Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה אני מגן על הרכב שלי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית יש פחד גדול מגניבה של הרכב למרות שיש לי ביטוח מקיף וכל העסק.

עזבו אותכם קודן, עזבו איתורן, אזעקה, הכל זבל, יש רק הגנה אמיתית אחת:

http://www.pbase.com/sura/blocking

בתמונה: ניקול שלי לאחר חסימה ע"י 2 אופנועים, שחסומים ע"י 2 טון של פח אמריקאי טהור. החסימה הזו מתבצעת כל ערב כשאני חוזר מהעבודה ונמשכת לאורך רוב היממה.

אגב, זה בנוסף לקודן וכל החרטאות :wink:

ואיך אתם מגנים על הרכב שלכם :?:

פורסם

אני בודק את העיינים....

זה בונוויל נכון?

אגב אם הייתי בא לאוטו ורואה את הקטנועים ליד הייתי :? הם עלולים לשרוט

ברגע של חוסר תשומת לב. וקל להזיז אותם. הופנטיאק זה כבר סיפור אחר...

פורסם

האיכות לא כזאת גרועה ! :D

סתם...

אכן,

Pontiac Bonneville Se 93' 3800cc 205Hp

שאיתה אני יהיה ביום שישי, כי אין לי כוח לעוד משחקים עם השוטרים, ושבוע הבא אני יהיה כבר עם צמיגים במידה מתאימה.

ואנחנו(אני ואבא) זהירים מ-א-ו-ד...

יש לנו מחלה כמו שאתה שם לב, בנושא של שמירה על כלי הרכב שלנו.

פורסם

בקושי רואים משהו מהתמונות .

לי באוטו יש אזעקה זה מספיק

שיגנבו מה אכפת לי.

יש ביטוח

רק חבל על המערכת.

אז הגנב יהנה גם מהמוסיקה

פורסם

זהו לירן, זה בדיוק מה שאמרתי לך, שכל לילה וכל פעם שאני יוצא, אני עובר סיוט.

להזיז את הפונטיאק, להזיז אופנועים, להוציא ראלי, להכניס אופנועים בחזרה ולקשור אותם אחד לשני, ולהחזיר את הפונטיאק למקום.

וכל זה בשביל לצאת.

אבל אני מעדיף את זה מאשר לעבור שוב גניבה :?

ביום שישי נדבר על העניין של הטיסה שלך, אני צריך לחשוב על דרך כלשהי...

לי באוטו יש אזעקה זה מספיק

שיגנבו מה אכפת לי.

יש ביטוח

יש לי מקיף כמו שאמרתי, וכל העסק שמסביב, אני יקבל את כל הכסף במקרה של גניבה.

אבל כמו שאתה רואה זה לא מעניין אותי, כי כסף לא יחזיר לי את הראלי, ואני מתאר לעצמי שאני לא ימצא עוד ראלי, לא במצב טוב לפחות, ואין לי ראש לעוד 8 חודשים של חיפושים :roll:

פורסם

תגידו, מה אתם חושבים על מערכות הקודן עם הגנה "נגד חטיפה"?

היתה לי אחת כזו ברכב הקודם וזה היה טיפה מעיק אבל לדעתי שווה את זה. להלן תיאור של המערכת:

1. אתה נכנס לרכב, מקיש קוד ומניע. כמו קודן רגיל.

2. בזמן שהרכב מונע, הדלת של הנהג נפתחת. זה יכול להיות כי יצאת כדי להוריד את עמוד החניה, כי יצאת לשלשל מכתב לתיבת דואר, או כי פתחו את הדלת מבחוץ כדי לשלוף אותך החוצה באיומים ולברוח עם הרכב.

3. הקודן מתחיל לצפצף ולהבהב, בקצב הולך וגובר.

4. אתה סוגר את הדלת.

5. יש להקיש קוד, אם לא הרכב יכבה כעבור 2-3 דקות ויסרב להניע ללא הקשת הקוד כמובן.

מה אתם אומרים? נשמע לכם טוב נגד חטיפות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תגידו, מה אתם חושבים על מערכות הקודן עם הגנה "נגד חטיפה"?

היתה לי אחת כזו ברכב הקודם וזה היה טיפה מעיק אבל לדעתי שווה את זה. להלן תיאור של המערכת:

1. אתה נכנס לרכב, מקיש קוד ומניע. כמו קודן רגיל.

