Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

Systema Teleion מעלים מופע ראשון בהייניקן הבימה קלאב ב-16 לאוקטובר, כל הפרטים בפלייר המצורף למטה.

הלהקה מנגנת פרוגרסיב מטאל ישראלי מקורי ברמה גבוהה, מוזיקה שמשלבת מגוון צלילים וזרמים.

מומלץ בחום להכנס לדף של הלהקה ב- www.myspace.com/systemateleion כדי לשמוע את הדגימות מהדמו הראשון שייצא בקרוב - "כנען".

הקשר שלי ללהקה הוא אחי עדי שפשוט מדהים אותי על הגיטרה בכל פעם מחדש :twisted:.

מומלץ בחום למי שאוהב את הז'אנר וגם למי שפשוט אוהב להקשיב למופע רוק איכותי!

FlyerCF.jpg

מוטי

פורסם
אחיך הוא הסולן ?

אם כן כבוד,אהבתי את הדגימה למרות שהטעם שלי הוא קצת יותר כבד.

יותר לכיוון ה DOOM וה DEATH מטאל.

I`l DRINK TO THAT

יש לך טעם טוב.

מוטי! שמעתי את השיר של הלהקה של אחיך ההפקה שלו נשמעת ממש יפה (אבל לטעמי האישי הסגנון הזה לעוס מכל הכוונים)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, הגם שהפרוגרסיב הוא לא הזרם המועדף עליי, אני מוכרח לציין שהחבר'ה האלה עובדים מאוד מאוד קשה בחדר חזרות על האלבום הראשון כבר 3 שנים וככה זה גם נשמע.

ממש לא הילדים של השכנים שעושים רעש במקלט שכוסה בקרטונים של ביצים :lol:.

שווה ומומלץ!

מוטי

פורסם

מוטי יא שקרן אין שם אף אחד שהשם משפחה שלו הוא מיאטה.....

נראה לי אתה סתם אומר שהוא אח שלך.....

כחובב מטאל, פרוג ופרוגמטאל

ניסיתי לשמוע את הדגימה אבל אני לא מצליח....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כחובב מטאל, פרוג ופרוגמטאל

ניסיתי לשמוע את הדגימה אבל אני לא מצליח....

איך ולמה?

אתה לוחץ על הקישור לדף שלהם, ממתין ואז המוזיקה מתחילה באופן אוטומטי.

מוטי

פורסם

ביקורת בונה הכי בונה שאני יודע לתת:

זה לא טוב. ועשו את זה קודם.

טכניקה היא לא חלופה למלודיה. לא צריך לחפש אסימטריה בכל תיבה כדי שמשהו יקרא פרוג. אפשר לכתוב דברים שנמשכים יותר משניה וחצי לפני שחוזרים עליהם בורסיה שונה, אפשר לכתוב משהו ב-4/4 ועדיין להיות חדשני ומטורף. אני הייתי מקשיב למוזיקה אמיתית ופחות לסולמות של ג'ורדן רודס. בלולולולולו ובלולולולולו. שיפתחו גרוב.

התופיסט טוב.

מוטי תגיד לאח שלך שב-2:36 הוא בנה משהו טוב אבל יש לו בעיה, הוא צריך לפרק שוב ולשייף. להעלות יחס דחיסה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
טכניקה היא לא חלופה למלודיה. לא צריך לחפש אסימטריה בכל תיבה כדי שמשהו יקרא פרוג. אפשר לכתוב דברים שנמשכים יותר משניה וחצי לפני שחוזרים עליהם בורסיה שונה, אפשר לכתוב משהו ב-4/4 ועדיין להיות חדשני ומטורף. אני הייתי מקשיב למוזיקה אמיתית ופחות לסולמות של ג'ורדן רודס. בלולולולולו ובלולולולולו. שיפתחו גרוב.
אני נוטה להסכים (אבל לקרוא למתופף "תופיסט" !?!? זה ממש מעליב :lol:), לפחות לגבי הקטע הראשון בסמפל. הקטע האחרון דווקא הצליח לשמור על קו אחיד של מלודיה לאורך מעל דקה וזה כבר נשמע טוב יותר (מעבר לזה אני מניח ששמת לב שה-sample מורכב משירים שונים ממש ולא סתם עובר בפראות בין סגנונות :smile:).

אגב, כשיש סמפל עם שם אני מצפה לשמוע שיר מלא. ואם כבר אז הערה בתחום הזה, נראה שהסמפל הוכן מה-highlights הטכניים וכשזה מגיע בצורה שתלושה מההקשר של השיר זה הופך את זה לעוד יותר בוטה (את חוסר המלודיה).

אני מבין שיש סולן וזה לא רק אינסטרומנטלי אז הייתי מצפה לשמוע גם קצת מזה (חלק מאוד חשוב).

ואם לא שמענו סולן ובכל זאת שאלו אם אח שלך הוא הסולן אז אני אתרגם את השאלה: אח שלך מנגן lead ?

בכל מקרה, רואים שיש שם כישרון. נשמע בהחלט מעניין, מסקרן ועם פוטנציאל אז יאללה, שיעלו שיר מלא.

ניר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי אתמול, ואני לא יכול להגיד שנהניתי במיוחד.

לי זה נשמע כמו the bastard child of דרים, סימפוני והיהודים. הסולן לא באמת מצליח לשיר את מה שהוא מתיימר. הקלידן לא קשור לעצמו. המעברים לא בנויים כמו שצריך ונשמעים תלושים. ויש יותר מדי התחרעות על הגיטרות, ככה, בלי שום סיבה. ויש הרגשה שהם מנסים להיות בכח עוצמתיים and overdoing it.

מה שכן, הבסיסט והסולנית השאירו בי רושם נורא חיובי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

וואלה :shock:.

אני הבנתי שהמקום היה מפוצץ (וזה עוד ביום שני!) והביקורות שזרמו מהקהל היו ממש טובות.

גם בפורומים אחרים על האינטרנט נראה כאילו אנשים מאוד התלהבו מהמופע -

http://forums.metalist.co.il/forum_posts.asp?TID=2367&PN=2

http://ytsejammersisrael.com/phpbb/login.php?redirect=viewtopic.php&t=1720&start=20&sid=b4b83826bc8d6230bc9a1aa82a850474

ויש גם תמונות יפות -

http://www.alternative-israel.com/gallery.asp?id=272

Systema.jpg

DSCF7777.jpg

DSCF7869.jpg

DSCF7952.jpg

מוטי

• תוכן חדש...