Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בירורים מספר ומתוך רצון להגיע לפתרון שישלב בין הרצוי למצוי, זוהי התמונה:

- אין אפשרות להוציא ולהחליף את ה- HU במכונית הפריוס (טויוטה) שקניתי.

- ברכב יש מסך מרכזי (מסך מגע) ויש שליטה על מכשיר הרדיו דיסק גם מההגה (יש גם שליטה על המיזוג ונתונים נוספים).

- אני מעונין באופציית נגינה של MP3/WMA ע"י תקליטורים צרובים ו/או ע"י כרטיס SD.

- המערכת בכללותה צריכה לכלול: זוג קומפוננטים קדמיים (6.5), טוויטרים איכותיים, סאב SQ והגברה בהתאם.

משיחות ומקריאה כאן בפורום, נתקלתי באפשרויות ובשילובים שונים (למען האמת, יותר מדי) וזה קצת מבלבל.

העובדה שאי אפשר להחליף את ה- HU, מצריכה שימוש באביזרים אחרים כמו מתאמים, מנחתים וכד'.

ניסיתי למצוא חומר על אביזרים אלו אך המידע מועט וחלקי.

מה שרציתי לדעת הוא האם שילוב של מנחת ו/או מתאם, היוצאים מהמכשיר המקורי, לא יגרמו להורדת איכות השמע הכללית, לעומת מערכת מורכבת שלמה? מכיוון שהאיכות חשובה לי מאד, האם זה אומר שהמנחת / מתאם צריך להיות איכותי? והאם בכלל יש הבדל בין מנחתים / מתאמים?

איך יודעים איזה חלקים צריכים? האם המנחת למשל צריך להתאים לחלקים האחרים?

אני מתכוון לבנות מערכת בעזרת מתקינים שמבינים בעניין וכאן אני זקוק להמלצותיכם לכאלה מאיזור ירושלים (רצוי) או מאיזור המרכז.

אשמח לקבל תשובות והמלצות (גם על חלק מהכתוב לעיל).

תודה.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

• תוכן חדש...