Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה הזה, אולי רק הקב"ה יוכל לעזור.

אני ממליץ שתתחיל בלמצוא עבודה קבועה ואז תחזור לבלבל לנו את המוח בפורום עם כל התיאוריות המופרכות שלך.

שבת שלום

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
במקרה הזה, אולי רק הקב"ה יוכל לעזור.

אני ממליץ שתתחיל בלמצוא עבודה קבועה ואז תחזור לבלבל לנו את המוח בפורום עם כל התיאוריות המופרכות שלך.

שבת שלום

איציק

לא ביקשתי לתת ביקורת על המצב הכלכלי שלי,ואני לא אחד שמבלבל את המוח,ואני עומד בפני רכישת רכב בעוד פחות מחודש.

עם לא בא לך לעזור ולבזבז דקה מהחיים שלך אני יבין.

פורסם
לפי דעתי תשכח מלהתקין קמשפט חם , אם התקציב שלך הוא כמו שרשמת אל תחשוב על דברים כאלו בכלל.

זה אומר לפתוח את המנוע ובקלות יכול לעלות לך עוד כמה אלפים שאותם תוסיף למחיר הרכב.

נהגת כבר על 205?

אממ כן לפני מספר שעות,על רכב של חבר.

הבעיה שלא היה לי זמן "לבחון" את הרכב אלה רק לקחת סיבוב קצר מאוד של כמה דקות.

המנוע מאיץ טוב,לא הספקתי לבדוק עד כמה טוב אבל בהחלט הרכב זריז כמו שאמרתם.

הסיבובים,אהבתי מאוד!:arrow:

הנוחות אומנם סבירה אבל /:

והפלסטיקים ברכב נראים דיי "חלשים" חחח.

ככה בכללי הרכב בסדר,אהבתי.

פורסם
הזרקה היא פשוטה יותר והיא לרוב לא מתקלקלת,נכון שעם כן זה יותר יקר,אבל זה לא קורה לרוב,ואתה מקבל יותר ביצועים ופחות צריכת דלק.(לא תמיד תלוי איזה קורבורטור ואיזה מערכת הזרקה)

מערכת הזרקה יותר פשוטה מקרבורטור? :roll:

give me a break שילך לך המחשב הזרקה תתחיל לדבר

יוגב

פורסם

המחשב? זאת תיהיה הבעיה הקטנה שלו.

הבעיה הגדולה שלו תיהיה לדעתי לקנות רכב.

פעם הוא רצה להתגרזן על סופר לאנסר, שבוע אחר כך השתדרג לפונטו, לא לפני שחשב בכיוון של 205 (אבל רק forever) או אולי אלפא 33 ובעצם 106 או אונו (אבל רק הזרקה) וגם עונדה.

אולי תקנה כבר משהו? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחשב? זאת תיהיה הבעיה הקטנה שלו.

הבעיה הגדולה שלו תיהיה לדעתי לקנות רכב.

פעם הוא רצה להתגרזן על סופר לאנסר, שבוע אחר כך השתדרג לפונטו, לא לפני שחשב בכיוון של 205 (אבל רק forever) או אולי אלפא 33 ובעצם 106 או אונו (אבל רק הזרקה) וגם עונדה.

אולי תקנה כבר משהו? :roll:

ומכל השאלות ששאלתי בסוף זה נסגר על סופר לאנסר/205,על סופר לאנסר ידוע לי כבר הכל.

205 למרות שהוא אוטו סבבה (היום נסעתי עליו) עדין אני דיי פוחד לקחת פג'ו,לא יודע,חצי מהאנשים שאני מכיר אומרים לי אל תגע בפג'ו וחלק אומרים לי לך רק על יפנית גם בגלל האמינות וגם בגלל הביצועים.

