Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המערכת ברכב שלי. כרגע, היא כוללת רדיו טייפ משנת 98 (בה נקנה הרכב) ו-4 רמקולים שכל שאני יודע עליהם הוא שהם של פיוניר.

הרמקולים סבירים, כך שאיתם אני יכול להסתדר. מה שאני חייב הוא פאנל רדיו דיסק.

אני מחפש שילוב בין איכות לעוצמה, עם סטייה קטנה לטובת האיכות. כמו כן, שיתאפשר לי בעתיד להחליף את זוג הקדמיים לקומפוננטים ללא הוספת מגבר.

התקציב עומד על איזור ה-1000 ש"ח, עם חריגות קטנות בלבד.

תודה מראש.

פורסם

אני חובב אודיו לא קטן ויש לי ניסיון בתחום של קולנוע ביתי, אבל לא באודיו לרכב.

הדרך הטובה ביותר לבחירת מוצרי סאונד היא בשמיעה עצמית, אך שאלתי היא האם במקומות הקנייה ניתן לשמוע את המוצרים בסביבת רכב? אני מניח שלא, או לפחות את רובם לא - לכן אני פונה להמלצות שלכם.

הסוני נראה לי טיפה יקר מדי. מה עם הפנסוניק? חשוב לי שתהיה אפשרות למעבר בין תיקיות תוך כדי השמעה, וראיתי שלא כל הפאנלים מאפשרים זאת...

פורסם

לי היה את הקלריון 646 עד היום ותודה לאל העפתי אותו בחזרה לחנות והחזרתי לי את ה7810 של סוני בחזרה, השיפור ענק.

הרדיו דיסק, עוד יותר.

( בקיצור אני ממליץ על סוני 7810/15 בתקציב של 1100 בערך, אם אתה לא יכול להתגמש ואתה לא מתכוון לשים מגבר הייתי הולך על פנסוניק 5301 ואם אתה רוצה גם לשים מגברים אז על ה5401 משום שיש לו יציאות יותר חזקות למגברים.4V לעומת 2V)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הקלריון 646 לא אמור להציג איכות טובה משאר המתחרים (בטווח המחיר שלו) על חשבון תצוגה גרפית ושאר קוסמטיקה?

(מתעניין אם שווה להשקיע בשבילו)

פורסם
לי היה את הקלריון 646 עד היום ותודה לאל העפתי אותו בחזרה לחנות והחזרתי לי את ה7810 של סוני בחזרה, השיפור ענק.

הרדיו דיסק, עוד יותר.

( בקיצור אני ממליץ על סוני 7810/15 בתקציב של 1100 בערך, אם אתה לא יכול להתגמש ואתה לא מתכוון לשים מגבר הייתי הולך על פנסוניק 5301 ואם אתה רוצה גם לשים מגברים אז על ה5401 משום שיש לו יציאות יותר חזקות למגברים.4V לעומת 2V)

אמיר

אך שלי עשית בשכללל.

RS3 8Y

פורסם

אמור, אבל אין חכם כבעל ניסיון.

אני, ניסיתי, והפסדתי כסף על זה וחזרתי בסוף לסוני הקודם שלי, חיפשתי את השיפור בסאונד ממש בזכוכית מגדלעת על כל פרט קטן במוסיקה. ניסיתי לשמוע אם הוא ברור יותר, חד יותר, מפורט יותר, הבאתי דיסקים מקוריים שאני שומע בד"כ.

שום שיפור, ואפילו הרעה בגלל שלקלריון לא היה שום אקולייזר ושום חיתוך. הסוני נשמע ממנו טוב בהרבה.

תוסיף לזה את זה שהקלריון מסורבל , עם הנדסת אנוש כאילו ילד בן 5 תיכנן את המכשיר, ותקבל את התשובה הברורה,

הסוני טוב בהרבה. נקודה.

אמיר

פורסם

הרדיו דיסק, עוד יותר.

אמיר

עשית בשכללל.

RS3 8Y

פורסם

אוקיי... הבנתי.

כשאתה אומר "חיתוך" למה הכוונה? פאנל לא מסוגל לחתוך את התדרים בצורה ראויה ללא קרוסאובר חיצוני?

פורסם

יש אפשרויות חיתוך לרכיבים במערכת, כלומר, נקודות חיתוך שונות כמו 78HZ 200HZ 125HZ

אם אני למשל בוחר בנקודת חיתוך 100HZ לרמקולים הקדמיים( במצב HPF-high pass filter, כלומר פילטר מעביר גבוהים)

זה אומר, שהרמקולים הקדמיים לא ירדו לתדרים יותר נמוכים מ100HZ.

יש גם אפשרות נקודות חיתוך לסאב(במצב LPF-low pass filter, פילטר מעביר נמוכים), שאם למשל אתה קובע בו 80 HZ אז רק התדרים עד 80HZ יגיעו לסאב, מה שמעבר יונחת לגמרי.

בסוני יש את זה.

בקלריון לא היה, לכן כמו שאמרת, הקלריון לא היה מסוגל לבצע את זה, ולכן נדרש קרוס חיצוני.

אמיר

פורסם

הבנתי...

לפנסוניק 5104/5103 ולסוני שהוצעו כאן יש את אפשרות החיתוך הזו? ועד כמה היא נחוצה? כלומר, לא ניתן להסתדר בלעדיה?

פורסם

ניתן לכוון דרך המגבר( אם כי לא במדוייק),אבל, זה יותר נוח דרך הפאנל.

מבחינתי זה משמעותי משום שהפולס שלי, ברגע שהם מקבלים יותר מידי תדרים נמוכים הם פשוט מאבדים את זה, לכן אני חותך אותם אצלי ב78HZ.

אמיר

פורסם

אבל לי לא יהיה מגבר... כרגע אני מתכוון לקנות פאנל בלבד, אז אני צריך לדעת אם לפאנלים שהזכרתי יש את האפשרות הזו.

• תוכן חדש...