Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירה לרכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חברי עומד לפני קניה של רכב קטן

כמה קטן? הוא חושב על המיצובישי קולט או על רובר 214/216. שנתונים 96-98...

מישהו יכול להמליץ על אחד מהם או לתת חוות דעת על רכב אחר באותה רמת מחירים?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
שלום

בתודה מראש

רמי

הקולט אופציה סבירה, אומנם לא מהמובילות בקטגוריה אבל רכב אמין ובסיסי מאוד ...

על הרובר לא הייתי ממליץ, שכח כרגע מכל שאר המגרעות שלו, נתמקד רק באחת, אין לרכב שוק, פשוט אי אפשר למכור את הרכב הזה ...

אני הייתי ממליץ על סטארלט, אומנם יהיה קשה מאוד למצוא אבל היא תהיה בחירה מצויינת (מבחינת אמינות, חוץ מזה היא דיי דומה לקולט, רכב בסיסי ואמין). עוד אופציה שעולה לי לראש זה פורד פיאסטה, היתרון שלה (וגם קצת חיסרון) זה ירידת ערך דיי מוגזמת שתתן לו עליה בכמה שנתונים (לעומת היפאנומטיות שמוזכרות הנ"ל, שהמחיר שלהן יחסית גבוה ביחס לאירופאיות) ...

אני מניח שחבר שלך לא מעוניין בצרפתיה אבל אם כבר אמרנו רכב קטן אז הייתי שוקל 106 או טווינגו (כל עוד אין תוכניות להסיע אנשים מאחורה), שתיהן יהיו הרבה יותר זולות לקניה (ישאר כסף למוסכים :wink:) והרבה יותר חסכוניות ...

יהיה יותר קל לעזור אם תתן לנו תקציב בש"חים וסדר העדפויות של חבר שלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום

בתודה מראש

רמי

הקולט אופציה סבירה, אומנם לא מהמובילות בקטגוריה אבל רכב אמין ובסיסי מאוד ...

על הרובר לא הייתי ממליץ, שכח כרגע מכל שאר המגרעות שלו, נתמקד רק באחת, אין לרכב שוק, פשוט אי אפשר למכור את הרכב הזה ...

אני הייתי ממליץ על סטארלט, אומנם יהיה קשה מאוד למצוא אבל היא תהיה בחירה מצויינת (מבחינת אמינות, חוץ מזה היא דיי דומה לקולט, רכב בסיסי ואמין). עוד אופציה שעולה לי לראש זה פורד פיאסטה, היתרון שלה (וגם קצת חיסרון) זה ירידת ערך דיי מוגזמת שתתן לו עליה בכמה שנתונים (לעומת היפאנומטיות שמוזכרות הנ"ל, שהמחיר שלהן יחסית גבוה ביחס לאירופאיות) ...

אני מניח שחבר שלך לא מעוניין בצרפתיה אבל אם כבר אמרנו רכב קטן אז הייתי שוקל 106 או טווינגו (כל עוד אין תוכניות להסיע אנשים מאחורה), שתיהן יהיו הרבה יותר זולות לקניה (ישאר כסף למוסכים :wink:) והרבה יותר חסכוניות ...

יהיה יותר קל לעזור אם תתן לנו תקציב בש"חים וסדר העדפויות של חבר שלך ...

תשמע בתור אחד שלאימו יש סטראלט 98 ונוהג עליה... אני יכול להמליץ לך על האוטו מבחינת זריזות, צריכת דלק יחסית נמוכה אם אתה לא קורע את האוטו, לא רואה מוסך... ממש ככה כמו בסיפורים אם אתה שומר על האוטו כמו אימא שלי האוטו פשוט מחזיק פרפקט חוץ מטיפולים [שגם בהם הם לא עושים כלום יענו כמעט לא מחליפים כלום כי הכל במצב מצויין], מהירות יחסית למנוע 1300 3 בוכנות [נוסע באיילון בכיף 140-150] והוא פשוט חמוד... הגיר יחסית לאוטומט לא רע בכלל... יעיל ופועל חלק בצורה מושלמת

החסרונות ואני לוקח אותם כדי רציניים.... האוטו נמוך! לא נמוך סתם נמוך אלא ממש אתה יורד לשביל עפר אתה נתקע בחצץ שהוא טיפה יותר גדול מהפיצים בבמפרים צריך לקחת בזהירות אם אתה לא מכיר את הבמפר זה לא שהתחתית של הנתקעת בבמפר אלא שבגלל שהוא כל כך נמוך הזוית כניסה שלו לבמפר גדולה ואתה מרגיש כאילו אתה נתקע במשהו....

עכשיו לגבי הבפנים האיבזור מינימלי להחריד... עכשיו בכלל לא היה חלונות חשמל מקוריים באוטו אלא הותקנו בארץ... כתוצאה מכך איכות המפסקים בתוך האוטו איומה והמפסקים נמצאים מאחורי האמברקס על בליטה כזאת.... הם נפלו כבר לפחות 3 פעמים לתוכה...

זה מאוד מעצבן.. הנוחות נסיעה לא משהו אבל אתה יודע אתה לא יכול לצפות מאוטו כזה למשהו מיוחד...

למה? ככה!

• תוכן חדש...