Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Adire Audio Shiva 12'

רועי .א
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא רציני בבקשה לא להתקשר.

רק למי שמכיר באמת את הסאב, לא לילדים שמחפשים בומים.

עם תיבה בנייה עצמית מידות מדוייקות לסאב + טרמינל איכותי.

0545700709

לא עושים עניינים כאלה בהודעות, אני נמצא בפלא' 24 שעות ביממה (כמעט-תתקשרו אחרי 4 אחרי צהריים).

פורסם

אני רואה שאנשים בכל מקרה שולחים הודעות בפרטי, אז סבבה גם זה אפשרי

אני מוכר את הסאב עם תיבה שמתאימה לו בול שבניתי אצל נגר לפי מידות מדוייקות עם mdf 19mm וטרמינל איכותי מאוד.

750 ש"ח

במצב מצוייןן !!!

אצלי לא יותר משלוש חודשים - אני מוכר אותו בצער, אחד הסאבים הטובים לדעתי.

מדוייק ואיכותי ברמות שאתם לא יכולים לתאר

עם כל זה הוא מהיר מאוד ! בעל xmax גבוה במיוחד, לא תמצאו הרבה סאבים עם הנתון הזה יותר גבוה ממנו.

פשוט סאב מטורף אין הרבה מה להוסיף אתם יכולים לשאול אנשים שהרבה זמן בתחום ותבינו בעצמכם.

תמונה של הסאב:

http://img175.imageshack.us/my.php?image=dsc01063mg8.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...