Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהתקנתי את המגבר שלי לפני כחודש וחצי,המתקין כיוון לי אותו..

המגבר היה על HPF - לקומפוננטים,

" " " LPF - לסאב, בגישור.

הר"ד: HPF - 80HZ

והסאב: LPF -125HZ

נ.ב HU: pioneer 580 PREMIER

היום ניסיתי לחתוך רק דרך הHU בלבד .. ז"א באתי למגבר והזזתי את כל הערוצים לFULL RANGE.

שינוי משמועתי במיוחד, הקומפוננט פשוט ניגן חזק ועשיר ומלא ,הדגיש בעיקר צלילי MID

א. מה דעתכם?

ב.האם אני מסכן את אחד הרכיבים במערכת בגלל השינוי הנ"ל?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אין שום סכנה חיתוך בקרוס של הד יוניט תמיד יהיה עדיף על קרוס של מגבר במיוחד אם הוא לא מגבר עם קרוס איכותי

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הסאב חתוך יותר מדי גבוה וגם הקומפ', נסה לחתוך את שניהם ב80HZ.

לגבי יתרון כיוון, שים את המגבר על FULL וכוון דרך הHU תשמע ותתרשם, אותו דבר במגבר ותנסה להבין מה נשמע לך יותר טוב.

אני אישית הייתי עושה את זה מHU.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ARIEL SQ אתה צודק חלקית החיתוך דרך הHU אינו תמיד יותר עדיף אני יכול להגיד לך שעם מערכת של קנווד דגם W-808 עם קרוס וקולייזר כאשר שני מגברי JL על FULL RANGE שומעים על הפנים כאשר חיברתי את הקלריון שלי שאינו לו שום קרוס וחתכתי דרך המגברים הסאונד בהרבה יותר טוב החזרתי את הקנווד ולא נגעתי בקרוס והסאונד באמת יותר טוב, הדבר היחיד שאמרת והוא נכון רק עם יש לך מגברים איכותי שווה לחתוך בהם ולא בHU.

הHU היחידים שהייתי חותך בקרוס שלהם ולא במגברים הם CALRION 9255, ALPINE F1 וECLIPSE CD7100

פורסם

אין כלל אצבע שאומר איפה עדיף לחתוך.

זה כמובן פונקציה שקשורה לאיכות הרכיבים. לפעמים הקרוס במגבר יעיל יותר ולפעמים הקרוס ב HU יעיל יותר..

למרות שיש גם עניין של נוחות .. אני עושה את החיתוכים דרך האלפיין (9833) למרות שהקרוס אצלי במגברים הוא ברמה מאוד גבוהה , אבל מתוך עניין של נוחות אני מישתמש בהד יוניט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני חותך דרך ה9855 שלי, פשוט כי מאוד נוח לי כל העבודה הגרפית ולא עבודה מול פוטנציומטרים, וגם אני מאמין שהקרוס בHU שלי מאוד איכותי (גם האוזניים לא משקרות)...אז לא מוצא סיבה להתעסק במגבר, שהמגבר יגביר וזהו

פורסם

עדכון: ניסיתי לחתוך דרך המגבר בלבד הפעם...לא משו (משהו) בכלל,שיחקתי עם כל ה-Hz שאפשר ,היה קשה במיוחד שהייתי לבד,

(המגבר: z4200 - mac audio..)

אך הבנתי שעדיף לי בכל אופן לחתוך דרך ה-HU

לא שאני מכוון הכי טוב, אבל האוזן מסוגלת לזהות מה עדיף..

לילה טוב .

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...