Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הבלאופנקט שלי לסוני מכיוון שגיליתי שהרבה דברים חסרים והרעש אלטרנטור הבילתי פוסק ונידהמתי לגלות שהסוני מפחית רעשים משהו לא מובן המכשיר הוא 7815 של סוני אני מדליק אותו יש רעשים סופר עד שלוש אפילו פחות והמכשיר ממש מפחית את הרעשים פתאום הם ניהיים ממש ממש חלשים כמעט ולא מורגשים

מישהו יכול להסביר את זה?

וזה לא קרה בהדלקה אחת אלה בכול הדלקה לפחות 10 פעמים

פורסם

יתכן שאחרי כמה שניות אתחול המכשיר מכבה את מעגלי היציאה כל עוד אין מה להשמיע. בכל מקרה, רעשי אלטרנטור לא אמורים להיות. אם זה יוצא דופן עד כדי כך, יש לך בעיה במערכת החשמל, וכדאי לאבחן ולפתור אותה.

פורסם

הסוני שברשותך הוא מכשיר נהדר.

לפי דעתי אבל אין שום קשר בינו לבין השתקת הרעשים, כנראה יש לך בעיות חשמל כמו שאמרו פה כבר.

האם הכאבל מתח וכבל הRCA עוברים באותו הצד של הרכב?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

היתה לי אותה בעיה הכאבל מתח וכבל הRCA יכול להיות כמו שאמרו כאן עוברים יחד ויכול להיות שזה מהמכשיר

עצמו איזה אוטו יש לך???

פורסם

הם לא עוברים יחד ובדקתי כול דבר אפשרי כבר דיברנו על זה הבלאופנקט הגביר את הרעש גם כשהיה מה לנגן וגם כשלא הקנווד שהיה לי עם כיוונים נכונים לא היה הרגש ברעש ועכשיו הסוני כשיש מה לנגן פשוט ממניך את הרעשים

• תוכן חדש...