Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי אתה בסדר? על מה אתה מדבר בכלל?

אני הלכתי לאחד התותחים בתחום שאחד הלקוחות שלו שכן טוב שלי.

הוא הרכיב לו מערכת על רמה ולקח אותו לתחרות אמה - 2005 הוא לקח שם מקום 3!

אני לא אמרתי שהוא הכי הכי הכי טוב, אבל בשבילי הוא תותח בתחום.

הוא מייבא מוצרים בלעדיים (שאף אחד אחר לא מייבא) יש לי כמה מהמוצרים שאין לאף אחד בארץ חוץ ממנו.

בשבילי זה מספיק נקודה.

ואני יודע שבמקומות כאלו צריך לחכות (בתור!) שאני מגיע אליו ביום רגיל יש תור של ממש של אנשים שמחכים להתקנה.

אבל לא לקוחות שרוצים לסגור עסקה ממש אבל ממש לא.

שאני הגעתי אליו היה לו שם לקוחות (כמו תמיד) רכבים בצד שמחכים להתקנה.

אבל לא היה שם לקוחות שחכו לו בשביל לסגור על מפרט למערכת.

כול מי שהיה שם היה בשביל ההתקנה נקודה והוא מסיים התקנה לקוח את הרכב לצד נועל ועובר קדימה.

אבל ברגע שהוא ראה אותי הוא עזב הכול הכניס אותי למשרד ישבנו סגרנו מפרט והלכתי לבית.

זה לא שהוא ישר התקין לי, ההתקנה התבצעה למחורת בבוקר (העדפתי גם להיות ראשון ולסיים ראשון)

אני מכבד ומעריך כול אחד (אני לא שופט) אבל יחס מגעיל כזה לא קבלתי בשום חנות ותתפלא הייתי ביותר מ5 - 6 חנויות סאונד.

(((((((((((((ואצלו לא היה תור! היה זוג שישבו אצלו במשרד והכול היה ריק! והפועל בחוץ עבד על רכב 1 בודד)))))))))))

הכול היה ריק, הוא היה יכול לזרזר את הלקוחות או לתת להם פיתרון ולעבור אלי.

עובדה רק שאחרי שהתעצבנתי ויצאתי החוצא הוא (פתאום) סיים איתם ויצא אלי בריצה/דילוג..

אני לא מקבל את זה! הידע שלו שואף ל0 הפועל שלו מבין יותר ממנו ואני לא בא לרדת עליו.

מצטער.. הכסף שלי שווה (קצת קצת יותר ממה שקבלתי שם!) ואם תריץ חיפוש בגוגל תמצא פי 5 ביקורות רעות משלי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא באתי לחפות עליו (מה אכפת לי ממנו בכלל), פשוט איך שאמרת את זה כאילו הוא חייב לך משהו. אם ככה, אז כנראה שאתה צודק.

איזה רכיבים יש לך שאין לאחרים? תן שמות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני קבעתי עם תומר מרראש באיזה יום אני בא ועם איזה סכום כסף,

הגעתי אליו היה שם עובד בנוסף לתומר

נכנסתי איתו לחנות הוא התחיל להוציא מחשבון והראה ליכמה אשפרויות בתקציב המוגבל שלי,

בסוף הוא אישית התקין לי מגבר 6X9 בזמן העוזר ניקה תחנייה

וסאב הוא נתן לי לשמוע 5 שונים ואמר לי לבחור מה שאני רוצה ולבסוף הלכתתי על C12 באטומה,

אני אומר שהוא בנאדם אדיב ורציני, עם הוא באיזור שלכם(פ"ת תלכו אליו עם לא מהאיזור שלכם תחפשו מישהו אחר לדוגמא סאונדר רחובות,

או גריז מערכות בראשון לציון,

ויש בגדרה חנות חדשה אוטופרי שהתקנתי שם לפניי יומיים 2 מגברים והיה נחמד לראות וללמוד מהמתקין

פורסם

שומאכר:

סבבה ובגלל זה אני מגיב.

כי זה היה מגעיל לראות ולשמוע את מה שהיה שם.

