Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אל תשנו לי את הכותרת, זה באמת באמת דחוף

אני חייב להגיש את העבודה מחר (אני כבר באיחור מטורף) ואם אני לא מגיש אני לא ממשיך ליג' :-(

עשיתי פרוייקט גמר למגמת אוטוטרוניקה (מכונאות וחשמלאות רכב), בנושא מערכת הסיכה במנוע, עשיתי 38 עמודים פרוייקט אבל דווקא בסיכום נתקעתי.

מישהו יכול לעזור ?

זאת פלוס מינוס העבודה http://c3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=e116b19f-9b6c-4b95-bda4-ca0cc26f68f1&page=43e98a84-21b0-46fa-a89d-b60a7505b2c5&fol=1725cf90-181a-4515-9419-c3d0f2fb8b62

תודה רבה רבה.

עריכה:

הסתדרתי :)

הנה הסיכום למי שמעניין אותו:

לסיכום ניתן לציין שחיכוך במנוע הוא גורם שלילי וניתן להקטינו בעזרת השמן הזורם בין החלקים הנעים, למדנו גם היכן מתרכז השמן במנוע וכי תפקידו העיקרי של השמן הוא להקטין את החיכוך במנוע ולעזור בניקוי החלקים הפנימיים, באטימתם ובקירורם.

בנוסף, לאחר שהכרנו את שיטות הסיכה השונות חשוב לציין כי שיטת הסיכה בלחץ ושיטת סיכת תערובת המקובלת במנוע שתי פעימות הם השיטות הנהוגות כיום ברכבים חדישים, שיטת הטבילה לעומתם היא שיטה מיושנת ושייכת לרכבים מיושנים יותר.

גם למדנו על חשיבותו של מסנן השמן במערכת הסיכה של המנוע ומכאן חשיבות הבדיקה של מצב השמן לפני הנסיעה ברכב. יש להקפיד על בדיקת שמן באמצעות המדיד בכל יום טרם נסיעה ברכב על מנת לשמור על תקינות המנוע.

כן גם למדנו על חשיבותו של איוורור בית הארכובה ועל התופעות השליליות הניגרמות כתוצאה מחוסר איורור.

למדנו על סוגים שונים של שמני מנוע כגון: שמן מינרלי העשוי מנפט גולמי, שמן סינתטי והסינתטי למחצה העשוי מחומרים סינתטיים וכימיקליים. כמו כן למדנו על סוגי התוספים לשיפור איכות שמן המנוע.

זהו, אפשר לנעול\למחוק.

• תוכן חדש...