Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש נקרעה לי רצועת טיימינג ברכב [קסארה 1800 מודל 2000 אוטומטית] לאחר פתיחת ראש החלפת שסתומים וחיזוק כעבור כ1000 קילומטר החלה נזילת מים מהבלוק למטה יש לציין שבאותו איזור בבלוק היתה נזילה והיא נאטמה בדבק פרופוקסי

בנוסף החלה להופיע טחינה ברדיאטור שאלתי היא האם תופעה זו יכולה להיווצר מהסדק בבלוק או מטיפול רשלני בראש עליו יש

לי אחריות ברצוני לציין שלא חסר לי שמן רק מים נעלמים בכמויות

פורסם

טחינה ברדיאטור = מעבר שמן למים

במידה פריצה במעברים בין המים לשמן זו התופעה .

בין אם זה מהראוש או הבלוק ???????????

או אטם ראוש ??????????

אבל מצב זה לאורך זמן מושך נזק גדול יותר

טיפול חיב להיות מהיר

בהצלחה

אורי

פורסם
לפני כחודש נקרעה לי רצועת טיימינג ברכב [קסארה 1800 מודל 2000 אוטומטית] לאחר פתיחת ראש החלפת שסתומים וחיזוק כעבור כ1000 קילומטר החלה נזילת מים מהבלוק למטה יש לציין שבאותו איזור בבלוק היתה נזילה והיא נאטמה בדבק פרופוקסי

בנוסף החלה להופיע טחינה ברדיאטור שאלתי היא האם תופעה זו יכולה להיווצר מהסדק בבלוק או מטיפול רשלני בראש עליו יש

לי אחריות ברצוני לציין שלא חסר לי שמן רק מים נעלמים בכמויות

אם אני לא טועה, מדובר על עוד סיטרואן שמטופלת באהבה.

האם הרצועה הוחלפה במועדה? האם המנוע מושקה במי ברז (ההימור המנצח, לדעתי), או בנוזל קירור מקורי?

בקשר לתקלה - תהרוג אותי, לא מבין מדוע לשפץ ראש מנוע על בלוק שכבר יש בו סדק. עלות מנוע מפירוק (ויש מנועים במצב מעולה מייבוא) לא עולה באופן משמעותי על שיפוץ ראש (כ-2000 ש"ח הבדל, לא כולל עבודה) והיית מקבל מנוע ללא כל המחלות שיש אצלך כרגע.

חיסכון מיותר לדעתי. הפרופוקסי כנראה זז ממקומו (טרם ראיתי תיקון כזה שהחזיק לאורך זמן), ותצטרך להחליף מנוע על פי הערכתי.

לגבי הטחינה - יש מצב כלשהו שהבעייה משיפוץ הראש. איזה מוסך עשה את העבודה? האם בוצע חיזוק עפ"י הוראות היצרן?

האם הסדק נמצא באיזור ההברגה של אחד מברגי הראש, וגרם למכונאי לא לחזק כהלכה?

פורסם
טחינה ברדיאטור = מעבר שמן למים

במידה פריצה במעברים בין המים לשמן זו התופעה .

בין אם זה מהראוש או הבלוק ???????????

או אטם ראוש ??????????

אבל מצב זה לאורך זמן מושך נזק גדול יותר

טיפול חיב להיות מהיר

בהצלחה

אורי

אורי, אני בכוונה לא כתבתי חלק מהדברים שרשמת מכיוון שלא ברור היקף הבעיה ברכב המדובר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אני מסכים איתך אבל

נתתי כמה דברים שיכולים להצביע על זה

גם חולה לא יכול לבדוק הכול בבית ללא מכשירים רפואים

ידע מינימאלי

אבל יש סימפטומים זה הכול

אורי

• תוכן חדש...