הוא רדף אחרי בכאילו שאני הלקוח הראשון שלו (זה שעוד לא עבר ייבוש אצלו)

והוא הבין מהטלפון שאני מחפש מערכת טובה ולא רדיו דיסק עם רמקול ב500 - 1000 ש"ח.

אבל זה כנראה לא עיניין אותו אז פאק שלו.

lantis:

אתה כנראה באת אליו ביום "נחמד" שלו.

ואם לא סגרת איתו על מוצרים דרך הפלאפון אז זה נס אם הוא נתן לך מחירים בלי להיסתכל באתר.

(וקשה לי להאמין שהוא נתן לך מחירים בלי להיסתכל באתר שלו)

בלי האתר שלו הוא לא יכול לזוז, אם אני יפגוש אותו מחוץ למשרד וישאל אותו כמה שאלות בקשר לסט קומפוננט

הוא פשוט לא יוכל לענות לי.

פורסם

אני לא מכיר לא את רמי ולא את תומר, אבל בהתבסס על הסיפור שלך יש לי כמה הערות:

העובדה שהפועל שלו עובד שם לא אומרת כלום.. בכל חנות יש אנשים שמתעסקים יותר במכירה עצמה ואנשים שמתעסקים בהרכבה עצמה.

כשאין אנשים במקום, סביר להניח ששניהם מבצעים התקנות..

זה שהוא "ייבש" אותך נראה לי לגיטימי לחלוטין. תחשוב רגע מה אמורים לעשות האנשים שהגיעו לחנות לפניך.. לחכות בגלל שאדוני הגיע והוא צריך לקבל ישר במקום טיפול ?

אתה לא יכול לחכות בתור ?

כשאתה הולך לבנק ומחכה זה בסדר? כשאתה בסופר מחכה בקופה זה בסדר? כשאתה הולך לברר פרטים על מערכת לרכב זה לא בסדר ?

העובדה שהוא לא יודע מחירים נראית לי סבירה ולגיטימית..

יש חנויות עם כמות עצומה של סחורה יש דגמים שאפשרות קטנה נוספת בהם היא תוספת של מאות שקלים ואני לא מצפה מבנאדם להכיר את כל הסחורה שלו בע"פ ולדעת את המחיר..

להיפך, אני מעדיף שיבדוק ויהיה בטוח במחיר שהוא אומר לי מאשר שיגיד לי מחיר ואח"כ יסתבר שהייתה טעות כלשהי..

סה"כ נראה כאילו ל"תומקאר" של תומר בכלל לא נתת צ'אנס.. באת כמו גביר לעיירה וציפית שכולם יהיו מוכנים במיוחד בשבילך..

אז יש לי סוד לספר לך - יש עוד אנשים בעולם. ולפעמים צריך לחכות קצת בתור.. ככה זה הולך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטער להגיד לך, זה ממש אבל ממש לא ככה.

אתה לא הייתה שם אתה לא יכול להוסיף (ואני יודע שאתה לא מצדיק שום חנות מהם)

לא בקשתי שיתפנה אלי ישירות, ראיתי שהוא עם לקוחות וקבלתי את זה אבל יש גבול לא?

אני יושב שם 30 דקות ושומע את אותה השיחה חוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב.

מה יהיה שאני יבוא לקבל אחראיות? אני יקבל יחס כזה? לא בא בחשבון.

אל תשווה בנק (אין השווה..) זה לא שהיה "תור" שם.

ואל תשווה סחורים (לא מדובר על סחורה בת 500 מוצרים) הוא לא צריך ספר/חוברת בשביל זה.

אם היה מדובר על כמות ענקית אז הייתי מבין.

אבל הוא לא נותן לי מידע בסיסי על המוצר (חוץ מהמחיר) מידע על המוצר הוא לא מצליח לתת לי בכלל אז מה יהיה על מחיר?

שוב פעם: בלי להיות מול המחשב הוא לא מסוגל לספק מידע ובטח שבטח לא מחיר.

ולא אכפת לי שיש לו פועל אני מבין את זה גם לרמי יש פועל (צריך עזרה אין אפשרות להוריד הכול על בן אדם אחד)

אני אישית לא חושב שהוא מבצע התקנות ואם כן אז לא ברמה גבוה כמו שאנשים אומרים.

