Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer DEH-p880prs

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לא HIGH END אבל מכשיר ברמה מאוד גבוהה ביחס למחיר, ובכללי גם. נראה באמת כמו עסקה טובה, אבל מה עם אחריות? (רשום שם אחריות הם נותנים עליו אחריות במחיר הזה?!). אם יש אז עסקה מצוינת. אם אין, יש לך את המכשיר הזה חדש דנדש מחברי הפורום ב-2000 שקל. לא עדיף?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אומר לך את דעתי האישת לגבי המכשיר הנ"ל . כשהוא יצא חשבתי שהנה היגיע מכשיר של פיוניר שיתכן וכדאי לרכוש , מישהו רכש וסיפר כאן בפורום שעדיין שומעים היס כמו בכמעט כול הפיונירים.

אין פורום של מקצועני SQ שלא אומרים שיש לו מה שנקרא THIN SOUND .

אז זה שאיתמר החליט לרדת מהP9 וולכת על זה, הוא גם מכר לך את המקינטוש . מה שאני מנסה לומר שברמת הרכיבים שלך ,ממש חבל יהיה אם תקנה דבר כזה (מערכת היא כמו שרשרת והיא ניתקת בחוליה הכי חלשה ואצלך הוא יהיה החלשה) .

אני בטוח שכול אוהדי הפיונירים ינסו לאכול אותי בלי מלח , אבל אישית אני לא הייתי נוגע בו

במחיר שלו אתה יכול לייבא את הקלריון 775USB שיתן לך כמעט כול הפיצ'רים שיתן לך הפיוניר ואיכות סאונד עדיפה בהרבה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה תסביר את עצמך - ומהר! מה רע במכשיר הזה? ואני באמת רוצה לדעת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש יבואנים פרלליים שמוכרים את אותם המוצרים במחירים נמוכים יותר. ראה ערך "אודיו-נט" בענייני פיוניר או היבואן הפרללי של אלפיין, שמוכר את ה 9855 במחיר נמוך משמעותית מהמכשיר של אפריל.

המכשיר הנ"ל הוא מכשיר מצויין, בלי יותר מדי שטיקים ועם הרבה אפשרויות כיוונון. אף פעם לא מצאתי בעיית שמיעה עם המכשירים של פיוניר וכל מה שאנשים חושבים עליהם הוא בפירוש בגלל "תופעת העדר".

(עריכה: יהודה, אני ממש לא מבין מה קשור מה מכרתי לבחור או למה אני מוכר את ה P9. זה לא אמור לעניין את כל הפורום. וכן, קניתי את ה 880 בגלל שאני אוהב את מוצרי פיוניר וממש לא מבין על איזה "היס" סודי ופאנלים נתקעים כולם מדברים. בעיות סאונד? נשמע רע? בולשיט.

אתה משווה את קלריון (העלובים, תסלחו לי, לשלם אלפי שקלים ולקבל מכשיר בלי שום אפרויות כיוונון, ממש "היי-אנד") ששם אתה משלם נטו על "מותג יוקרה" ומקבל שק אבנים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לך את המכשיר הזה חדש דנדש מחברי הפורום ב-2000 שקל. לא עדיף?

גיא.

ממש טיפשות לשמה .

איזה חדש ? מי דנדש ?

אתה מתכוון להציע לו מכשיר משומש במצב טוב , אך עדיין משומש ב2000 ש"ח .

נראה לך הגיוני לשלם 2000 ש"ח על מכשיר שמופיע בZAP ב2300 ש"ח?

נ.ב.

אפשר להשיג את המכשיר חדש לחלוטין ב-2000 ש"ח , בוודאות.

ZZR

פורסם

איתמר,מתוך שיחה איתך אתה קצפת ישר לטופ של פיוניר לכן לא חיוות את כול הבעיות שיש למכשירי "מעמד הביניים" ואכן יש בעית של רעשי אלטרנטור חמורים ביציאות הRCA וגם המכשיר הזה הוא ככה(כמו כולם)....

פורסם

היה לי 9650 במשך קרוב לשנה. לא עשה שום תקלות, היסים, פאנלים שנתקעים או דולפינים שהשתוללו יותר מדי.

עד היום המכשיר חי ובועט (שנה וחמישה חודשים אם זה מעניין ממש) אצל חבר פורום מבסוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מדבר על אותו הדבר איתמר...אנחנו לא באים ומכללים יש מכשירים שעושים בעיות ויש מכשירים שלא....

הדולפינים אצלך מקבלים אוכל בזמן וגם מאוד מאוד מושמעים להוראות המדריכים ועוברים טיפול ויתרנרי קפדני:wink:

פורסם

זאת הנקודה.

כל הבעיות רעש ו RCA מתרופפים היא בגלל שאנשים לא יודעים להתקין ולהתעסק עם המכשירים האלה כמו שצריך. כמה אנשים חיברו את המינוס של המכשיר ישירות לשלדה? (כמו שרשום בחוברת ההוראות, לא המצאתי).

אנשים לא מבינים שהפאנל זה עניין רגיש וצריך להתייחס אליו בעדינות. יחס גורר יחס :lol:

איתמר.

פורסם

מספיק שאיזה רפה-שכל בפורום נידח בחו"ל , יאמר שלפיוניר יש "סאונד חלול"

מיד יצטט אותו יהודה ואחריו נבחרת הכבשים/עיזים/טלאים בפורום.

למכשיר יש מפרט מצויין , יותר מקלריון מקביל באותה רמת מחיר.

חצי מהבעיות-כבלים גרועים והתקנות חובבניות.

נ.ב.

אדי, יש לך מעל 4K הודעות, אולי מספיק לענות תשובות עילגות ולא מקצועיות,

זה פורום אודיו, ולא חדר צ'טים.

