Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2007

speedseeker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה? (בעיקר בתחום הרכב)

איך אתם חוגגים את תחילת השנה האזרחית החדשה? (אם חוגגים, מבקש לא לפתוח את הנושא של הדת).

אם אתם יוצאים עם רכב למועדון, פאב וכד' אני מבקש בשם כל אלו שרוצים לחזור לבית בשלום, אם שותים לא נוהגים, תהנו!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הציפיות שלי שיתחילו ליצר מכוניות אמיתיות כמו שהיו עד לפני 20 שנה ולא צעצועים אוטומטים מתים ללא תחושות נהיגה .

ככה שאם השנה יצא לי ליזכות בלוטו אני לא יצטרך ליקנות גרוטאה מליפני 20 שנה ולדנדש אותה אלא ליקנות רכב נורמאלי בניילונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוגג במסיבה אצל חברים

התקוות שלי ל2007 באופן כללי הן שהמחירון לא ייפול לרצפה אחרי מחר.

חוצמזה אני מרוצה מהאוטו (בלי עין) (למרות שתוספת גדישה יכולה לבוא טוב מאוד.)

ולא אתקדם אלא אם כן ייפול עליי סכום מטורף.

מקווה גם להצלחה כבירה בשאר התחומים.

2007 טובה לכולם !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את ליל הסילבסטר לא אחגוג בגלל ש:

1. אני אומנם חילוני גמור, אבל עדיין סילבסטר זה לא החג שלי.
  2. סילבסטר כנראה שמע שאני לא מתכוון לחגוג אותו, אז הוא גמל לי בהצטננות חזקה ושלושה ימי מחלה :-(

מה אני מצפה מהשנה החדשה? למצוא סוף סוף את הג'וב המיוחל, לבקר קצת בחו"ל, לסיים את שנת הלימודים הזאת לא פחות טוב מהשנה הקודמת, להתחיל להרויח קצת יותר ולהמשיך להיות בריא. ביננו, אין כמו הבריאות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שיחזירו את דאנקן דונטס לארץ כדי ששנה הבאה נהנה מסופגניות נורמליות.

שלכל אחד מאיתנו תהיה הזדמנות כמו בכל המדינות החופשיות.

שלא נדע טרור יותר.

שהדלק יהיה זול יותר ממים (ולא שיתחילו לייקר את המים)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שהשנה, בשנה טובה, נעבור מתחזוקה שוטפת לשיפורים אקטיביים.

שהמשכורת תעלה, שהציונים הטובים יבואו בקלות ושיהיה הרבה גשם ושלג.

אני חוגג את הסילבסטר מתחת לפוך. למה? כי אני טמבל, עובד מחר מוקדם בבוקר ואתמול בלילה לא ישנתי. חבל, שמעתי שיש אחלה מסיבה בפורום בבאר-שבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי יומולדת ב1.1 ואני הולך לישון עוד מעט ..

אני ממש לא אוהב את השטויות האלה של הסילבסטר ואני גם מעדיף לשים את הכסף לטיול בשבת עם האוטו (במידה ויהיה מזג אויר ראוי).

אבל וואלה העיקר שכולם יהנו היום! ! :-D

יוגב

פורסם

מקווה שתהיה שנה אזרחית טובה,לא חוגג כבר זקן {בן 28 :-P }.

שתהיה שנה של רווחים,בריאות וחוסר פיגועים,הדלק ירד והמיסוי על הרכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...