Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש המלצה למערכת בתקציב נמוך (1000-1500 שקל) שלא כוללת רדיו דיסק, לרנו מגאן סדאן מדגם 2008 (ליסינג) שאמורה להגיע בעוד כחודש.

נ.ב- א. המגאן 2008 לא תהיה שונה בהרבה מקודמותיה בסדרה.

ב. על המערכת להיות מותקנת בצורה כזאת שלא תשפיע על מצב הרכב (ללא חורים וכדומה) כדי שיהיה ניתן להחזיר את הרכב לחברת הליסינג ללא שינוי במצבו המקורי.

ג. הידע שלי במערכות ואודיו לרכב שואף לאפס למרות שקראתי הרבה (מאוד) שירשורים בפורום הזה, בבקשה קבלו זאת בהבנה.

עריכה: אני מחפש מערכת שתשמיע חזק (על איכות ניתן להתפשר-העיקר שלא יהיו צלילים צורמים) והמוזיקה שאני שומע היא בעיקר טראנסים (אלקטרו, פסיכודלי,ניו יורק האוס), שחורה ומזרחית.

תודה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

נו תעשו טובה :cry:

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם
:oops:

פורסם

מה הכוונה מערכת? תגדיר מה היא מערכת מבחינתך? מה היא כוללת? זוג רמקולים? 2 זוגות?

מה המידות באוטו מקדימה? ומה מאחורה?

תענה ואני יחזיר תשובות.

חג שמח,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני רוצה את המערכת החזקה והאיכותית ביותר שהתקציב שלי יכול לקנות, לא אכפת לי מהרכיבים.

ובנוגע למידות אין לי מושג :p (בגלל זה רשמתי את סוג האוטו).

פורסם

לא הבנת אותי. שאלתי אותך מה הדרישה שלך? סט קומפוננט מקדימה ו-2 רמקולים מאחורה? משהו כזה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא הבנת אותי. שאלתי אותך מה הדרישה שלך? סט קומפוננט מקדימה ו-2 רמקולים מאחורה? משהו כזה?

גיא.

אני חושב שהעיקר שהמערכת תהיה חזקה וזה לא משנה כמה זוגות רמקולים יש ברכב

מגבר לייטנינג אודיו 2*100 עם איזה סאונדסטרים 9*6 זה מה שיענה על הדרישות שלו, תוסיף לזה חיווט והתקנה והוא סגר את התקציב

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

חג שמח!

פורסם

תגידו מה אתם חושבים על המערכת הזאת: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=772&CatCode=177 ?

ועל זאת http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1099&CatCode=178 ?

• תוכן חדש...