Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הרכב אתמול :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למשטרה להגיש תלונה הרבה זמן ישבתי כמו מפגר :(

ורק לפני שבועיים עשיתי חובה ומקיף :(

עשיתי טסט לשנה וטיפול בעעעעעעע איזו נפילה

מה עכשיו?כמה זמן אני צריך לקבל את הכסף מביטוח איך הולך כל התהליך הזה בכלל?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, הרשה לי להשתתף בצערך. יחד עם זאת אנא הקפד להמנע מלהשתמש בביטוי בעעעעע מעל דפי הפורום.

אגרת רישוי (טסט) וביטוח חובה יוחזרו לך על פי החלק היחסי שלא נוצל. המקיף הלך פייפן.

לגבי ההמתנה במשטרה, תגיד תודה שלא שלחו אותך לחזור מחר (כשהמשמרת של השוטר הנוכחי תיגמר).

קבלת הכסף מהביטוח על פי ההלכה המקובלת היא תוך 30 יום, אבל אם חברת הביטוח שלך תתחיל לטעון טענות, זה עשוי לקחת זמן רב יותר. שים לב לאמור בכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257000,00.html

בהצלחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נבקש לא להשתמש בביטוי "הלך פייפן" מעל דפי הפורום מקסימום " הלך אינדררד"

באיזה רכב מדובר ??

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
נבקש לא להשתמש בביטוי "הלך פייפן" מעל דפי הפורום מקסימום " הלך אינדררד" באיזה רכב מדובר ??
מי זה אנחנו? חזרו לך התולעים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תן פרטים כמו...

מס' רכב... איזה רכב... צבע...

יש מצב שנוכל לעזור

או לפחות נפקח עיניים...

אגב, ממליצה בחום לעשות איתוראן...

ככה גם אם גונבים הסיכוי למצוא את הרכב הרבה יותר גבוה...

בהצלחה עם הביטוח...

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

...

אגב, ממליצה בחום לעשות איתוראן...

ככה גם אם גונבים הסיכוי למצוא את הרכב הרבה יותר גבוה...

בהצלחה עם הביטוח...

ג'וד

ממליץ בחום לעשות איתוראן...

ככה גם אם גונבים - אתה לא רק מבואס שגנבו לך את הרכב אלא גם מבואס ששילמת סתם 50 ש"ח לחודש ולא מעט בכלל על המכשיר.

אשה משוגעת - שלא תביני לא נכון, הם אחלה אנשים ועושים את המקסימום, אבל הם מצליחים לעצור רק טיפה בים הגנבות.

פורסם
ממליץ בחום לעשות איתוראן...

ככה גם אם גונבים - אתה לא רק מבואס שגנבו לך את הרכב אלא גם מבואס ששילמת סתם 50 ש"ח לחודש ולא מעט בכלל על המכשיר.

אשה משוגעת - שלא תביני לא נכון, הם אחלה אנשים ועשים את הכל, אבל הם מצליחים לעצור רק טיפה בים הגנבות.

לפעמים עדיף שלא יתקבל הרכב בחזרה אחרי כל הנזק וההשחתה שנעשתה בו...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
זה בסדר,כבר מאוחר לחפש את האוטו כי הודיעו באמצעות קשרים במשטרה שהרכב כבר הועבר לשטחים :(
אם ראו את הרכב עובר לשטחים למה הקשרים שלך לא עצרו אותו והחזירו לך את הרכב?

אולי תוכל בטובך לתת פרטים על הרכב? ואיזה פרטיי מיגון השתמשת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...