Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפרופו השמן האפור - האם צריכים להיות בו מעין גושים קטנים שטוחים שחורים כאלה - נגעתי בהם והם נמסים וצובעים את העור - האם זה התוסף ? כי אם כך הוא לא נמס טוב בשמן האפור ..ממש רואים "פיסות של חתיכות קטנות" צפות בשמן בתוך הקופסא האפורה .או שמא מדובר בשמן ממוחזר ? אגב כשנגמר השמן מצאתי בתחתית הקופסא "משקעים" שחורים שלא "זזו" כמו שמן 10 - 40 . הזכיר לי קצת זפת וזו קופסא חדשה.

נשמע כמו שמן מזויף. מזכיר לי את השמן של "דלקול", שזה זיוף בפני עצמו :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר , התופעות שאתה מייחס מצביעות בעיקר על שמן לא טוב ולא על זה שתוסף MOS2 לא טוב.

הוא גם מוכנס לשמנים שאתה משתמש היום בכמויות הולכות וגדלות.

תוסיף לשמן תוסף איכותי מבית טוב למשל של MOLYKOTE ותראה שלא יהיו תופעות לוואי כאלו.

באחריות!

פורסם

MOS2 יעיל ומוכח..

אבל הוא טוב רק לחורף,בקיץ אין צורך בו.

אני מבסוט מהשמנים של LM...אני אנסה גם ELF וESSO במנוע הזה ונראה מה יהיה...

לדעתי אני לא ארגיש הבדל,אבל מי יודע?

מנוע של 106 16V אגב.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
לא אמורים להיות גושים , לדעתי המוצר שרכשת היה פגום , החלף שמן ויפה שעה אחת קודם.

תודה לעונים לי. אציין שלא מדובר בגושים אלא בחלקיקים שחורים כאלה שנמסים במגע.

הטריד אותי יותר המשקע השחור בתחתית של הקופסא (קופסא ריקה לבנה שקופה ונקיה שבכוונת תחילה שפכתי לתוכה את יתרת השמן שהיתה לי מקופסא סגורה של ליקווי מולי מתוסף) . הטיתי את הקופסא בצד ורק אחרי חצי שעה - שעה החומר השחור החל לזוז לאט לאט לכיון מטה. יכול להיות שזו הפעולה הטובה של התוסף שהוא לא יורד מהר לקרטר שמן אלא נשאר יותר זמן למעלה במנוע למנוע שחיקה בהנעה הבאה ? הצבא של השמן אפור כמובן.

פורסם
תומר , התופעות שאתה מייחס מצביעות בעיקר על שמן לא טוב ולא על זה שתוסף MOS2 לא טוב.

הוא גם מוכנס לשמנים שאתה משתמש היום בכמויות הולכות וגדלות.

תוסיף לשמן תוסף איכותי מבית טוב למשל של MOLYKOTE ותראה שלא יהיו תופעות לוואי כאלו.

באחריות!

מה זאת אומרת שהתופעה היא של שמן לא טוב? 3 בקבוקים אצלי והיה לי איתם התופעה הזאת פלוס עוד אנשים.

מה שאני מבין מזה שאו שהחנות מוכרת שמן מקולקל, או שמראש היבואן מוכר לחנויות שמן מקולקל.

חבל שאין פיקוח ותאריכי יצור עם תאריך פג תוקף לשמני מנוע.

להוסיף תוסף לשמן שיש בו כבר MOS2?

או לשמן הנוכחי שיש לי במנוע (ESSO)?

עם השמן הנוכחי אין לי צורך בתוסף, מנוע שקט יותר מאשר עם LM.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מדובר ספציפית על השמן שאתה קנית אלה בכלל על השמן של LM , אתה לא הראשון שמדווח על טמפ' שמן גבוהה ורעשים בשימוש בשמן הזה.

אתה יכול להוסיף לשמן שאצלך עכשיו תוסף MOS2 , לבחירתך.

אני ממליץ על מוליקוט כי המוצר שלהם עובד נהדר , התוסף לגיר ( אותו אחד ) עושה לי חיוך כשגם בבוקר קר שני נכנס כמו גדול ללא כוח.

לא מדובר על ממבו גמבו שמשחזר חלקים כמו XADO XERAMIC או שאיך שלא קוראים לזה.

מדובר על חומר שיש גם בשמן שאתה קונה ( SJ/SL/SM ) אבל בכמות קטנה יותר , חובה להשתמש בו בתקנים האלו , למטרות חיסכון בדלק בעיקר.

רק שים לב שלאחר מספר החלפות שמן בשימוש בתוסף יש להחליף לשמן ללא MOS2 ,שכן אם הוא נהיה דומיננטי מידי הוא יכול לגרום לנזק.

• תוכן חדש...