Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מאוד שיש תביעה יצוגית חברות הדלק עושות ראש קטן וכשמשהו קורה אז הן לא אשמות אלה בעל התחנה ? וזה לא אמור ליהיות ככה כי חברות הדלק אמורות לבצע ביקורת תקופתית כדי ליבדוק את איכות המוצר שלהן!!!!!!!!!!!!!!!!

יש עוד דבר שמרגיז אותי אישית לגבי חברות הדלק למה המדינה צריכה לעזור לחברות הדלק בנושא תעסוקה? ואני מיתכוון לזה שמעודדים חיילים משוחררים לעבוד בתחנות דלק על ידי תשלום למה לתחנות העשירות לא מעלות את השכר לעובדים שלהן? עם המדינה לא הייתה מעודדת חיילים משוחררים לעבוד אז אנשים לא היו הולכים לעבוד בתחנות ואז החברות העשירות היו חייבות לעלות את המשכורת על חשבונן ולא על חשבון המדינה !!!!!!!!!!

עבודה מעודפת צריכה להינתן על עבודות שמועילות למדינה ולא לחברות פרטיות!!!!

:fadein:
פורסם

1.2 מיליארד, מי זה העורך דין הטיפש הזה?

ולבחור מעליי, מי בכלל רוצה מתדלקים? שיפסיקו כבר את השטות הזאת, אם לאדם אין יכולת שכלית לתדלק בעצמו, כנראה אין לו יכולת שכלית גם לנהוג.

פורסם
1.2 ולבחור מעליי, מי בכלל רוצה מתדלקים? שיפסיקו כבר את השטות הזאת, אם לאדם אין יכולת שכלית לתדלק בעצמו, כנראה אין לו יכולת שכלית גם לנהוג.
אני יודע למלא צלחת ולמרות זאת לפעמים אני יושב במסעדה ומשלם גם על זה שמגישים לי.

באופן דומה, אני יודע לשים את מה שקניתי בסופר בשקיות ולמרות זאת אני יוצא עם חיוך כאשר היה מי שעזר לי.

(ודרך אגב, אני כן מתדלק בעצמי אבל יש מי שאוהבים שעושים את זה בשבילם).

פורסם

ולבחור מעליי, מי בכלל רוצה מתדלקים? שיפסיקו כבר את השטות הזאת, אם לאדם אין יכולת שכלית לתדלק בעצמו, כנראה אין לו יכולת שכלית גם לנהוג.

סליחה אבל לך יש הגבלה שכלית יש כאלה לא רוצים "לכלכך" את הידיים ויש כאלה שרוצים ו"קמצנים" לכן אל תגיד כזה דבר אלא אם אתה עם הגבלה שכלית!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
יש מי שאוהבים שעושים את זה בשבילם).
כן, מי שמפחד ממערכת ממוחשבת.

יש אנשים שמתחילים לרעוד כשהם רואים צג דיגיטלי. אלה רוצים מתדלק אנושי, כזה שיהיה אפשר להגיד לו "אחי". המחשב לא מגיב כשאומרים לו "אחי", הוא גם לא מגיב כשדופקים עליו, ולא, דפיקה על המחשב לא תגרום לו לקבל כרטיס בניסיון שני.

מתוך הכרות מעמיקה עם אלה שתמיד צועקים בדור-אלון "איפה המתדלק??" ואז בורחים כל עוד נפשם בם. ולא, אף אחד לא רודף אחריהם. (עדיין יש כאלה).

תאמין לי שלעשות קניות בסופר מסובך יותר ארוך יותר, מייגע יותר וקשה יותר מלתדלק.

בתדלוק עצמי גם לא צריך לכבות את המנוע, שטות גמורה כשלעצמה. וגם המחיר טיפטיפה זול יותר.

• תוכן חדש...