Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה תרמילאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר דרך לקנות ציוד לטיול ושישאר לך כסף לטיול עצמו?

אני מרגיש כמו לפני הצבא שראיתי מה מנסים לדחוף שם

נעל מומלצת לקצת טרקים הררים(לא בהגזמה של טיפוס אלפיני)?

תרמיל מומלץ 90 ליטר בערך (חודשיים טיול והוא יהיה עליי לא מעט)?

שק שינה (נוסע לחורף קר )?

אם מישהו מכיר חנות שמוכרת בציוד הגיוני או יש לכם תיק זרוק בבית מהטיול שאתם רוצים למכור, מעולה

תודה

פורסם

אני בדיוק גם לפני הטיול... וכן זה בדיוק כמו לפני הצבא, מנסים לדחוף לך הכי הרבה ציוד שאתה לא צריך.

אני קניתי נעל של סולומון באווטלט בבני ציון, נעל מעולה, נוחה ובמחיר זול יחסית למחירים המוגזמים בחנויות מטיילים.

לגבי תיק אני לא רואה באיזה מצב אתה צריך תיק של 90 ליטר (זה תיק ע-נ-ק) ויותר גדול משמע יותר משקל.

לאן אתה טס?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לאן אתה נוסע ?

מה אתה מתכוון לעשות ?

מנסיון ובלי שמץ של הגזמה אומר לך שאתה לא צריך להביא כלום חוץ מכסף, לפחות למזרח הרחוק.

בתרמיל של 90 ליטר לא תוכל לזוז וכל הטיול תקלל את המפלצת שמחוברת אליך, או שהפורטר שלך יקלל... מה לעזאזל אתה מביא שאתה צריך קונטיינר על הגב ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי הנפח של התרמיל הם צודקים - אין לך מה לצאת עם תרמיל של יותר מ 65 ליטר MAX. כל דבר יותר גדול רק יגרום לך למלא אותו בשטויות ולסבול אח"כ.

נעליים - אין סיבה לשלם יותר מ300-400 ש"ח (אלא אתה מתכוון לטרק בלי הפסקה כל הטיול).

לאן אתה נוסע שנוכל להמליץ לך על ציוד חיוני ועל מה לא לקחת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

נוסע לצפון ארופה

נורווגיה שבדיה גרמניה וכו' וכו' וכו' חודשיים

המעלות לא מאוד סימפטיות , רוב הזמן לא יהיה באכסניות

בעיקרון אני לא ממש יודע כמה ליטר תיק צריך להיות

פורסם

שווה לך להרשם כחבר במסלול http://www.maslul.com/ מה שיתן לך 15% הנחה על כל החנות בכל קניה. בנוסף בימי הולדת נותנים 25%. החנות עצמה זולה יחסית לחנויות אחרות ולמרות שרמת המוכרים סבירה כדאי לך ללכת עם חבר שמבין. לפעמים יש להם מציאות.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הייתי בדרום אמריקה (ארגנטינה , ברזיל) בתקופה של סוף החורף יולי-אוקטובר.

רציתי לטראק גם בדרום ארגנטינה היפייפיה או בשמה השני פטגוניה , אבל היה מאוד מאוד קר ולא היה מזג אויר מתאים לזה ..

כעקרון אני טסתי עם מוצ'ילה של 75 ליטר שהספיקה לי ועוד היה לי המון מקום ועוד מוצ'ילה קטנה של 35 ליטר שבה שמתי פשוט את דבר הדברים הייתי צריך שיהיו לידי (שוב , היא נרכשה למטרת טראקים אבל לא עשיתי בסוף :( )

הייתי כל הזמן עם אותם הייטק (סדרת v-lite ,אטומות למים) נעליים נהדרות ,מאוד נוחות וקלות תוסיף לזה את העלות הנמוכה, עלו לי משהו כמו 300 שקל.

לגבי חנויות , אני לא יודע מחירים כי אז שאני קניתי היה מבצע ברשת טונדרה שפשוט היה מאוד משתלם ולא מצאתי כאלה מחירים עד היום היה להם מבצע של פריט ראשון ב25% הנחה ,שני ב30% הנחה ומהשלישי ומעלה 35% הנחה מהיקר לזול , אבל לא נראה שהוא קיים היום , זה היה לפני יותר משנה..

קניתי שק"ש מפוך שמתאים לעד -5 מעלות והשתמשתי בו פעם אחת והוא היה מעולה , בגלל שהוא עשוי מפוך אז הוא גם היה מאוד קל וקטן , אבל אסור לו להרטב בשום אופן..

תחשוב גם לכיוון של תיק/תרמיל יום שילך איתך לכל מקום.

כמוכן החנות מסלול בת"א מאוד זולה ונותנת הנחות יפות לחברי המועדון שלה.

מסקנות לדעתי

90 ליטר מיותר לחלוטין , מספיק 70 ליטר שתמיד יש תוספת של 5-10 ליטר אגב

נעליים בסביבות ה300 שקל (הייטק, קשה למצוא אבל יש בשוק)

שק"ש ,אם אתה בן אדם שסובל מחום ואתה מתכנן לישון במקומות קרים אז משהו בטווח של -5 עד -10 ואם אתה רגיש לקור אז עד -15

חנויות :

טונדרה שגם בלי המבצע הייתה דיי זולה

למטייל עודפים

מסלול , במיוחד שאתה חבר מועדון

מוסיף , תקנה חולצה טרמית ולדעתי גם כמה שיותר יקרה האמת שגם יותר טובה , אני ממליץ לך על המותג קארפט , יש לי כזאת חולצה והגעתי למצב שברוחות מאוד חזקות וסופות הייתי לובש אותה ופליז מעל והיה לי גם יותר מידי חם.

חולצה טרמית טובה באה להחליף לבישת שכבות (שיטת הבצל) כי בעצם היא צמודה לגוף ואז בינה לבין הפליז נוצר מעין כיס אויר שמבודד בינך לבין המזג אויר בחוץ. ממליץ לך מאוד אם אתה הולך להיות במקומות קרים !!!

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...