Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי בבעיה בשפריצרים של הרכב שלי אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון..

הבעיה היא שהם פשוט לא מתפקדים. בהתחלה חשבתי שחסרים לי מים, אבל אחרי שמילאתי גיליתי שהם פשוט לא עובדים, הקדמי והאחורי. הרכב הוא רנו מגאן שנת 99.

מה יכולה להיות הבעיה? איך/איפה ניתן לתקן את הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

המשאבה עובדת? תוציא את אחד הצינורות שמתחברים לשפיצרים ותבדוק אם יוצאים מים שאתה מפעיל את המשאבה. אם לא אז סביר להניח שהלכה משאבה אם כן אז יש לך סטימה בשפיצרים .

אז תנסה לקחת מחט או משהו מאוד דק ולנקות אותם. ולאחר מכן תשתמש במים עם סבון או מים יעודיים שקונים בתחנות דלק שלא יהיו עוד סטימות דומות .

פורסם

אוקי, עשיתי חיפוש על הנושא בפורום וקיבלתי מושג כללי.

ובכל זאת, עבור הבורים שבינינו, אם יש פה מישהו בעל מגאן שיכול לתאר לי את המשאבה הזו ואיך אני מוצא אותה אני אודה לו באופן אישי.

פורסם
אוקי, עשיתי חיפוש על הנושא בפורום וקיבלתי מושג כללי.

ובכל זאת, עבור הבורים שבינינו, אם יש פה מישהו בעל מגאן שיכול לתאר לי את המשאבה הזו ואיך אני מוצא אותה אני אודה לו באופן אישי.

אני לא מכיר את הרכב הספציפי, אני עונה לך מהיכרות עם רכבים אחרים.

ישנן מס' תקלות אפשריות:

1. משאבה לא תקינה.

2. חיווט חשמלי או צנרת מים מנותקים.

3. פיוז שרוף.

4. אין מים במיכל.

5. מתזים סתומים.

6. תקלות שנשגבות מבינתי.

7. כל התקלות/חלק מהתקלות מהנ"ל.

פתרונות אפשריים:

1. - פתח את הסוויץ' ואת מכסה המנוע.
    - אתר את המשאבה (בדר"כ בדופן מיכל מי-השמשות בחלקו התחתון).
    - הפעל את מתג המתזים.
    - אם אתה שומע זמזום מכיוון המשאבה, כנראה שהיא תקינה (עבור לסעיפים 2,4,5).
  2. - בדוק את כל חיווטי החשמל למשאבה, וודא שהם מחוברים כהלכה ואינם מנותקים או רופפים.
    - בדוק את חיבורי צנרת המים למשאבה וגם למתזים, וודא שהם מחוברים כהלכה ואינם מנותקים או רופפים.
  3. - בדוק בספר הרכב שלך מיהו הפיוז האחראי על מערכת המתזים.
    - אתר את הפיוז האמור ובדוק תקינותו.
    - אם שרוף, החלף בפיוז בעל אמפראז' זהה בלבד! (חזור לסעיף 1)
    - אם אינו שרוף, החזר אותו למקומו ותוודא שהוא יושב במקומו היטב.
  4. - מלא מים (רצוי יעודיים למערכת מתזים ע"מ שלא ליצור משקעים במיכל ובצנרת).
    - חזור לסעיף 1.
  5. - אם המשאבה מזמזמת וכל חיווטי החשמל וצנרת המים במקומם, בדוק את המתזים עצמם.
    - תיעזר בסיכת מתכת (לא קיסם עץ או כל דבר שעלול להישבר בקלות) ונסה לפתוח את הסתימה דרך פתח יציאת המים מהמתז.
  6. - מצטער, אולי יש עוד תקלות אפשריות שאינני בקיא בהן. אולי מישהו אחר כאן יוכל לעזור או שתיעזר בחשמלאי/מוסכניק שלך.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לבקשתך: מס' מק"ט 207 430 00 77 - מדובר על חלק מס' 5 בציור.

*לא אמור להיות הבדל בין המערכת בקופה לבין המערכת במגאן רגילה. אם בכל זאת תרצה ציור של הדגם שלך, שלח לי מס' דגם מדויק ואבדוק.

ליאור

11.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה רבה Joecamel! תשובה מפורטת יותר מזו לא יכולתי לבקש. אני אבדוק את האפשרויות.

תודה רבה Wiking! בעיקרון הדגם של המגאן הוא RN שנת 99. תוכל לשלוח לי שרטוט של הדגם?

פורסם

דגם המנוע כפי שמופיע ברישיון רכב הוא K7M

בנוסף, דגם הרכב כפי שמופיע ברשיון הוא: AMG RT1.6 BAOFOG

מקווה שזה מה שהתכוונת.

פורסם

אחרי בדיקה נוספת, זה אותו דבר בדיוק. הפאשלה שלי היא שכתבתי מק"ט לא נכון בסוף.

צירפתי לך ציור של הדגם שלך + המק"ט הנכון.

ליאור

k7m.jpg

makat.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה איש. עשיתי בינתיים בירורים ואמרו לי שחלק כזה עולה בסביבות 150 ש"ח. הגיוני? חוץ מ-ebay איפה עוד שווה לבדוק?

• תוכן חדש...