Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

שיפצתי לפני שלשה חודשים את הציריה שלי,לפיג'ו 106.

זאת ציריה ארוכה עם מיסב.

מהרגע שקיבלתי אותה מהם,הרכבתי,בקו ישר במהירות של 80 קמ"ש בהאצה,יש רעידות ודפיקות חזקות מאוד.

פירקתי אותה,שמתי ציריה משומשת ארוכה אחרת שהייתה לי,והכל כמו חדש.

שלחתי אותה לעוד שיפוץ במסגרת האחריות,קיבלתי הרכבתי,ושוב דופק.

כבר חמישה פעמים שאני שולח אליהם את אותה הציריה,ותמיד אני מקבל את אותה הציריה,פגומה או לא יודע מה..אולי עקומה והם לא רואים את זה..

כבר נמאס לי,הזמן שלי שווה לי כסף,והם שמים זין,אני רוצה ציריה אחרת לגמריי,או את הכסף חזרה.

מה עושים?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

פניתי אליהם עם הבעיה שלי,אמרתי להם בדיוק מה הבעיה,הם בדקו עשו מה שעשו,אבל עדיין,דופק בקו ישר..

עדיין לא ביקשתי את כספי חזרה,מה שכן ביקשתי ציריה אחרת,הם אמרו שאי אפשר.

ביום שישי אני אהיה אצלם,אדרוש את כספי חזרה,אחרת אדרוש את כספי+5 פירוקים והרכבות של הציריה+שמני גיר.

זה מתסכל!!

פורסם

באמת יכול להיות שהיא עקומה אבל לא בזוית העין

דיסקל חולון או דיסקל תל אביב?

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

לחבר, תראה כל עוד הפנייה לדיסקל נעשת בע"פ הם ימשיכו לצפצף.

בפעם הבאה תכתוב להם מכתב מנומס עם פירוט הדרישות שלך מהם. לא יסכימו - יש לך כבר בסיס לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

אם אתה זקוק לעזרה בניסוח המכתב - פנה אלי בפרטי.

פורסם

האחריות המקורית כבר נגמרה,אבל הציריה אף פעם לא הגיע אליי תקינה,רק לפני שבוע קיבלתי מהם את הציריה שוב,הרכבתי אותה שלשום,והיא דופקת.

אז אני מניח שהאחריות התרחבה.

צנטרל ברחוב יצחק שדה שלח אותה לשיפוץ בשבילי,לא קיבלתי קבלה.

• תוכן חדש...