Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על K44

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 96 הזרקה

השאלה היא כזאת..

קראתי פה בפורום על תוסף K44

יש כאלה שאומרים ככה ויש כאחלה שאומרים בדיוק הפוך..

הבנתי שיש מצב אחרי שימוש בתוסף יכולים להיות סתימות במזרקים ובבלאגן בקרבורטור.. מה לגבי מערכת הזרקה?

שאלה נוספת... על הפחית של התוסף רשום שצריך להשים פחית שלמה ל 75 ליטר.. ברכב שלי פול טנק זה 50 ליטר.. אז אני לא צריך להשים את כל הפחית על טנק מלא? אלא פחות?!?

איזה מוסכניק אמר לי שכדאי לי להשים את התוסף על פול טנק ולסוע 1000 ק"מ ולא לרדת מחצי טנק.. כל פעם שאני מגיע לחצי מלא דלק, כדי שהחומר ישאר בדלק לאורך זמן יותר ארוך ויהיה אפקטיבי יותר. ידוע לכם משהו לגבי זה??

דעה אחרת אומרת לי- להשים את התוסף על חצי טנק כדי שתוסף יהיה בריקוז יותר גבוהה וככה ינקה יותר טוב ויבצע פעולה יותר טובה.. ולגמור את כל החצי..

האם צריך לנוסע נסיעות ארוכות שהתוסף במיכל הדלק? לחא בדיוק הבנתי אם צריך לנסוע נסיעות קצרות או ארוכות

לא הבנתי מה צריך לחליף לפני או אחרי השימוש בתוסף?

צריך להחליף פילטר דלק האם ליפני או אחרי השימוש?

צריך להחליף שמן מנוע.. לפני או אחרי השימוש?

ובגדוללל.... כדאי להשים את התוסף הזה? או שעדיף לעשות אינפוזיה וזהו..

אודה למי שיענה לי לכל השאלות.!!!

פורסם

ממה שאני למדתי כאן ועשיתי,

שים את כל הפחית על חצי טנק ,

סע בטורים גבוהים ותמשוך את ההילוכים יותר מהרגיל.

בסוף תחליף שמן+פילטר שמן כי התוסף מתערבב איתו ומזהם אותו.(אם יש לך אפשרות רצוי שתחליף גפ פ.דלק)

תמיד אינפוזיה עדיפה!

ידוע שנסיעות ארוכות מנקות פיח מאשר קצרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...