Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפאג'רו קינג:

1] רפידות קרמיות חדשות באריזה של חברת APEX לפאג'רו קינג, סט אחוריות וסט קדמיות, משפררות את הבלימה ועמידות לחום ודהייה הרבה יותר. 350ש"ח לאחוריות 400ש"ח לקדמיות או 700ש"ח לסט (מחירים מכלמוביל: 502ש"ח לאחוריות ו-586ש"ח לקדמיות).

2] דיסקים מחורצים ומאווררים חדשים באריזה שייבאתי מארה"ב. משפרים את עוצמת הבלימה, מתקררים יעיל ומהר יותר ושומרים על עוצמת בלימה אחידה וחזקה יותר. 1500ש"ח לסט של כל ה-4. (מחירים מכלמוביל: 541ש"ח עבור דיסק יחיד או 1082ש"ח לזוג).

3] 4 גלגלים חדשים של קינג (של שנת 2004-5), פורקו בסוכנות ובמקומם הותקנו גלגלי כביש. 4100ש"ח (מחירים מכלמוביל: עבור סט של 4 ג'נטים = 5680ש"ח).

לאימפרזה WRX ו-STI:

1] סעפת יניקה Cold Air Intake של INJEN במצב מצויין (כולל הפילטר, מאז התמונה ניקיתי אותו עם חומר ייעודי של K&N) פועלת עם החיישן אוויר המקורי. 500ש"ח.

2] שסתום פריקת לחץ של חברת GFB האוסטרלית, דגם STEALTH FX אחד השסתומים הטובים והיקרים ביותר, עוצמת רעש (פריקה) מתכווננת תוך שניה בסיבוב החלק. בקושי היה בשימוש, לא ל-GT. מתאים ל-WRX/STI כל השנים. 1100ש"ח. לינק: http://www.gfb.com.au/index.php?pare...ion=stealth_fx

3] בודי קיט לאימפרזה WRX/STI שנת 2003-2005 ייבוא מארה"ב, http://www.forcedfed.com/wrx/bodykits/charge1bkit.html (הקיט לא כולל ספויילר, גם באתר), הקיט מפיברגלס וכולל 2 חצאיות, פגוש קדמי ופגוש אחורי. תמונה של הקיט שלי מצורפת. 3000ש"ח. באתר זה 1500$דולר ללא משלוח, זה לשלוח אריזה יותר גדולה ממקרר. הקיט איכותי מאוד וה"fit" שלו ממש טוב, לא מרעיש ומקרקש (גם לא במהירות גבוהה).

צרו קשר בה"פ או פלאפון 054-4381010. תומר.

אם אני לא זמין (נמצא במקום בלי קליטה לפעמים) אפשר להשאיר הודעה אני מקשיב להן.

Pajero disc closeup.jpg

Pajero rims.jpg

Pajero pads.jpg

WRX Bodykit REAL3.jpg

GFB bov2.jpg

injen filter.jpg

Some days your the bug; Some days your the windshield

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המחיר לגלגלים ירד והוא 3100ש"ח! אגב הם מתאימים לקינג כל השנים.

סעפת - 450ש"ח.

פורץ לחץ - 1000ש"ח.

בודי קיט - 2600ש"ח.

מחר (חמישי ה- 14 ליוני 2007) אני אהיה בת"א. אני יכול הביא את הדברים איתי.

הרפידות והדיסקים לא רלוונטיים.

Some days your the bug; Some days your the windshield

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...