Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion DXZ755 VS. panasonic 7401

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי ה-6850 שעבר אליי אחי מתעניין ב-2 הרדיו דיסקים הבאים בכותרת, שתיהם באותה העלות (1700 ש"ח).

רציתי לשאול את כל אלה שמכירים את הרדיו דיסקים האלו, כמה שאלות:

איזה מהם עדיף מבחינת איכות סאונד? (כי בפיוניר יש את ה-HISS שמפריע לו,לי זה לא מזיז).

איזה יותר פשוט לתפעול?

מבחינת חיתוכים (אם יש) וכל האקולייזרים למיניהם איזה מהם עדיף?

וכמובן,מבחינת תועלת לעלות מה יהיה יותר עדיף? כי הוא רוצה טיפה יותר איכות ממה שהיה לו.

ואם כבר אני פה, אז אני לא יפתח שירשור נוסף, אז אני ישאל עוד שאלה אחת:

איזה מהסאבים הבאים עדיף מבחינת איכות ועוצמה? עם עדיפות יותר לעוצמה (מבין שני אלה - אל תציעו לי L7 והאחים שלו).

JL AUDIO 12W7 או ה-IDMAX12D4 ?

גם פה שתיהם באותה העלות.

אודה לכם על תשובות רציניות ומעמיקות בנושאים האלו.

בתודה, שומאכר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי הסאבים הכי טוב זה לשמוע את שניהם, אחרי שכל שאר המערכת מחוברת ומכוונת והמונו מוכן לחיבור של + - מהסאב, רק ככה תוכל להיות בטוח איזה מהם הכי טוב בשבילך או בשביל אחיך, כי שניהם נישמעים שונים לחלוטין מבחינת הצליל והבאס שהם מפיקים

פורסם

ללא צל של ספק הפאנסוניק עולה על הקלריון בכל פרמטר , + 7 ערוצי אקוליזר ולדעתי גם איכות השמע גבוה יותר

בקלריון אין כלום ! בעבור מחיר כמו שלו מכשיר.

בקשר לסאבים תגיד לאחיך שישמע אותם כי למשל את הW7 לא אהבתי מאחר והיה לו רעש לוואי כזה (מין חירחור שכזה שאמרו לי שזה ככה )

הIDMAX לעומת זאת בעל צליל יותר רחב ומחמם (אווו מזה המילים המפגרות האלה) קיצר יותר אהבתי את הID

בהצלחה רוני .

פורסם

רוני.

בתור הבעלים של אחד כזה (12W7)

"הרעש לוואי" ממש לא מפריע.

והוא טיפה מורגש רק כאשר הבג'ז פתוח. והצלחתי להעלים אותו! לחלוטין!

אתה וכל מי שרוצה. מוזמן לשמוע!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי דעתי הפנסוניק מכשיר ברמה יותר טובה, אקולייזר 7 ערוצים, חיתוכים, פשוט לתפעול ואיכות צליל טובה מאוד.

לקלריון כמובן יש גם איכות צליל טובה מאוד, אבל ללא שום אפשרויות כיוון.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...