Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיואש-פיגו 307 עם בעיית החנקות ורעידות.

meninblack
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה, כבר כמעט שבועיים יש לי במיוחד כשהאוטו קר, רעידות והחינקות של האוטו. הכוונה היא שכאשר אני נותן גז, הוא בעצם כמו נחנק ולא כ"כ מגיב. לדגומא: היום הייתי בחניון וכשעליתי בעליה של החניון (האוטו היה קר) הוא פשוט לא רצה לעלות בעליה ונחנק. כמו כן, כשהוא קר הטורים מקפצים מעט עד שמתאזנים. כאשר האוטו מתחמם, התופעות האלה לא כ"כ קורות, אבל לעיתים קרובות יש רעידות קלות בסיבובי סרק.

הייתי כבר בשלושה מוסכים מורשים: מוסך ב.ג. ביד אליהו, מוסך הצומת ומוסך מרום הצמרת. כולם לא יודעים מה הבעיה.

הם התחברו למחשב, בדקו את הסליל הצתה, בדקו פלגים וכו..., אבל לא הצליחו לעלות על הבעיה.

שני מוסכים שמו לי מן תוסף לשמן כי הם אמרו לי שהמרימים ההידראולים כנראה מלוכלים ושאני אסע עם התוסף 300 ק"מ ואח"כ אבוא להחליף שמן ופילטר שמן.

מישהו יכול לעזור לי פה. אני כבר לא יודע מה לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע בחור חביב, אי אפשר לפתוח כל שבוע שרשור חדש בנושא ומה גם שזה בפרוש נוגד את כללי הפורום.

אם לא קבלת תשובות בשרשור הקודם שלך, הקפץ אותו ותקווה לטוב, אך תדע לך שלא לכל בעיה תוכל לקבל מענה.

סופ"ש נעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...