Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש מזדה שנת 93 דגם f ידנית במצב מושלם ללא שריטה נדירה שמורה הכל חשמלי טסט 10 חודשים.

המחירון שלה בערך 15000 ש"ח וכבר נתנו לו כבר עלייה כבר 17000 כולל מערכת.

יש בחור עם פונטו קבריולט מנוע 1250 ,טסט ל3 חודשים כלום לא חשמלי בלי הגה כוח יד 10 מבחוץ נראת איכשהו סביר מכאני בסדר והגג עם תיקונים, ועדיין נכנס מיים יש רדיו דיסק ורמקולים.

הבחור דורש 13500 על הרכב בגלל התיקונים המחירון של הפונטו בערך 18000 ,ראינו את האוטו סגרנו על החלפה ראש בראש עם הוספה מצד הפונטו של 1000 ש"ח לי זה לא נראה הפונטו לא נראת לי אבל אחי טימטם אותי הוא רוצה להחליף מה דעתכם??

פורסם

אנחנו לקראת החורף, הפונטו עם גג דולף, גג חדש עולה כמה אלפי שקלים, אחיך בטוח שהוא רוצה להכנס לזה? מה גם שהרכב יד 10, לא ידוע מה המצב המכאני שלה, שכמו שאני רואה את זה הרכב די מוזנח אז המצב המכאני לא יהיה מזהיר כנראה!

פורסם

אחי פשוט דלוק על פונטו קבריולט הוא הרבה זמן מחפש את הרכב ברור שהוא רוצה להחליף רק מההתלהבות והוא מודע שגג זה עסק יקר ובקשר ליידים אפשר להגיד שזה איכשהו מקובל שלרכב קבריולט יהיה הרבה ידיים.

פורסם

מה הקשר לזה שרכב קבריו יחליף הרבה בעלים.

לדעתי הרכב החליף הרבה ידיים כי הוא נקנה ע"י ילדודס שביצעו שם תיקונים מאולתרים אצל "דוד שלהם", ושהתחילו הבעיות הם נפטרו מהרכב.

אני מציע להישאר עם המאזדה.

!AWDSOME

פורסם

חבל אתם תתאכזבו מהרכב ואני בטוח, לחבר היה כזה כסוף מי יודע אולי זה אותו הרכב (יד10) אתם נכנסים לבור הרכב חלש המנוע חלש חבל יש לכם רכב באמת טוב אמין מהיר ביחס למנוע ידני למה להחליף בישביל פוזה (גג נפתח?) תחסכו קצת תעשו סאנרוף !

!Blue Subaru Impreza

פורסם

אם מדובר בדגם ה 75SX אז זה אחלה של רכב, בהנחה שהוא מטופל כמו שצריך.

הן זהות לחלוטין לדגמים הסגורים, פשוט יש להם גג נפתח.

זה רכב נחמד ביותר, אבל שוב, לדעתי תתרחקו מהספציפי הזה.

!AWDSOME

פורסם

אני מסכים עם dudi144, יש לכם רכב אמין ולפי מה שאתה אומר במצב "מושלם".

ומצד שני אתה אומר מישהו מציע לכם להחליף בפונטו קבריולט, שלפי התאור שלך נשמעת כמו גרוטאה.

עשית בדיקה\אתה מתכוון לעשות בדיקה לפונטו?אם עשית, מה התוצאות?

אגב, מישהו אמר באותו מישפט "פונטו קבריולט" ואת המילה "פוזה"?

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

הרגת אותי:lol:

פורסם

אני מסכים עם dudi144, יש לכם רכב אמין ולפי מה שאתה אומר במצב "מושלם".

ומצד שני אתה אומר מישהו מציע לכם להחליף בפונטו קבריולט, שלפי התאור שלך נשמעת כמו גרוטאה.

עשית בדיקה\אתה מתכוון לעשות בדיקה לפונטו?אם עשית, מה התוצאות?

אגב, מישהו אמר באותו מישפט "פונטו קבריולט" ואת המילה "פוזה"?

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

הרגת אותי:lol:ראיתי בחור אחד נוהג על אחת כזאת ורודה! תתפלא כמה אנשים הסתכלו עליו :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תשמע לי ותיתרחק מהרכב הזה!!!

היה לי את הרכב הזה בעבר ,מה יש לך לחפש באוטו יד 10!?ועוד עם גג דולף...

תישאר עם המאזדה ,שהיא בהרבה יותר טובה מהפונטו .

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

מצטרף לקודמי

תתרחק מהרכב, הנתונים על הרכב מרמזים כי הרכב מלא בבעיות וצפויים לך חיים לא קלים.

מזדה במצב שתיארת, שטופלה במסירות צפויה להיות אמינה בשנים הקרובות...

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אם מדובר בדגם ה 75SX אז זה אחלה של רכב,

לא קיימת (לפחות לא בארץ ) פונטו קבריאולט 75. לקבריאולט היו שני מנועים - 1242 בגירסת 60 כ"ס ( הרכב המדובר) ו1600 90 כ"ס.

לכך הממליצים - מישהו מכם ראה את הרכב? מישהו בדק אותו? אומנם יד 10 זה הרבה, וגג דולף זה הוצאה גדולה, אבל בן אדם רוצה רכב פתוח, יותכן והרכב בכל זאת במצב סביר, ואולי אפשר להתמקח עוד קצת ולקבל תוספת יותר גדולה. בקיצור , צריך לראות ולבדוק את הרכב , ולקבל הצעת מחיר לתיקון הגג (במקרה וחייבים להחליף ,יתכן ומדובר ביותר מ"כמה אלפי שקלים" ) פונטו קבריאולט זה ס"כ מכונית חביבה ללא פוזה והיא הקבריאולט הזולה ביותר לאחזקה. אולי כדאי לחפש אחת אחרת, יותר שמורה, גם אם היא תעלה יותר. לא חייבים להחליף ראש בראש. בעיסקאות כאלו בדרך כלל אחד הצדדים נדפק.

פורסם

אוקיי שיכנעתי את אחי לרדת מזה לא שווה פונטו קבריולט עם צרות ויד 10 ובכלל זהו הדגם ללא חלונות חשמל ללא הגה כוח ושם דבר חשמלי אחר, אבל מה שכן שווה לקנות אותה בכסף אפשר להוציא אותה ממנו 12500 סופי למי שמעוניין היא נמצאת ביד 2 הבחור גר בקריות.

• תוכן חדש...