אבל ההפרש במחירון הוא 5 אלף,מצד אחד סופר לאנסר זה אוטו יותר חזק ויותר גדול ויותר נוח מצד שני עם הוא מתחיל "להתפורר" אז צריך לקחת הלוואה בבנק,פג'ו אוטו שאומרים לי שהוא לא אמין אבל התיקונים עולים אולי קצת יותר מאונו,אבל עדין אני לא רוצה להתקע במוסך כמו שאבא שלי עכשיו תקוע עם הדייהו נובירה 99 שלו במוסך בלי לצאת ממנו,לו יש כסף,לי אין, לבקר כל יום במוסך ולעשות את המשכורת החודשית למכונאי.

פג'ו גם יותר חיסכונית השאלה עם החיסכון והמנוע 1.4 והחלקים היותר זולים,בלי קשר לתקציב כרגע,עדיפים על הביצועים והאמינות והנוחות של הסופר לאנסר.

בוא נגיד ככה,איזה רכב מבין השתיים הוא מהנה יותר לנהיגה (ביצועים) ופחות מבקר במוסכים?

והשאלות על הסיוויק והכל זה עוד היה כש אבא שלי חיפש רכב,תחשוב בהגיון שניה,אני מדבר איתך כרגע על רכב בתקציב של 11-12 אלף ולפני פחות מחודש היה לי $ להונדה סיוויק ב 30 אלף?חחח

פורסם
עם הוא מתחיל "להתפורר" אז צריך לקחת הלוואה בבנק

ובשביל שהבנק יתן לך הלוואה - רצוי שתהיה לך עבודה מסודרת והכנסה קבועה :mm_tongue:

כל אוטו שתקנה יזדקק לתיקונים, זה סה"כ אוטו בן 15 בגרוש וחצי כך שאל תצפה ממנו ל-0 תקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חצי מהאנשים שאני מכיר אומרים לי אל תגע בפג'ו וחלק אומרים לי לך רק על יפנית גם בגלל האמינות וגם בגלל הביצועים.

מסתבר שכל (כל = חצי + חצי) האנשים שאתה מכיר לא ממש מבינים.

בוא נגיד ככה,איזה רכב מבין השתיים הוא מהנה יותר לנהיגה (ביצועים) ופחות מבקר במוסכים?

על אמינות קרא מה שאיש חכם כתב פה:

אבל הבעיה ביפנית שהן אמינות אבל ברגע שהאמינות הזאת "הולכת" כל חלק ברכב לרוב עולה כפול

על הנאה מנהיגה - ה-205 מהנה מאוד. הלאנסר (ידנית) בסה"כ זריזה יחסית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ובשביל שהבנק יתן לך הלוואה - רצוי שתהיה לך עבודה מסודרת והכנסה קבועה :mm_tongue:

כל אוטו שתקנה יזדקק לתיקונים, זה סה"כ אוטו בן 15 בגרוש וחצי כך שאל תצפה ממנו ל-0 תקלות.

איציק

לא מצפה גם ל 0 תקלות, הרכב יכנס למוסך ישר ליישור קו,אבל רכב שיכנס כל יום למוסך עם בעיות רציניות כמו ראש מנוע,נזילות,התחממות וכאלה זה לא אוטו,הבעיה שכש מוכרים את הרכב בכל מקרה אתה מאבד חלק מהכסף שהשקעתה בו,ואני לא מתכוון להשקיע באוטו שיתחיל להתפורר כל יום ובכל פעם שאני יסובב את הסויץ' של הרכב אני יצטרך להתפלל שהוא יתניע ולא יעשה בעיות(כמו שרבים בעלי פג'ו שאני מכיר עושים,ועוד רכבים תוצרת צרפת.)

אבל כמו שאמרתי פג'ו מבחינת מחיר דיי מתאימה לי.

ועבודה קבועה אני אמור לקבל בעוד כשבוע אולי קצת פחות,ושוב אני אומר שאני לא מבקש ביקורת על המצב הכלכלי שלי כי זה לא מה שמענין אף אחד כאן, ואפילו לא אותי, כי בעוד שבוע הכל הולך להשתנות.(מקווה שלטובה)

שבת שלום לכולם,ולילה טוב.

פורסם
(כמו שרבים בעלי פג'ו שאני מכיר עושים,ועוד רכבים תוצרת צרפת.)

