Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בסופו של דבר הלכתי על מערכת יחסית טובה בעיני (אני לא צריך יותר) ובקשר לעניין ההתקנה אני מבולבל יש לי דרך אגב את הרכיבים הבאים

רדיו דיסק פיוניר 2950

אחוריים 6*9 אינפיניטי רפראנס

קדמיים Alpine 6.5 170A

מגבר ליטינג אדיו 400.4 1200W

וסאב שעוד חודש אני יקנה

JBL סאבוופר GTO-1200B

עכשיו כמה לפי דעתכם אמור לעלות לי ההתקנה? האם יש לכם מתקין מאיזור השרון שמתקין בבית הלקוח? ואיך הציוד הזה נחשב פחות או יותר

עוד דבר אם אני יבקש מהמתקין ששתי יציאות מהליטנינג אודיו יוצא לי אותם לחוטים של סאב ואז עוד חודש שאני יקנה את הסאב אני פשוט יוכל לבוא ולחבר את הסאב לבד וזהו או שזה לא פשוט כל כך

עריכה: דרך אגב הרכב זה רובר 200

תודה מראש לכל מי שעוזר לי

GS_S

פורסם
מערכת בסיסית חבל לפי דעתי תקנה רדיו דיסק עם שליטה מלאה על הסאב

תיהיה יותר מרוצה

כן לא הייתי מודע לזה שיש שליטה מלאה על הסאב לא נורא לפעם הבאה אני ילמד

פורסם

טוב אני הסתדרתי הזמנתי מתקין לוקח לי 300 שקל על ההתקנה נביא ביקורת איך נשמע המערכת

פורסם
תתחדש.

רק פעם הבאה עדיף לשאול לפני שעושים משהו במידה ולא מבינים בזה.

כן תודה רבה פעם הבא אני ישאל האמת שבכלל לא צכנתי לקנות מערכת אבל איך אומרים הלכתי עם זה נחליף ר'דיו דיסק בהמשך

פורסם

סתם סקרנות - איך אתה הולך לחבר את הרמקולים האחוריים כאשר יהי לך סאב? ישירות ליחידת הראש?

אם בעתיד אתה מתכנן רכישת סאב אולי כדאי שתשקול קנית מגבר מונו לא יקר עם אפשרות שליטה על הסאב וכך תתגבר גם על בעיה זו.

פורסם
סתם סקרנות - איך אתה הולך לחבר את הרמקולים האחוריים כאשר יהי לך סאב? ישירות ליחידת הראש?

אם בעתיד אתה מתכנן רכישת סאב אולי כדאי שתשקול קנית מגבר מונו לא יקר עם אפשרות שליטה על הסאב וכך תתגבר גם על בעיה זו.

הרמקולים הקדמים ילכו לחיבור של הרדיו דיסק הרמקולים האחוריים יחוברו למגבר וסאב יתחבר גם למגבר אני לא רוצה עוד מגבר וזה אני מעוניין במערכת בסיסית כמו שיש לי עכשיו אני לא צריך יותר אבל תודה לך על ההצעה

פורסם

אם תרצה אני כול להמליץ לך על מתקין רציני ומקצועי קצת יותר יקר אבל יעשה תעבודה כראוי

עבד בהרבה מקומות איכותיים כרגע הןא בבית מכל מיני סיבות...

דבר איתי בפרטי

:roll:

פורסם
הרמקולים הקדמים ילכו לחיבור של הרדיו דיסק הרמקולים האחוריים יחוברו למגבר וסאב יתחבר גם למגבר אני לא רוצה עוד מגבר וזה אני מעוניין במערכת בסיסית כמו שיש לי עכשיו אני לא צריך יותר אבל תודה לך על ההצעה

למבולבל שלום

1. לא הצעתי כלום - רק שאלתי וידעתי למה (ראה 2)

2. מי הציע לך לחבר דווקא את הרמקולים האחוריים למגבר? טעות גדולה

פורסם

תנסה את שתי האפשרויות. קודם תחבר את האחוריות למגבר ואת הקדמיות לראש... סע שבוע, שבועיים ואחרי זה תהפוך. מה שיעניין אותך תשאיר.:-)

פורסם
למבולבל שלום

1. לא הצעתי כלום - רק שאלתי וידעתי למה (ראה 2)

2. מי הציע לך לחבר דווקא את הרמקולים האחוריים למגבר? טעות גדולה

למה טעות גדולה אם אפשר לדעת

פורסם

כי זה לא נכון לשמוע מוזיקה ככה. אם אתה אוהב אז סבבה.

בדרך כלל רוב המוזיקה שומעים כשהיא באה ממולך. דמיין לעצמך שאתה עומד מול במה, עליה הנגנים. המוזיקה באה אליך מקדימה.

אם רוב הזמן אתה תרצה לספק לנוסעים במושב האחורי בידור - אז בבקשה, חבר את האחוריים למגבר ואילו אתה, הנהג, תהנה מציוצים ברמקולים הקדמיים שמוגברים ע"י ה HU.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
כי זה לא נכון לשמוע מוזיקה ככה. אם אתה אוהב אז סבבה.

בדרך כלל רוב המוזיקה שומעים כשהיא באה ממולך. דמיין לעצמך שאתה עומד מול במה, עליה הנגנים. המוזיקה באה אליך מקדימה.

אם רוב הזמן אתה תרצה לספק לנוסעים במושב האחורי בידור - אז בבקשה, חבר את האחוריים למגבר ואילו אתה, הנהג, תהנה מציוצים ברמקולים הקדמיים שמוגברים ע"י ה HU.

יואב

הבנתי.. האמת שאני נהנה ככה שהמוזיקה באה מאחוריי אבל האמת בגלל שהאוטו קטן (רובר 200) אני שומע שזה בא מכל הכיוונים זה נכון שבאמת הקדמיים מציצים אבל זה לא ממש מפריע לי ואני יותר חושב עכשיו על כיוון שאולי אני יחבר גם את הקדמים למגבר ויקנה פשוט מגבר אחר לסאב

פורסם

אני מבטיח לך שלאחר שתגביר את הקידמיים כבר לא תרצה לחזור לסטאפ הקודם

ורק אז תבין את המשמעות האמיתית של הבמה הקידמית

אני אתן לך דוגמא

שלחתי את הסאב לתיקון,בזמן התיקון חיברתי את האחוריים (שמנותקים עד עכשיו אגב)

ורק אז הבנתי כמה הבמה רצה אחורה ובמקום לשמוכ אותה מולי אני שומע אותה מאחורי הראש

לא נשמע טיבעי,לא נשמע יפה

רק חזק

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...