Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

תיראו יש לי את הסאב הסטנדרטי של פיוניר 800W ויש לי מגבר קונקורד 500W שתי יציאות ואני כניראה הולך ליקנות את המגבר של פולס אודיו 1000W 4 ערוצים עכשיו ככה: אני מחבר לפולס אודיו 2 קומפוננטים של מורל pulse 6 ומאחורה עדיין לא החלטתי אבל זה הולך להיות מש'ו (משהו?) זול בסביבות 250-300 שקלים של חברה אמינה ככה שהם לא הכי חזקים..עכשיו השאלה שלי מה עדיף?

-לחבר את הסאבוופר למגבר 500W ואת שאר המערכת למגבר 1000W?

-או לחבר הכל כולל את הסאב למגבר 1000W?

פשוט אם אני עושה מונו בלוק אני מפחד שהסאב לא יתן את כל ההספק.

ועוד מש'ו (משהו?): אם יש לכם רעיונות למערכת יותר טובה(רק מבחינת הרמקולים אני מתכוון) באותו מחיר אני ישמח לישמוע פשוט אני עדיין לא ממש מבין בדברים האלה.

תודה מראש.

***אנא הקפד על שפה תקנית***

פורסם
שלום.

-לחבר את הסאבוופר למגבר 500W ואת שאר המערכת למגבר 1000W?כן !

-או לחבר הכל כולל את הסאב למגבר 1000W?לא!

פשוט אם אני עושה מונו בלוק אני מפחד שהסאב לא יתן את כל ההספק.איך בדיוק אתה עושה מונובלוק ? אתה מתכוון לבריג' ?

תודה מראש.

הסאב של פיוניר נציל מאד מאד לכן לא תיהייה שום בעיה לחבר אותו למגבר 2 ערוצים ואת הרמקולים והקומפוננט למגבר 4 ערוצים יום טוב .

• תוכן חדש...