.

לי יש רכב צרפתי ומעולם לא נשאתי תפילה לפני הנעת רכבי. אולם, תמיד אשמח ללמוד ולהחכים, תוכל לברר עם חבריך את סוג התפילה אותה הם אומרים לפני הנעת רכבם הצרפתי? מה אחוזי ההצלחה של התפילה הזו?

אגב, לסבי יש טויטה יאריס שמיוצרת בצרפת, האם הוא גם צריך לשנן את התפילה?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
לא מצפה גם ל 0 תקלות, הרכב יכנס למוסך ישר ליישור קו,אבל רכב שיכנס כל יום למוסך עם בעיות רציניות כמו ראש מנוע,נזילות,התחממות וכאלה זה לא אוטו,הבעיה שכש מוכרים את הרכב בכל מקרה אתה מאבד חלק מהכסף שהשקעתה בו,ואני לא מתכוון להשקיע באוטו שיתחיל להתפורר כל יום ובכל פעם שאני יסובב את הסויץ' של הרכב אני יצטרך להתפלל שהוא יתניע ולא יעשה בעיות(כמו שרבים בעלי פג'ו שאני מכיר עושים,ועוד רכבים תוצרת צרפת.)

אבל כמו שאמרתי פג'ו מבחינת מחיר דיי מתאימה לי.

1. רכב שיכנס למוסך בגלל בעיית החממות יום אחרי שיצא משיפוץ של ראש מנוע מעיד רק על מוסכניק חאפר, לא על שום דבר אחר.

2. רכב זה לא השקעה. אתה לא "משקיע" כסף ברכב, אתה מבזבז עליו כסף. תבין את ההבדל הקטן בין השקעה שמניבה לך תשואה לבין כלי רכב שיניב לך רק הוצאות.

יש מעט מאוד רכבים שניתן לקנות ולהפוך אותם להשקעה. רובם מקטגורית האספנות.

3. אם לא תטפל ברכב שלך כמו שצריך ובנדיבות, ואם תחשוב שקיבלת רכב מירוצים למרות שקנית סופר-לאנסר - גם אז תתפלל בכל בוקר שהרכב יניע. אז?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חלקים של פג'ו 205 1.4יותר זולים ממיצובישי?

וטסט?זול יותר אצל ה 205?עם כן, אז משמעותית?וביטוח (ג'+חובה)?

ועוד שאלה קטנה,נגיד אני קונה 205 בצבע לבן,ואני רוצה לצבוע לשחור סתם לדוגמא,משרד הרישוי יעשה הרבה בלאגן?עם כן אז מהי הפרוצדורה של אישור הצבע החדש?וכמה זה עולה?(רק האישור לא כולל הצביעה כמובן).

תודה שוב.

פורסם

אתה שואל שאלות לא נכונות, ומעמיס על עצמך אינפורמציה לא רלוונטית.

ל-2 המכוניות יש חלקי חילוף בשפע. מה מעניין אותך עכשיו איזה זול יותר ? אם אלטרנטור ל-205 עולה ב-50 ש"חיותר מאלטרנטור למיצובישי זה מעניין אותך ? אתה יודע שהאלטרנטור (או כל חלק אחר לדוגמא) יתקלקל ?

אין הבדל משמעותי בעלויות הטסט וביטוחי החובה.

שינוי צבע של רכב מלבן לשחור בצורה מקצועית הוא תהליך יקר מאוד, ולא רלוונטי לגביך.

עדיף לך לחפש 205 שחורה מאשר לאכול את הלב על כל שריטה שתהיה ותחשוף את הלבן מתחת לצביעה השחורה, או המראה המכוער של קורות לבנות ברכב שחור (בהנחה שתעשה צביעה חאפרית, הרי לא תוציא על הצביעה 30K ש"ח).

שרשור הנבואות וחיזוי העתיד (איזה חלק יתקלק או מתי היפנית האמינה מפסיקה להיות אמינה) מיצה את עצמו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...