Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן ויזה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך, איזה נוסטלגיה, היתה לי כזו מודל 84, המכונית הראשונה שלי לאחר גמר הלימודים. תענוג של מכונית, אישתי שירשה אותה ממנו לאחר קניה של מכונית שניה לא רצתה להפרד ממנה, לטענתה היא ממש התאימה לנהג כמו כפפה ליד. כמו שתואר קודם, למרות זוית הגלגול האסטרונומי שלה הייתה מאוד קלה לנהיגה וידעה לשמור על קו הנהיגה, פשוט היה צריך להתרגל אליה. ההגה הסיטרואוני בעל זרוע אחת והפיקוד הלוויני המעולה.

סיטואציה מצחיקה:

ביום החתונה שלנו היא שמשה כרכב ה"חתן כלה" בסוף החתונה כאשר כל האורחים כבר הלכו פנינו אליה נכנסתי לאוטו וכאשר רציתי לסגור את הדלת הדלת פשוט נפלה מציריה. אחי עזר לי לסגור אותה וכך נסענו לליל כלולות שלנו. (זה קרה לי שוב לאחר כשנתיים).

תקלה שכיחה שלה: השטנגות בין ידית ההילוכים לגיר היו יוצאות ממקומם בתפוחים.

אבל מעבר לזה ממש רכב אמין, הצתה אלקטרונית שלא היה בשום רכב בזמנו, רכב פונקציונאלי ונוח.

  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אנחנו מדברים על אותה אחת, זאת לא GT אלא GTI.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.


×
×
  • תוכן חדש...