Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הרכב אתמול :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודן ואזעקה זה בדיוק 2 דקות לנטרל.

לעומת זאת, מנעול בריח להילוכים + מנעול הגה, ייקח יותר זמן לנטרל, סביר להניח שיעברו לרכב הבא .

עלוקה בכלל תמרר להם את החיים, במיוחד שמדובר ברכב ישן שבחיים לא יעלו על הדעת שיש בו עלוקה (אלחוטית כמובן = ללא חוטים).

בכל אופן, קבל את תנחומיי, לפחות יש לך מקיף.

מנעול הגה זה משהו מגוחך הרי אפשר לנסר את ההגה ב 2 מקומות ולהוציא את המנעול, לא?

ומה זה "עלוקה" ? תודה.

פורסם
ממליץ בחום לעשות איתוראן...

ככה גם אם גונבים - אתה לא רק מבואס שגנבו לך את הרכב אלא גם מבואס ששילמת סתם 50 ש"ח לחודש ולא מעט בכלל על המכשיר.

.

ברגע שהרכב עובר את "הקו" מתקשרים מאתורן לברר "האם הכל בסדר", כמובן שברגע זה הכל כבר אבוד...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

משתתף בצערך.

אין לי איתוראן, כי לדעתי כשיש לך ביטוח מקיף אז אין כל כך טעם ,אלא אם אתה אוהב את הרכב ממש רגשית ואתה לא מוכן לוותר עליו.

אני יש לי פולו (אני יש לי פולו=ברשותי ישנה פולו)(תמונה למטה.), יש לו ביטוח מקיף וקודן וזה... VW, ככה שזה רכב שלא הכי קל לפרוץ עליו (עליו=אליו).

אבל הכי טוב, שיש עליו מצלמה, ככה שאנשים שרק חושבים שהם יכולים להזיק לרכב שלי, הם טועים.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

"נראה מאוד יעיל" עד אשר מנסרים לך אותו, כמו שמנסרים הגה כדי לשחרר את הנעילה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי מנסר דוושת בלם ?!

נשמע לי מגוחך, כי כנראה לא שמעתי על זה מעולם..

אבל על הנעילה לדוושת בלם שמעתי כבר שעשויה מטיטניום וסוגרת את כל החלק שמחבר את הדוושה לצד השני אליו היא מחוברת, כך שאי אפשר לנסר גם אם ירצו !

פורסם

ליטל וחברים,

מנעול הגה הוא כבר מזמן לא פונקציונלי למנוע גניבת רכב.

ההיתרון שיש במנהול הגה זה שהוא מהווה עוד מכלול שידרוש התעסקות וגזילת זמן בעת הגניבה.

לצורך העניין, תארו לכם שעומדים להם בחניה גדולה מספר רכבים ובאחד מהם יש מנעול הגה.

אולי הגנב לא הגיע מצוייד מראש במסורית קטנה? אולי במקום לשבת ולהתחיל לנסר (מה שיקח זמן) הוא יחפש רכב אחר ליד ללא האביזר הנלווה הזה?

ולמה אני טוען ככה? כי גם אני, ברכב שלי שיש בו אזעקה+אימבולייזר ושאר ירקות, עדיין שם את המנעול הגה. (גם אם הוא לא יעזור לבסוף, הוא לא דורש אוכל ומים בזמן שהוא שם).

אמיר.

פורסם
משתתף בצערך.

אין לי איתוראן, כי לדעתי כשיש לך ביטוח מקיף אז אין כל כך טעם ,אלא אם אתה אוהב את הרכב ממש רגשית ואתה לא מוכן לוותר עליו.

אני יש לי פולו(תמונה למטה.), יש לו ביטוח מקיף וקודן וזה... VW, ככה שזה רכב שלא הכי קל לפרוץ עליו.

אבל הכי טוב, שיש עליו מצלמה, ככה שאנשים שרק חושבים שהם יכולים להזיק לרכב שלי, הם טועים.

נשמע כאילו אתה באמת מאמין במה שאתה מדבר:?

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם
משתתף בצערך.

אני יש לי פולו(תמונה למטה.), יש לו ביטוח מקיף וקודן וזה... VW, ככה שזה רכב שלא הכי קל לפרוץ עליו.

כשירצו לגנוב לך את האוטו\ להזיק לו-כובע גרב פשוט של 4.90 ש"ח יעשה בשבילם את העבודה.

ועזוב את העובדה, שלגנבים היום כבר לא איכפת שרואים אותם... גם ככה לא יעשו להם כלום...

ואתה יודע מה, לא רק שלא יעשו להם כלום אלא גם יש מצב שיתבעו אותך על זה שצילמת אותם בלי שהם ידעו!

במדינה שלנו הכל יכול לקרות...

מצלמה זה הדבר האחרון שיתריע גנב ששם עין על האוטו שלך...

פורסם

תוכל למגן את האוטו הבא בעזרת "סנדל" אשר ננעל על הגלגל.

אצלי ברחוב יש איזה 2 או 3 מכוניות אשר רכשו את ה"סנדל".

ובקשר לקודנית וכל החרטות, סיפרו לי שראו בטלויזיה תוכנית, שאלו איזה פורץ מכוניות בכלא : " כמה זמן לוקח לך לפרוץ את האוטו מהתלחה באת אליו עד תחיל הנסיעה ( כולל קודנית ואזעקה )." הוא ענה : בין 45 שניות לדקה.

אז לא נראה לי שמשהו יעזור, פשוט לעשות ביטוח מקיף.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

שלום לכולם

לפי מה שקראתי פה דבר ראשון אני משתתף בצערך גם לי נגנב רכב מסוג פיאט אונו שהייתה מושקעת ומטופחת!

דבר שני לגביי מיגונים ..לי באוטו יש ברז דלק שתאמינו לי זה הכי טוב מפני שאם גנב מנסה לגנוב את הרכב והרכב נתקע, כי אין זרימת דלק, אז הוא מתחיל להתעסק בעצם בחשמל והוא לא עולה על הברז!

תאמצו את העניין..

טל

• תוכן חדש...