Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למנהלים: מתי לוח ימי ההולדת , משנה את תצוגתו מלוח ימי הולדת של שנת 2006,

ללוח ימי הולדת של שנת 2007, ושאלה נוספת בהזדמנות זאת, האם ניתן לסמן תאריכי ימי הולדת של חברי פורום מסוימים, שהודעה מיוחדת כמו בלוח של תיבת ההודעות הפרטית שקופצת לי הודעה מתי שקיבלתי הודעה פרטית,תקפוץ לי תזכורת לגבי תאריכים שסימנתי מראש?!

איזה דאגות יש לצביקה, ביום תליתו של סאדם חוסיין, ימח שמו וזכרו!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הפניה התקבלה במשרדי קארזפורום.

בתוך 21 ימי עסקים ניתן יהיה לכנס את הדירקטוריון כדי לדון בנושאים העומדים על סדר היום, תשובה לציבור תינתן בתום 14 ימי עסקים לאחר כינוס הישיבה.

בכבוד רב,

מוטי אלמגור,

סמנכ"ל לענייני החוף המערבי.

פורסם

עדכנתי את לוח השנה, עכשיו הוא מציג גם את 2007.

לא ניתן לקבל תזכורת לגבי ימי הולדת, רק לאירועים שהוגדרו במיוחד.

פורסם

הדבר לא אושר מול נשיאות החוף המזרחי. אבקשך להגיש לדירקטוריון הנמקות לא יאוחר מאתמול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לעומר, שהתיחס ברצינות לבקשתי הצנועה, ועכשו ניתן לעיין בלוח השנה גם שנתים קדימה!

סטטיסטיקה מסוימת :בתאריך 1/1/07 יחגגו 20 מחברי הפורום יום הולדת....

מזל טוב לכולם!

בברכה

צביקה

נ.ב: חבל שלא ניתן לערוך לסמן ימי הולדת, ולאפשר תזכורת .

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סטטיסטיקה מסוימת :בתאריך 1/1/07 יחגגו 20 מחברי הפורום יום הולדת....

הנה מישהו שהולך לעבוד קשה בסילבסטר.

צביקה, נראה לי שהפעם עדיף לאחד שרשורים.

• תוכן חדש...