Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה הופיעו והתגברו רעשים מכיון הגיר אם אינני טועה,

הרעשים נשמעים בעיקר כאשר נותנים לחיצה על הגז, וכאשר עוזבים אותו, אין לי מושג מה זה. הרעש נשמע לא כחיכוך אלא כמכה של חיבור בדיוק בשניה שניתנת נגיעת הגז. (נשמע כמו.....קראנק?!)

דבר מדאיג נוסף שהופיע הוא כאשר אני צובר מהירות, ומוריד את הרגל מהגז, בין הזמן שבו לוחצים על הגז לבין הברקס כדי לעצור, האוטו מגמגם מאוד (כמו שבאופניים אחד הגלגלים הופך לאליפסה),

הגיר ידני, ונדמה כי הגימגומים מותאמים להילוך בו אני נמצא (למשל בהילוך רביעי הגמגום כמעט ולא מורגש)

אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

תן קצת מידע נוסף לגבי הרעשים...

זה רעש של דפיקה? חריקה? חיכוך? יבבה?

לגבי הגמגומים - בדוק תחילה שאין בריחות וואקום מהמערכת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר כפי שכתבתי ברעשי "קראנק" שלוחצים על הגז ומחזור הגז מתחבר. ושב אותו רעש בעזיבה של הדוושה.

כיצד עושים בדיקת וואקום?

ומה יכולה להיות הסיבה לדפיקות? ולתופעה המוזרה של הגמגומים? (מציק נורא)

בתודה מראש לכולם.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בנוגע לוואקום - בדיקה מקצועית עושים עם שעון וואקום.

אבל נסה בתור התחלה להתבונן בתא המנוע ולחפש צינורות וואקום מנותקים, או, ירחם השם, קרועים/פגומים. נסה לשמוע רעש של שאיבת אוויר.

ולגבי הרעש הקראנק - קצת קשה לאבחן, אבל יתכן והרעש מגיע מתושבות מנוע מבעיה בפרונט וכו' וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...