Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אודיופיל אמיתי , לרוב בהגדרה הרווחת מצדו הרעיון הוא שיהיה כמה שפחות דברים מהמוזיקה עד לרמקולים.

כלומר כמה שפחות חיתוכים , כמה שפחות הגברות שונות וכו...

הדוגמא הטובה היא אנשי הLAWTHER אשר מתמשים לרוב בCD , מגבר מנורות , ויחידת LAWTHER שהיא יחידה אחת אשר מטפלת ללא קרוס אובר בכל התחום מ 80HZ עד כמה שאפשר.

העיקרון השאלה היא מה אתה מחפש. הקוסם עושה דברים לסאונד.

רדיו דיסק DECK לא.

אודיופיל אמיתי לא רוצה שיגעו לו בסאונד. מה שיש על התקליט/דיסק שיצא וכמה שיותר קרוב למה שהוקלט. הוא סומך לבד על הטכנאי , לטוב ולרע. הוא פשוט רוצה לשמוע.

הדעות הן כחול על שפת היום.

הדעה האישית שלי היא שה DRX255EXL או ה HX-D1 אלו מכשירים בלי קשקושים. מה שאתה מכניס זה מה שהם מוציאים.

זו תוצאה אודיופילית אמיתית. האם זה טוב לך ? רק אתה והאוזן שלך יודעות.

המכשיר שחשבת שהוא D/A חיצוני הוא בעצם DC TO DC שמייצב את המתח בכניסה לרדיו דיסק. הברווזים הם פנימיים בפנים.

4WAY הוא פגיעה קשה בסאונד. ככה לפחות אני מאמין/חושב/יודע . האם אתה תבדיל באמת ברכב? אלא אם יש לך מרצדס S CLASS , לא נראה לי.

האם אתה שומע מוזיקה שתשים באמת לב להבדל?

האם יש לך מערכת שמסוגלת לנצל כאלו דברים ?

האם יש לך בכלל אוזן שמסוגלת להבין ולקבל כאלו דברים?

הרבה שאלות מעט תשובות , הרבה דברים לחשוב עליהם.

אני דווקא לא דובק 100% שצריך לשמוע את המקור כפי שהוקלט מסיבה מאוד פשוטה:

ברכב זה בלתי אפשרי מבחינה אקוסטית ואם יבוא איזה "קוסם" של רוקפורד וישנה לי את הצליל ויגרום לו להשמע כמה שיותר אמיתי ומעניין אז ברוך הבא! :-D

ואני צריך 3 WAY מקידמה בגלל המיקום של המידבאס שבעזרת השם בקרוב אני יעלה תמונות של הבניות שלי מורכבות הרכב, בכדיי שתבינו מה הסיבה לקח בדיוק (המיד באס יהיה מכוון לדש בורד והמיד אני רוצה להוסיף ולהתקין במקום הכי אופטימלי מחינת היכוון לאוזניים שלי).

עכשיו השאלה שבאמת חשובה לי כרגע היא:

לקוסם אין אפילו 8 יציאות RCA אלא רק 6 אז מה עושים? אז איך עושים 4 WAY במצב הנ"ל?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...