אני לא הראשון שמתלונן ותאמין לי שהתלונה שלי היא הכי קטנה כי יש אנשים שהתלוננו על דברים פי 5 יותר גרועים מזה.

אני בן אדם סבלני שיודע לחכות בתור אבל הכסף שלי מריח ונראה בדיוק כמו שלך ושל הלקוחה המסכנה שישווה בפנים.

אני לא אמור להתייבש בפנים וזה שזה נראה לך כנראה "קצת" זמן זה תאוריה שלך (בלבד!)

אם הוא היה באמת מספק שרות או מוכר משהו הייתי מבין.. אבל סתם ישבתי שם והוא לא ספק כלום חוץ מתרוצים עלובים

לגברת שרצתה סה"כ רדיו דיסק נורמלי (שלא נדבר שהוא היה חדש בקושי יומיים שלוש לפי הדברים שלה.)

אז שלא יהיו בעיות: אם הייתי רואה שהוא עסוק במתן שרות (שרות לא סתם תרוצים) הייתי מבין *הייתי בסוף הולך* אבל גם הייתי מבין.

אבל מה שהיה שם היה סתם שטויות במיץ! הבן אדם לא מקצועי נקודה.

ואם אני לא טועה אחד מהמשתמשים באשכול הזה כתב שההתקנה לא בדיוק משהו (לא מקצועית.)

שאני קונה משהו איכותיי אני מצפה לקבל תמורה, זה לא העיקר לזרוק סחורה ואחרי זה לסנן לקוחות.

כנראה שאצל אותה לקוחה הוא היה נחמד כמו שרוב האנשים אמור כאן, ואחרי שיש קצת בעיות באות התרוצים.

((((אל תשווה בנק/דואר או סופר כי זאת השוואה בכלל לא הגיונית, אתה משווה לי תור של 50 איש לזוג לקוחות.. הגיוני....))))

הלוואי שהזמן המתנה זה היה החיסרון היחיד שלו, לאחר מספר ימים אחרי ברור קצר, מצאתי אנשים שיצאו עם ספורים

קשים משלי, אני לפחות לא זרקתי כסף לחינם אצלו וזה הכי חשוב, אתה לא מבין את זה כי לא הייתה במקומי.

*ההוכחה שהוא סתם ייבש אותי והחזיק את הלקוחה שם, הייתה ברגע שיצאתי והוא בא אחרי לרכב, אז זה כבר ממש לא עיניין אותי*

פורסם

סיפור נוסף על תומר מטומקאר, הלכתי לשם במטרה לקנות קיקר סי12 חדש כי חשבתי ששלי שרוף. הייתי לפני זה בסאונדסוטורם ואצל עוד מתקין במוסך טורינו ביפו שתיהם קבעו שהסאב שרוף והפועל של תומר בדק וראה שעובר זרם בסאב כלומר, הוא לא שרוף. הוא כביכול "תיקן" את הבעיה ע"י הלחמה של החוט שמקשר לסליל מהטרמינל של הסאב. על העבודה הזאת הוא לקח 100 שקל, הלחמה של חצי דקה. הסאב שוב הפסיק לעבוד פניתי לאומגה אודיו באיזור תעשייה בחולון, שם הסתבר שהחיבור לטרמינל עצמו היה שבור בתוך הפלסטיק שעטף אותו, כלומר לא הייתה כלל בעיה בחוט שמקשר לסליל אלא בצד השני שלו. על תיקון הבעיה משה מאומגה אודיו לא רצה לקחת כסף! בסוף שילמתי לו 50 שקל על התיקון ומאז הסאב עובד כמו שצריך.

