Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POWER BOX CR DIESEL - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת השעמומון שנקרא מובטלות - ובצירוף של אוטו חדש במשפחה - אני תמיד משוטט באיביי לחפש דברים מעניינים.

הפעם שזפה עיני את המוצר הזה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Power-Box-CR-Diesel-Tuning-Citroen-Jumpy-2-0-HDI-108HP_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33597QQihZ019QQitemZ8069364375QQrdZ1QQsspagenameZWD1V#ebayphotohosting

הרעיון בכללי מדבר על ללכת עם ולהרגיש בלי

כלומר צ'יפ ללא צ'יפ.

מחשב שמתלבש בין הECU לבין הזרקת הדלק ומשנה את הנתונים שבאים והולכים.

הם טוענים לעליה בהספק של עד 25 אחוז ולעליה של 30 אחוז במומנט.

המחיר די דומה לצריבת הECU רק שכאן אין פגיעה ואפשר להסיר בכל רגע.

מישהו מכיר?

נשמע אמין והגיוני?

זה די מעניין אותי העסק הזה ואני יכול להביא את זה בדרך הנכונה.

פורסם

המוצר מוכר לי, הוא מתיישב על חיישן לחץ הגידוש ומרמה את הנתונים שהחיישן מספק למחשב, למעשה הוא מנחית את האות וגורם למחשב הבקרה לקבל נתון לחץ גידוש נמוך מהרגיל. המחשב מפצה את חוסר הלחץ כביכול, על ידי פקודה להגדלת לחץ הגידוש והוספת דלק.

גורם להאצת הטורבינה למהירויות לא מתוכננות ולקיצור חיי המגדש.

מעוניין לנסות?

פורסם

לא-בהחלט לא:-)

אבל שם הם כותבים דווקא שצריכת הדלק משתפרת ושאין שינוי בלחץ ההזרקה.

זה גם מה שעושה שינוי הצ'יפ לרכב?

או שכאן מדובר על משהו אחר.

פורסם

ואתה מאמין להם? תבין, במנוע דיזל כוח המנוע זה פונקצייה לכמות הסולר המוזרקת,

הגדלת הספק ללא תוספת דלק, זה כבר בגדר נס.

מרגישים שאוטוטו חנוכה? תן לגמור את החגים קודם.

פורסם

אז אתה אומר שלמעשה - ההספקים הגדולים שמושגים למנועים מוגדשים - כמה עשרות אחוזים - לעומת מנועים אטמוספריים - נובע למעשה בגלל הגדלת הכמות של הדלק ולחץ הגדישה?

כלומר בלאי מואץ למגדש.

ואל תחכה לחנוכה.

לצום יום שלם בכיפור ולהשאר בחיים זה לדעתי חזק יותר משמן סינטטי מתוסף שדלק 8 ימים:-)

פורסם

אוקי-עכשיו זה ברור יותר.

אבל למה כולם מדגישים באתרים האלו - שסוף סוף - בזכות מנועי המסילה המשותפת זה אפשרי?

עצם קיום המחשב?

(אני לא חזק כ"כ בדיזל:-))

פורסם

נסה רעיון לא רע בכלל. אגב יש לי טורבו חדש למכירה !

ואם במקרה הבוכנה תחליט שצפוף לה ותצא החוצה גם מנוע אני יכול לארגן במחיר טוב .

אגב לגבי התצרוכת דלק בזמן החלפת המנוע או הטורבו אתה תרגיש חסכון מדהים.

ועכשיו קצת רצינות .

במנועי מסילה משותפת כמות הסולר המוזרק מושפעת בעיקר עי זמן הפולס מהמחשב ולא עי לחץ כמו בדיזל רגיל אז אין השפעה על הלחץ שגם ככה הוא אדיר מה שכן יש השפעה על לחץ הגידוש מה שיגרום לכמות אויר (לא מחושבת) גדולה להכנס מה שיגרום למחשב לתת זמן הזרקה ארוך יותר כלומר יותר סולר ומה שגורם לכל המנוע "אונס".

מנסיון אתה רוצה הספק ומומנט תעבור לבנזין בדיזל אין ניסים תתעלל במנוע הוא יתעלל בך!

בברכה !

KamiTech

פורסם

במערכות הזרקה דיזל-מסילה-משותפת כמות הדלק שמוזרק תלויה בפקודה להפעלת המרסס ובלחץ הדלק שגדל לפי הדרישה לכוח. לחץ ההזרקה נע בין 200-400 באר בסרק עד ל 1300-2500 באר בעומס מלא(!) תלוי בסוג המערכת.

נסה רעיון לא רע בכלל. אגב יש לי טורבו חדש למכירה !

ואם במקרה הבוכנה תחליט שצפוף לה ותצא החוצה גם מנוע אני יכול לארגן במחיר טוב .

מעבר לזה, אתה חוזר על דברים שכבר נאמרו.
  • תוכן חדש...