Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הרכב אתמול :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחבר גנבו מונדאו והמשטרה מצאה אותה.

עסק ממש ממש לא נעים.

השאלה המתבקשת היא למה בכלל יגנבו מונדאו?! :lol:

דניאל

איפה מצאו?
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פיאט פונטו
אני לא מבין מה הבעיה.

במקומך הייתי שולח פרחים לגנב, פונטו לעולם לא נמכרת במחיר מחירון - הטובה הכי גדולה שאפשר לבקש היא שהאוטו יעלם.

למה לנו אף פעם לא נוגעים בלאנסר \ סופר לאנסר שבחניה???

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם אני ממליץ לך בחום לעשות איתורן, גם תיהיה מבואס מזה שגנבו לך את האוטו, וגם מזה שתידע שהוא בשטחים ולא תוכל לעשות כלום. איזה כיף זה אה? :) בכל מקרה, הזעקה נורמאלית וקודן יפתור להבא את כל הבעיות שלך. אפשרי גם שתמצא איזה חניה במקום הומה אדם, או חניה פרטית. (למרות שאם ירצו לגנוב לך את האוטו, שום דבר לא יעצור אותם)

פורסם
גם אני ממליץ לך בחום לעשות איתורן, גם תיהיה מבואס מזה שגנבו לך את האוטו, וגם מזה שתידע שהוא בשטחים ולא תוכל לעשות כלום. איזה כיף זה אה? :) בכל מקרה, הזעקה נורמאלית וקודן יפתור להבא את כל הבעיות שלך. אפשרי גם שתמצא איזה חניה במקום הומה אדם, או חניה פרטית. (למרות שאם ירצו לגנוב לך את האוטו, שום דבר לא יעצור אותם)

באוטו הבא שלי בע"ה אני שם רב בריח על הידית הילוכים ומנעול הגה

פורסם
באוטו הבא שלי בע"ה אני שם רב בריח על הידית הילוכים ומנעול הגה
אני מעדיף שיגנבו לי את האוטו ולא להתעסק עם זה כל פעם.

עם מנעול הגה אני יכול לחיות (בקושי). רב בריח זה כבר מעבר ליכולתי...

פורסם

מה אתם כל כך רוצים שיגנבו לכם את הרכב, גם אם זה פיאט פונטו ששוויה חצי מהמחירון, זה עדיין רכב שטיפלתם בו והשתקעתם עליו הרבה, ואולי אין הרבה כאלו במצב שלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למרות שהרכב הוא רק פיאט פונטו אז עדיין כואב על הלב. עכשיו שוב הסרט לחפש רכב אמין במצב מצויין וכו'.

משתתף בצערך ידידי...

פורסם

קודן ואזעקה זה בדיוק 2 דקות לנטרל.

לעומת זאת, מנעול בריח להילוכים + מנעול הגה, ייקח יותר זמן לנטרל, סביר להניח שיעברו לרכב הבא .

עלוקה בכלל תמרר להם את החיים, במיוחד שמדובר ברכב ישן שבחיים לא יעלו על הדעת שיש בו עלוקה (אלחוטית כמובן = ללא חוטים).

בכל אופן, קבל את תנחומיי, לפחות יש לך מקיף.

פורסם

אתה טועה, יש איזושהי תקופנ שצריך לחכות כי יכול להיות שימצאו את הרכב.... אחרי זה אתה מקבל את הכסף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...