נכון שמבחינת מוצרים טומקאר זולים, אבל מהנסיון שלי איתם, העבודה לא מקצועית והתשלום, פשוט גניבה.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם
סיפור נוסף על תומר מטומקאר, הלכתי לשם במטרה לקנות קיקר סי12 חדש כי חשבתי ששלי שרוף. הייתי לפני זה בסאונדסוטורם ואצל עוד מתקין במוסך טורינו ביפו שתיהם קבעו שהסאב שרוף והפועל של תומר בדק וראה שעובר זרם בסאב כלומר, הוא לא שרוף. הוא כביכול "תיקן" את הבעיה ע"י הלחמה של החוט שמקשר לסליל מהטרמינל של הסאב. על העבודה הזאת הוא לקח 100 שקל, הלחמה של חצי דקה. הסאב שוב הפסיק לעבוד פניתי לאומגה אודיו באיזור תעשייה בחולון, שם הסתבר שהחיבור לטרמינל עצמו היה שבור בתוך הפלסטיק שעטף אותו, כלומר לא הייתה כלל בעיה בחוט שמקשר לסליל אלא בצד השני שלו. על תיקון הבעיה משה מאומגה אודיו לא רצה לקחת כסף! בסוף שילמתי לו 50 שקל על התיקון ומאז הסאב עובד כמו שצריך.

נכון שמבחינת מוצרים טומקאר זולים, אבל מהנסיון שלי איתם, העבודה לא מקצועית והתשלום, פשוט גניבה.

אז בעצם שלמת 150 ש"ח במקום 50 ש"ח? אני מצטער לשמוע את זה..

שתדע שהם לא הכי זולים, יש יותר זולים מהם... אבל אתה יודע מה אומרים?

מה שזול בסוף הוא יקר.

אתה רק מחזק את הדברים שיש לי עלהם, אני יודע מעוד אנשים שיש להם חרא של התקנות וזה המציאות.

יש אבדל בין רמי לתומר מדובר על 20 שנות ניסיון! לא ילד.

פורסם

זה לא הוגן מצידך.שילמת כסף על תיקון לא מוצלח תחזור לזה שתיקן ותודיע לו.אני בטוח במאה אחוז שכל מי שמכיר את רמי יאמר לך שהיית מקבל תיקון חוזר בחינם מידי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
זה לא הוגן מצידך.שילמת כסף על תיקון לא מוצלח תחזור לזה שתיקן ותודיע לו.אני בטוח במאה אחוז שכל מי שמכיר את רמי יאמר לך שהיית מקבל תיקון חוזר בחינם מידי.

הוא קבל תיקון אצל (תומר!) לא אצל רמי.

יש לציין שאם הוא היה רוכש מוצר אצל רמי ובא יום אחד אפילו לפני שנגמר האחראיות אני יודע במילון אחוז שהוא מקבל אחראיות.

וגם אני קבלתי אצלו אחראיות בלי למצמץ, חשבתי שהפיוז שלי נשרף ובלי לבדוק בכלל הוא יצא עם מלאי חדש חח.

הוא בא להרכיב ובסוף התברר לשנינו שזה תקין ולי התברר אחרי כמה בדיקות שלי שהמצבר גמור.

רמי בחיים לא יעשה בעיות ויתקן לך בחינם עם יש אחראיות ואם הוא יכול אז הוא יתקן לך חינם גם אם אין לך אחראיות.

מניסיון ארוך טווח שלי ושל חברים של חברים.

פורסם

winer100

תראה מר בחור, כשאתה הולך לחנות, לא כתוב לך על המצח כמה אלפי שקלים אתה הולך להוציא בזה הרגע.

מה אתה מצפה מבעל העסק? שבדיוק אתה בא הוא יעמוד דום, ישאיר את הזוג ה"מיסכן" להגדרתך וישר לרוץ לטפל בך? וכשהזוג עוד שם?

ובוא נניח שהוא באמת ישר היה בא אליך אבל מה, כל 2-3 דקות קופץ שניה לזוג השני כדי לטפל גם בהם? ואם כבר פיתחת אליהם "חיבה" קטנה בגלל הבעיה שלהם, ואתה רואה שהם בבעיה, אז תחכה שהם יפתרו אותה. ועוד דבר, אתה לא יודע מה היה מאחורי הסיפור שלהם אז אתה לא יכול להגיד כלום.

אם כבר באת לחנות ואתה רואה שזה לוקח הרבה זמן, אתה יכול לשאול בנימוס את הבחור אם לחכות או לבוא פעם אחרת.