2. בזמן שהרכב מונע, הדלת של הנהג נפתחת. זה יכול להיות כי יצאת כדי להוריד את עמוד החניה, כי יצאת לשלשל מכתב לתיבת דואר, או כי פתחו את הדלת מבחוץ כדי לשלוף אותך החוצה באיומים ולברוח עם הרכב.

3. הקודן מתחיל לצפצף ולהבהב, בקצב הולך וגובר.

4. אתה סוגר את הדלת.

5. יש להקיש קוד, אם לא הרכב יכבה כעבור 2-3 דקות ויסרב להניע ללא הקשת הקוד כמובן.

מה אתם אומרים? נשמע לכם טוב נגד חטיפות?

וועוד חשבתי שאני :screwy:

פורסם
אין לי ראש לעוד 8 חודשים של חיפושים :roll:

8 חודשים?!?!?!

אני זוכר שלפני חודשיים - שלושה מקסימום פירסמת פה הודעה ששאלת איזה סוגים של 106 ספורטיביים יש, ועל איזה כדאי לך ללכת....אז חיפשת 5 חודשים לפני שידעת בכלל על ההבדלים בין כולם?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=11518&highlight=%F1%E0%EF+%F8%E5%F3

Back to the original - NC again.

פורסם
8 חודשים?!?!?!

אני זוכר שלפני חודשיים - שלושה מקסימום פירסמת פה הודעה ששאלת איזה סוגים של 106 ספורטיביים יש, ועל איזה כדאי לך ללכת....אז חיפשת 5 חודשים לפני שידעת בכלל על ההבדלים בין כולם?

התייאשתי, וחשבתי לרדת לאקסאסאיי..... (במובן הטוב)

חוצמזה שאף פעם לא הייתי באמת באמת סגור על מה שאני רוצה.

עד היום אני חולם על ויאר, כי חסרה לי עוצמה.

שמע, ירדתי מ-3800 סמ"ק עם מומנט שזמין בכל מצב, ל-1600 שהוא יחסית עגלה ומתעורר רק ב-3500 סל"ד.

ראלי רציתי תמיד, אבל ידעתי שאני לא ימצא. סתם הייתי שואל שאלות ומברר למרות שידעתי שאין מצב למצוא.

זה נפל עלי בפוקס.....

תחפש הודעות יותר ישנות תראה ששאלתי את אותן השאלות עוד ממזמן ממזמן.

פורסם
לי יש אזעקה וגם ברזל פלדה שאפשר לסגור אותו בקלאצ או בברקס.(מערוץ הקניות)

אתה מתכוון ל-AUTOLOCK :?:

זה נראה לא-רע בשימוש עם הקלאץ' אבל לדעתי חסר ערך בשימוש עם הברקס!!!

הגנב יכול לנהוג ללא ברקס אלא רק עם בלם יד

לא מסובך, תחשבו על שעה 4 בבוקר, בתוך העיר הוא יסע יותר לאט ואולי יגנוב רמזור-שניים באדום, ומחוץ לעיר הוא יסע לאט (70-80) וככה לא יצטרך לבלום בכלל

מה עוד שהוא תמיד יכול לבלום בלימת מנוע או עם בלם יד

והם טוענים בפרסומת שבאוטומט אי אפשר לשלב בכלל ל-D בלי לחיצה על הבלם: זה לא נכון, קיים לחצן OVERRIDE לנעילה הזאת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי בכלל לא גונבים ראליות....

גנבים לא מתעסקים עם רכבים נדירים רק בגלל העובדה שהם מעדיפים לתרגל פריצה לרכבים שהרבה יותר נפוץ למצוא והרבה יותר קל להיפתר מחלפים שלהם. גנבים ילכו ללאנטיס למיניהן או לרכבים כאילה...

אני לא חושג שגנב שעובר ליד הרכב שלך יעדיף אותו מאשר על הקורולה במורד הררחוב. זה מה שטוב ברכבים נדירים.

בקשר להגנות שלך, להתניע אוטו נוסף רק בשביל לחסום אוטו אחר נראה לי כבר מוגזם.

פורסם

הכי קל ,

תעברו לשטחים ...

יש לי ישוב מגודר עם שער בקרה .

ו...

בכל ניסיון גניבה אני יורה בלי רחמים , מרסס מחסנית או שתיים לעבר הגנב ואומר " אופסי... חשבתי שהוא מחבל " ...

פעם היו אצלנו הרבה גניבות של הערבים מהאזור , עכשיו שכל הישוב מגודר והאבטחה יותר חזקה יש אחוז גניבות של 0 % .... כלום ... נאדה ... נצ'יבו .

• תוכן חדש...