ZZR

פורסם
יש יבואנים פרלליים שמוכרים את אותם המוצרים במחירים נמוכים יותר. ראה ערך "אודיו-נט" בענייני פיוניר או היבואן הפרללי של אלפיין, שמוכר את ה 9855 במחיר נמוך משמעותית מהמכשיר של אפריל.

המכשיר הנ"ל הוא מכשיר מצויין, בלי יותר מדי שטיקים ועם הרבה אפשרויות כיוונון. אף פעם לא מצאתי בעיית שמיעה עם המכשירים של פיוניר וכל מה שאנשים חושבים עליהם הוא בפירוש בגלל "תופעת העדר".

(עריכה: יהודה, אני ממש לא מבין מה קשור מה מכרתי לבחור או למה אני מוכר את ה P9. זה לא אמור לעניין את כל הפורום צודק. טעיתי ,הייתי בטוח שכבר רשמת את זה ,אחרת לא הייתי כותב את זה בפורום , אני מקווה שתסלח לי . וכן, קניתי את ה 880 בגלל שאני אוהב את מוצרי פיוניר וממש לא מבין על איזה "היס" סודי ופאנלים נתקעים כולם מדברים. בעיות סאונד? נשמע רע? בולשיט. אני לא ניזון רק משמועות באינטרנט , למרות העובדה שבפורומים האלו (של הSQ) מדברים מתחרים גם שם יש שטויות , ויש רציניים , אז כמעט לכול הרציננים יש את אותה דיעה . וגם לי היה פיוניר פשוט והוא הראה את אותם דברים , דהיינו ציוויון סאונד דק כזה ולא כ"כ מלא וגם לא עם הCLARITY שמצפים מסאונד דק והיה לו טיפה היס. אז יכול להיות שאתה צודק לגבי התקנה , אבל אם כך למה מקצועני SQ שכן יודעים על התקנות מדברים על זה

אתה משווה את קלריון (העלובים, תסלחו לי, לשלם אלפי שקלים ולקבל מכשיר בלי שום אפרויות כיוונון, ממש "היי-אנד") ששם אתה משלם נטו על "מותג יוקרה" ומקבל שק אבנים).ל775 יש קרוס שלושה ערוצים TA ואיקולייזר פרמטרי 3 ערוצים ששווה לאיקולייזר רגיל של 7 אז למה לדבר על זה שאין אפשרויות כיוונון ? והוא עולה אותו דבר

איתמר.

בברכה ובבקשת סליחה נוספת יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני אומר לך את דעתי האישת לגבי המכשיר הנ"ל . כשהוא יצא חשבתי שהנה היגיע מכשיר של פיוניר שיתכן וכדאי לרכוש , מישהו רכש וסיפר כאן בפורום שעדיין שומעים היס כמו בכמעט כול הפיונירים.

אין פורום של מקצועני SQ שלא אומרים שיש לו מה שנקרא THIN SOUND .

אז זה שאיתמר החליט לרדת מהP9 וולכת על זה, הוא גם מכר לך את המקינטוש . מה שאני מנסה לומר שברמת הרכיבים שלך ,ממש חבל יהיה אם תקנה דבר כזה (מערכת היא כמו שרשרת והיא ניתקת בחוליה הכי חלשה ואצלך הוא יהיה החלשה) .

אני בטוח שכול אוהדי הפיונירים ינסו לאכול אותי בלי מלח , אבל אישית אני לא הייתי נוגע בו

במחיר שלו אתה יכול לייבא את הקלריון 775USB שיתן לך כמעט כול הפיצ'רים שיתן לך הפיוניר ואיכות סאונד עדיפה בהרבה

בברכה יהודה

יהודה , אני ממש לא מבין על מה אתה מדבר המכשיר הנ"ל הוא ברמה גבוהה מאוד יש לי אותו במקום ה 865 קלריון.

תקרא ת'רדים קודמים שלי לפי דעתי ע"פ ההשוואה בין שניהם הפיוניר יותר טוב מהקלריון , אפילו החזרתי את הקלריון לספק בחו"ל ובמקום זה לקחתי את ה 880 ואין מאושר ממני.

RS3 8Y

פורסם
ממש טיפשות לשמה .

איזה חדש ? מי דנדש ?

אתה מתכוון להציע לו מכשיר משומש במצב טוב , אך עדיין משומש ב2000 ש"ח .

נראה לך הגיוני לשלם 2000 ש"ח על מכשיר שמופיע בZAP ב2300 ש"ח?

נ.ב.

אפשר להשיג את המכשיר חדש לחלוטין ב-2000 ש"ח , בוודאות.

טיפשות לשמה? יש חברי פורום שרק קנו את המכשיר אבל לא השתמשו בו אפילו לשניה. נו, מי דיבר שטויות?

לפעמים אתם ה"וותיקים" קשה לכם לקבל את זה שאחד כמוני בן 18 בא ואומר דברים נכונים. קשה לקבל אה? לפעמים עדיף לשתוק מאשר לפלוט שטויות.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

א. המכשיר הזה 880 מצוין .

הוא מעל כמה רמות מרוב המכשירם שיש קיום בארץ!! ומי שרוצה לריב על זה אז בכייף .

ב. מידן תראה כבר את פרצופך !

ג. המכשירר ממש לא היי אנד - אחרי הכל זה לא דנון או 9522 של קלריון .

ד. אבקש ממך בכל טוב באמת המורה מצ'עמם לי - שלח אותי למקום שמוכרים אותו ב2000 יש לי חבר שמעוניין במכישר הנ"ל בסכום שכזה - אני השגתי לו ב2200 - 200 שקל כמעט 10 אחוז = הזמנה שלו אותי לאכול :)

בברכת שבת שלום וסוף שבוע משגע רוני .

• תוכן חדש...