באמת שאני לא מבין אותך.

ואתה לא חייב לעזוב בהפגנתיות! זה שהוא רץ אחריך זה רק בשביל לא להפסיד אותך כלקוח (אגב, אם אני הייתי במקומו, הייתי נותן לך ללכת).

מנסיון אישי שלי אני לפעמים מבלה בחנויות אודיו לרכב יותר משעתיים, לא תמיד מרצון. מה לעשות שיש עוד אנשים שצריכים לקבל שירות?

דרך אגב אני לא מכיר אף אחד מהחנויות שאתם מדברים. לא את רמי קראדי ולא את תומר.

נ.ב

הדברים נכתבו ברוח טובה. קח לתשומת לבך.

שבוע טוב.

ניב

לא חותם

פורסם

הוא לא ספק להם אבל שרות הוא סתם ספק להם תרוצים עלובים.

ואני לא גר לידו חמש דקות נסיעה!

הוא לא גר באזור שנוסעים חמש דקות ואנחנו כבר אצלו.

אם הייתי רואה שהוא באמת עוזר והוא סוגר עסקה, מספק תמיכה או כול דבר אחר הייתי מבין.

ועובדה שבדיוק שיצאתי הוא יצא וגם היא, איך אתה מסביר את זה?

אני יסביר לך:

הוא לא רצה להחליף לה או להסכים איתה למה שהיא אמרה אז הוא גרר את זה ואני בטוח שהיא הייתה שם כבר למעלה משעה!

אחרי שהוא ראה שאני יוצא הוא מיד רץ החוצא.

אותו תומר ידע מראש שאני בא להרכיב מערכת שלא עולה 1000 ולא 2000 ש"ח.

הודעתי לו מה אני רוצה מראש ואמרתי לו שאני יבוא לדבר איתו.

הוא ידע טוב מאוד שבאתי דיי מרחוק ואם אני בא זה רק לסגור מפרט ולבוא למחורת להרכיב.

ומצטער להגיד לך אבל אני לא מחכה יותר משעתיים בחנויות אודיו, שואל למה?

כי אני בדרך כלל קובע אם אותו בעל מקום מראש או שאני מגיע בבוקר עוד לפני שהוא פותח ויושב ומדבר איתו.

מאז ומתמיד עשיתי את זה ולא היה בכלל בעיה.

במצב שהיה בחנות של תומר (חכיתי) לא היה בעיה עם זה.

ייבש אותי? סבבה.... נתן לי לעמוד? סבבה.... אבל סתם לתת לי לחכות עד שהוא ישכנע את הבחורה שהוא לא מוכן

להחליף לה מוצר שהיא קנתה מספר ימים קודם.

זה לא בנק לא דואר ואפילו לא סופר, החנות שלו לא מתקרבת לחצי מהתור שיש בדואר מטר על מטר.

היה שם סה"כ זוג 1 ושוב פעם אני אומר: אם הייתי יודע שאני מחכה שם בזמן שהם מקבלים שרות "שרות"...

הייתי מבין ומקסימום הייתי חוזר למחורת או שפשוט מדלג עליו, אבל מה שהיה שם היה פשוט מגעיל.

אני לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו, ויש לך הוכחה בהודעה מעלי על העבודה של תומר.

לא אכפת לי ממנו אני לא פוסל אף אחד בלי לבדוק אבל הבדיקה של ה30 דקות הראתה לי המון!!!

ותתפלא הוא בעצמו אמר לי "כמה דקות אני מסיים ואני איתך" הוא חזר על זה פעמיים סה"כ. (ונתן לי לחכות!)

בפלאפון עוד שאלתי אותו אם להגיע ואם זה בסדר והוא אמר לי כן אין בעיה.

זה לא אסון לחכות, אבל זה היה פשוט גרוע בשבילו ממש גרוע בשבילו.

ואם אתה מחכה יותר משעתיים לפעמים אז אין לי מה להגיד חוץ מ: בעיה שלך..

אתה רואה שיש עומס? תבוא למחורת בבוקר... גם אני הגעתי לרמי בבוקר עוד לפני שהוא פתח ולמה זה?

