Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

מישהו מכיר חברה בארץ שמדפיסה על צלונים תמונות ?

פעם היה לי קישור לחברה כזאת ומישום מה איבדתי אותו.

סוג הצלון:

http://www.autozoy.com/web-pictures/Inside-fitting/rear_sunshade.jpg

תודה מראש

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא טוב לי.

המוסכניקים מתעסקים עם כאלה שמייצרים אותם בכמויות

אני צריך מישהו שעושה בודדים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• אחראי פורום
פורסם

אתה רוצה להדפיס תמונה או כיתוב כלשהו?

אם זה כיתוב, אז לא בעיה לעשות לבד.

קשה לי להאמין שבעל מקצוע יעשה רק אחד כזה,

או שמצד שני אתה מוכן לשלם הרבה.

רוב ההדפסות האלה נעשות בהדפסת משי, ולהכין את

המכונה להדפסה זה ממש לא תהליך פשוט וקצר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה להדפיס?!

אם זה כתובת, אז אתה יכול לקנות צילון שחור ריק, להיכנס לחברות שילוט לבקש שיכינו לך מדבקה עם הכתובת שאתה רוצה, בגודל שאתה רוצה, אתה מנקה את הצילון עם טינר/ כוהל/ כל חומר אחר שיוריד את השמן שעליו בלי להעלים את הצילון עצמו, לוקח את המדבקה, מוציא את האותיות, מדביק את החלק החיצוני של המדבקה (זה שהם זורקים בדר"כ) על הצילון ומרסס עליו עם ספריי לבן, או בכל צבע שתבחר...

עובד נהדר!

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אתה יכול להשיג את זה בכל מיני חנויות מתנות..למשל בקניון הזהב בראשון, יש דוכן שמתעסק בכל מיני מתנות עם כיתוב אישי וחריטות וכל הדברים האלה.. הם עושים גם וילונים לרכב עם תמונה שאתה מביא להם או כיתוב..

פורסם

האמת שזה יכול להישמע מצחיק אבל יכול להיות שזה הפיתרון שלך:

בקניונים יש דוכנים כאלו שמדפיסים על כריות/חולצות/ספלים וכד'... תביא את הצלון יחד איתך לדוכן ויכול להיות שהם יהיו מסוגלים להדפיס לך על הצלון. אם יגידו לך שזה לא אפשרי תשלח אליי הודעה פרטית ואני יברר לך ביום ראשון בחנות שאני עובד איתה (ד"א אני עובד במפעל לדפוס משי - אבל כמו שאמרו לפניי הגרפיקה, הגלופה, הכיוון של המכונה ואני יכול להמשיך יעלה לך הרבה כסף וזה לא משתלם).

אם לא תמצא אני אברר לך בחנות בגבעת שמואל.

מקווה שעזרתי

אור

פורסם

ואני אומר, הגיע הזמן להחליף את המדבקה של CF בצילון :)

אולי יהיה מקום להוסיף איזה בחורה :p...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי שמש.

שוחחתי עם חברה שעושה הדפסות כאלה בקניונים.

רוצים כמויות מסחריות.

תוכל לנסות לברר עבורי ?

• תוכן חדש...