Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נלקח מYNET, אני כתבתי באחד הטוקבקים "אפילו פגיעה של טיל לא מכניסה את היפנית למוסך"

ועכשיו ברצינות, יפניות זה כמו ג'וקים, כנראה שהם ישארו בעולם אחרי שהאדם יכחד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שזאת לא הצלחה של היפנית, אלא של הטיל.

הטילים שחה"א יורה בחיסולים ממוקדים הם כאלה שיעשו מינימום נזק לשאר הסביבה אך ישמידו את המטרה בדיוק.

בגלל זה יש לא מעט חיסולים שבהם המבוקשים לא נהרגים.

חוצמזה, תחשוב כמה מדויק אתה צריך להיות כדי לפגוע בדיוק בתא הנוסעים ממרחק כזה.

פורסם
ולנו אסור לייבא מכוניות עם הגה בצד ימין

להם מותר

מה לעשות... בעיראק הכל מותר. :wink:

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ראיתי לא מזמן סרטון שאני לא מוצא כרגע, שרואים מצלמים לאדה נוסעות ברחובות העיר באוקראינה אחרי תאונת צד שנראת כאילו נכנסה בה משאית! הרכב בלי דלתות באותו צד, השאסי על הרצפה והרכב ממשיך לנסוע ברגיל, לא יאומן, למישהו יש אולי לינק לסרטון המדובר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני חושב שזאת לא הצלחה של היפנית, אלא של הטיל.

הטילים שחה"א יורה בחיסולים ממוקדים הם כאלה שיעשו מינימום נזק לשאר הסביבה אך ישמידו את המטרה בדיוק.

בגלל זה יש לא מעט חיסולים שבהם המבוקשים לא נהרגים.

חוצמזה, תחשוב כמה מדויק אתה צריך להיות כדי לפגוע בדיוק בתא הנוסעים ממרחק כזה.

לא מדוייק.....

הסיבה שהטילים ה"רגילים" מתקשים לעיתים בביצוע הסיכול הממוקד הינה מכיוון שטיל לא נועד במקור לפגוע ברכב רגיל.

הסבר:

הפיצוץ של הטיל, ברוב המקרים, מתבצע באופן שאמור ליזום תחמושות אחרות שנמצאות בסביבת הפיצוץ, זו הסיבה למשל שפגיעה של טיל שכזה תיהיה הרבה יותר הרסנית אם הטיל יפגע,למשל,בטנק.

הטיל ייזום את התחמושת הנפיצה בתוך הטנק,ומכאן הפיצוץ הגדול.

לעומת זאת כאשר טיל כזה פוגע בסופר לנסר מצ'וקמקט,רק האפקט שנוצר הינו הדף, ולכן בחלק מנסיונות החיסול לא היתה הצלחה מרובה.

לגבי חימוש מדוייק- אל תדאג ידידי,ברשות חיה"א טילים שניתן להשחיל ממרחק של 10 ק"מ לתוך החלון המשולש בדלת הנהג.... מספיק טוב,לא ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ח"א לא יורה טילי נ"ט על מכוניות.

בנ"ט הנזק העיקרי נוצר מהחץ שמשחק פינגפונג בתוך התא במהירות עצומה ובחום רב.

אפקט משני זה פיצוץ התחמושת כתוצאה מהחום שנוצר בתא הלוחמים (מעל 1000 מעלות - המקור לבדיחות הזוועה שאת השריונרים מגרדים עם שפכטל)

הטילים שיורים על המכוניות אלו דגמים בעלי תחמושת מוגבלת אבל עם רסס. (פלאשט למי שמכיר)

ולמה יש פספוסים?

יש מקרים בהם הנדונים לריסוס מבחינים בכלי הטיס מבעוד מועד.

פורסם
ח"א לא יורה טילי נ"ט על מכוניות.

בנ"ט הנזק העיקרי נוצר מהחץ שמשחק פינגפונג בתוך התא במהירות עצומה ובחום רב.

אפקט משני זה פיצוץ התחמושת כתוצאה מהחום שנוצר בתא הלוחמים (מעל 1000 מעלות - המקור לבדיחות הזוועה שאת השריונרים מגרדים עם שפכטל)

הטילים שיורים על המכוניות אלו דגמים בעלי תחמושת מוגבלת אבל עם רסס. (פלאשט למי שמכיר)

ולמה יש פספוסים?

יש מקרים בהם הנדונים לריסוס מבחינים בכלי הטיס מבעוד מועד.

קבל תיקון ידידי,חיה"א לא יורה טילי פלשט בחיסולים מהסיבה הפשוטה שלפלאשט יש פיזור עצום,וירי של פלאשט באיזור מאוכלס יביא לעשרות הרוגים (אני לא מדבר כבר על זה שפלאשט אסור לשימוש ע"פ אמנת ז'נבה......גם לא זרחן.

לא יודע אם יצא לך פעם לראות איך נראה נזק שנוצר כתוצאה מפיצוץ פגז פלאשט, אבל בגדול,אם על המכונית הזאת היה מתפוצץ פלאשט,היא היתה נראית כמו מסננת,וגם כל מה שעומד ברדיוס של איזה 50 מ' היה נראה כמו מסננת (טווח פיזור מאוד גדול) שנובע מכך שפלאשט מתפוצץ טרם פגיעתו במטרה.

בתחילת החיסולים הממוקדים היו משתמשים בטילי הלפייר שנורו מאפאצ'י, בהמשך כשראו שהנזק הסביבתי של ההלפייר מאוד גדול התחילו להשתמש במטוסים עם חימוש מדוייק יותר שיוצר פחות נזק לסביבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
(אני לא מדבר כבר על זה שפלאשט אסור לשימוש ע"פ אמנת ז'נבה......גם לא זרחן.

לא יודע אם יצא לך פעם לראות איך נראה נזק שנוצר כתוצאה מפיצוץ פגז פלאשט.

לפי אמנת ז'נבה גם אסור להתפוצץ באוטובוסים.

יצא לי גם יצא-אבל אני לא מדבר על פגז 155 מ"מ או 120/105 של תותח או טנק.

הפגזים האלו בהחלט הרסניים

כמו שכתבתי - מדובר בפיתוח מיוחד לטיל שנושא תחמושת מוגבלת.

אני לא יודע אם יש על זה ב"ש אז אני לא מפרט.

פורסם

(אני לא מדבר כבר על זה שפלאשט אסור לשימוש ע"פ אמנת ז'נבה......גם לא זרחן.

לידיעה, משתמשים בהרבה סוגי תחמושת ושיטות לחימה אסורות לפי אמנת ז'נבה, פשוט משנים להן את השם.

רימון זרחן= רימון עשן נפיץ, חיסול= סיכול ממוקד, וידוא הריגה= וידוא נטרול וכו' . אני לא זוכר כרגע עוד.

אגב, גם קליעי דום דום = הולופוינט, למי שלא מכיר, חור כניסה בקוטר 9 מ"נ וחור יציאה בקוטר 50 ס"מ.

אמנת ז'נבה, לא מתאימה לימינו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...