כי רציתי שאני יתחיל ראשון אצלו יסיים ראשון וככה היה.

((((((ואל תדאג אני גם מגיב לך ברוח טובה, אתה צריך לקנות אצלו בשביל להבין את הבעיה הזאת, וכמו שאמרתי יש גוגל))))))

פורסם

קודם כל אני אגיב לגביי.

אמרתי "לפעמים מבלה בחנויות אודיו לרכב יותר משעתיים, לא תמיד מרצון"

בוא נגיד שאני אוהב לשהות בחנויות, כמובן אצל מי שאני מכיר.

ותתפלא, גם לי יש "קצת" שכל להתקשר לפני שאני בא ולקבוע. תמיד קורים דברים לא צפויים.

לגביך -

אם התקשרת, אמרת פחות או יותר למה אתה בא , וזה מה שקרה אז אני אשנה את דעתי ואסכים איתך שזה לא לעניין.

בכל מקרה, שבוע טוב :)

ניב

לא חותם

פורסם
יחס מהיר? מה אתה אומר?!?! אתה יודע שאצל מתקינים מהתותחים בתחום אתה צריך לקבוע תור?! כן כן תתפלא, תור. לך אליהם ואחרי זה תחזור לפה בטענות ש"חיכיתי להם שעתיים והם לא שמו עליי הם התווכחו עם איזה אחד על הכבלים של המונו 4 גייג או 6 גייג." איזה שטויות אתה מדבר. בסופר אתה לא מחכה שהמוכר יסיים עם לקוח שהיה לפנייך? או ששכחתי ואתה מאלה שנדחפים "בצניעות"?! תדע להעריך ולכבד את העבודה של הבאנדם (ולא הכוונה אליו ספציפית ולא אין לי כל קשר אליו).

בברכה,גיא.

אני דווקא לא מסכים איתך בהכל. לדעתי הבחור צודק כשהוא מצפה, שמי שעומד מולו יוכל לתת לו מידע, מבלי להקריא לו את זה מהאתר של פיוניר, את זה גם אני יודע לעשות. חוץ מזה, ברגע שהמוכר צריך לפתוח ספר בשביל לענות לך על שאלות טכניות, זה מראה על חוסר מקצועיות, מה שיכול להפריע לו בהתקנה. בכלליות, הרבה יותר נעים לדבר עם בנאדם שיודע לתת לך מידע, לא משנה באיזה נושא.

פורסם

nivo:

אם אתה מגיע לשם ונמצא שעתיים מרצון חופשי אז זה בסדר.

אני לפעמים מגיע למקומות ומסתובב במקום ומסתכל על עבודות קודמות וחדשות.

(לא שעתיים אבל בסביבות החצי שעה)

אם הוא היה אומר לי בטלפון שיש עומס או שצריך לחכות או כול דבר אחר הייתי מבין או שהייתי בא יום למחורת.

וערב מצויין.

Transporter:

תודה באמת!

חשבתי שאני "היחיד" שלא מבין למה מתווכחים כאן לגבי מידע ומחיר יחד!

שאני מדבר עם בעל עסק, אני מצפה לקבל מידע מבלי שהוא יגיד לי חכה רגע אני מסתכל באתר/חוברת/טלפון.

ואם יש 500 מוצרים אני יבין אם הוא לא זוכר הכול.. אבל לא מדובר על מלאי שעובר את ה100 (וגם כאן הגזמתי..)

הצל הרבה מקומות וגם אצל רמי הבחור ספק לי מידע בפנים והכול בלי למצמצם בכלל! טכנאי וגם מחיר.

ותתפלאו אבל המחירים יצאו זול בהרבה מרוב המקומות שבררתי אצלהם לגבי המוצרים.

ויש מוצרים שרמי הוא יבואן (בלעדי!) של המצורים.

באמת אם מישהו הולך למקום כזה שמספק תשובות מאתר אינטרנט אז אני מרחם עלהם...

מה יהיה עם אחראיות? הוא יגיד כן לפני התקנה ולא אחרי התקנה? ((((וזה מחזיר אותנו לסיפור של הלקוחה המסכנה...)))))

• תוכן חדש...