Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באותו אזעקת ERM מקומית, למיטב ידיעתי, ש"הולבשה" על שלט נוחות של נהילה מרכזית. בטעות לחצתי איזה שהוא שילוב של לחיצה ונראה לי שנכנסתי למצב שקט. כרגע המערכת נואלת ופותחת את הרכב ומדליקה/מכבאת את האזעקה, אבל אין צפצוף של דריכות המערכת. ז''א כשהייתי מדליק היו נשמעים 2 צפצופים וכשהייתי מכבא היה נשמע צפצוף 1, כרגע אין צפצופים בכלל. איך אני יכול לצאת למצב הרגיל??

נ.ב. - לא בטוח שזה ERM, מה שכן בטוח זה בהרכבה מקומית וזה מהסוג הזול.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אם זו אזעקה של ERM כמו שצינתה יש לפתוח דלת לדרוך את האזעקה לפתוח סויץ וללחוץ בשלט על שני הלחצנים למשך עשר שניות לסגור סויץ וליבדוק. זה אמור לאפס את האזעקה
טוב, עשיתי את כל מה שאמרת ולא הצליח לי.

1) למה התכוונת "יש לפתוח דלת לדרוך את האזעקה "? לדרוך את האזעקה אם דלת פתוחה? זה מתחיל לצרוח כשאני פותח את הסויץ'.

2) כשאני יושב בתוך הרכב אם דלתות סגורות אני דורך את האזעקה, ממתין עד שהנורה מתחילה להבהב (לוקח לה כ-10 שניות לדלוק כל הזמן עד שמתחילה להבהב), מקיש קוד אימובילייזר, פותח את הסויץ' ואז לוחץ על שני המקשים כ-10, 15 שניות. אחר כך סוגר סויץ, פותח דלתות אם השלט ושום דבר לא השתנה...

לגבי לנתק את המוח.... איפה אני מחפש אותו? - כדאי לעשות את זה או שזה יכול להזיק?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...