Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במכון לבטיחות בדרכים (עקב אשפוז קודם בבית לוינשטיין) , וכשהייתי שם שמעתי מישהו שאומר שאם לא יתנו לו את הרשיון , הוא יעשה רשיו במדינה אחרת (לא שמעתי איזה) , ושם הוא יוציא רשיון בינלאומי ,וכך הוא יוכל לנסוע גם בארץ.

רציתי לדעת האם זה מדוייק ואם כן היכן זה ניתן לעשות ומהי הפרוצדורה /עלויות וכול מידע שתוכלו לתת לי .

כי פשוט נראה לי לפי דברי הרופאה ,שהיא מחפשת תירוץ ו/או כיסוי תחת כדי לשלול לי את הרשיון .

אשמח לקבל כול מידע בנושא

בברכה יהודה

פורסם

לדעתי, במידה ויעצור אותך שוטר - אז לא תהיה בעיה. הוא יראה רשיון זר בתוקף ויעזוב אותך לנפשך.

במידה ותהיה תאונה, סביר להניח שחברת הביטוח תתעמק טיפה יותר בעניין ותגלה שנשלל לך הרשיון הישראלי מאי-אילו סיבות,

ייתכן והם ימצאו לנכון לא לשלם וללכת איתך לבית משפט בנושא.

אם כי בגלל שהסיבה בריאותית, אני לא רואה סיבה שבמדינה אחת תהיה כשיר לנהוג ובמדינה אחת לא תהיה כשיר לנהוג.

בכל מקרה, אני לא משפטן, ודברי מבוססים לפי ההיגיון האישי שלי בלבד..

מציע לך לברר את הנושא מול עו"ד תעבורה או גורם סמכותי אחר.

אל תשכח גם שאתה מוגבל במשך הזמן שאתה רשאי לנהוג בארץ עם רשיון זר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...