Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בברקסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום: ברשותי פיאט אונו ויש לי רעשים אחרי שאני נותן לחיצה על הברקס וממשיך לאחר מכן לתת גז זה ממשיך לעשות רעש רציתי לדעת מזה ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה השמן ברקס אצלי באוטו אם יש תמונה מזהה אשמח

תודה מראש

מור חסן

פורסם

תודה שעניתה הרעשים שאני שומע קודם כל שאני לוחץ על הברקס יש רעש כמו שריקה ואחרי זה שאני ממשיך לנסוע יש רעש כמו של אוויר שיוצא אני לא יודע מזה תעזרוו בבקשה

תודה מראש

מור חסן

פורסם

החלפתי די לא מזמן הייתי אבל הייתי אצל מוסך אחר והוא אומר שלא החליפו לי את הדיסקיות אבל אני לא יודע כבר למי להאמיןן אהההה ודרךך אגב כמה הכמות הנורמל שצריך למלות בשמן ברקס איך אני יודע את הכמות

• ספונסר פורום
פורסם

אני אתן לך את העצה הכי טובה שמישהו יכול לתת לך כאן.

בשביל לשמור על שלומך ועל שלומנו, כנס למוסך לבדיקת בלמים!!!

אורן בן סימון

פורסם

א. אי אפשר לשמוע רעשים על גבי דפי הפורום. עם ברקסים לא משחקים. זוהי מערכות בטיחותית הכי חשובה ברכב. גש למוסך.

ב. לגבי הרעש הראשון שתיארת, כנראה אין לקאליפר "בשר" להיתפס עליו בדיסק, ולכן הברקס משמיע "צפצוף" בעת לחיצה על דוושת הבלמים. ולגבי השני שתיארת שכשאתה משחרר את הברקס, אתה שומע רעש של שחרור אוויר - יכול להיות שהקאליפר לא משתחרר לגמרי.

גש למוסך. למען בטחונך, ולמען בטחון הסובבים אותך.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• תוכן חדש...