Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי יצא מצביעה, הנה סתם תמונה שלו אחרי צביעה :

http://img153.imageshack.us/img153/5764/img5799copyyy1.jpg

וסוף סוף, הרכבתי את המערכת..אומנם לא מושלם..כי צריך לנקות שם, לסדר חוטים שלא יראו..אבל העיקרון :

מפרט :

Alpine 9855R

Morel Hybrid Ovation 6

Kicker 06ZX650.4

Hertz ES 300

הטווטרים שבדלת! ככה הם באו עם הרכב, ואם אני יוציא אותם יהיה שם חור מכוער! הם לא מחוברים בכלל ! אז בבקשה מכם, לא להתייחס.

תמונות... חח מה דעתכם על הצבע הוורוד באלפיין ? :)

img5872copyjg0.jpg[/url]

img5873copyhu6.jpg

img5874copyvr5.jpg

img5876copycj3.jpg

img5878copyba7.jpg

img5880copyoq6.jpg

img5821copyql2.jpg

img5886copyoh2.jpg

img5820copyjn4.jpg

img5828copyer5.jpg

זהו בעיקרון, צריך לנקות בבגאז', ולהסתיר חוטים! אל תדאגו..לא יראו כלום !

מה דעתכם ?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

תודה רבה אחי :] ***עם אחיך דבר בבית*** עכשיו לא תראה אותי יותר בקליאו של אביב חחח

והרכב עלה 31..צביעה כללית 2200.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

איזה כיף שכולם פה אחים של כולם, חבל שאתם מבזבזים זמן ע"ג הפורום - דברו בבית.

לפותח השרשור, קרא את ההבהרות הבאות טוב טוב ורק אח"כ חזור לכתוב בפורום.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...