Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמדים עזרו לי. לפני כמה חודשים האוטו שלי היה נכבה כאשר הייתי נמצא בטורים נמוכים (הוא עם גיר אוטומט). לקחתי אותו למוסך והם עשו לי ניקוי קרבורטור, וזה חזר להיות טוב לחודש חודשיים בערך...

כאשר הוא שוב נכבה לי בטורים נמוכים לקחתי אותו שוב למוסך והבחור שניה שיחק שם עם משהו ושלח אותי לשלום. עברו ארבעה חודשים ואותה בעיה חזרה. פגשתי מישהו ברחוב אם אותו אוטו כמו שלי והוא אמר לי שהוא סובל מאותה בעיה (וגם הוא עשה ניקוי קרבורטור וזה לא פתר לו אותה).

השאלה שלי היא מדוע זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

ועוד שאלה לא כ"כ רלוונטי אבל קראתי קצת אצלכם ואנשים התלבטו בין איזה סוג שמן להשתמש.

כרגע אני משתמש ב- 20/50 כדאי להחליף? ואיך אני בודק אם השסתומים שלי הידראוליים?

תודה רבה לכם על כל תגובה שלא תבוא...

פורסם

רפי, תודה על התגובה

הייתי במוסך של סובארו ועשיתי ניקוי/שיפוץ קרבורטור וגם החליפו לי מסנן דלק... מה אתה חושב שאני צריך לעשות? או איך אני יכול לדעת שהעבודה שעשו לי על הקרבורטור לא מספיק טובה?

תודה

פורסם

השסתומים אצלך לא הידראוליים.

המרווח, יניקה 0.25 מ"מ

פליטה 0.35 מ"מ

כוון שסתומים,ובדוק יניקת אוויר מסעפת יניקה,בעיקר בחיבורים לראשים 3 ברגים.

התיז שמן חלודה WD40 מסביב לאטם, וראה את יש שינוי בסיבובי הסרק.

אם יש,צריך להחליף אטמי סעפת.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צריך לפרק את הקרבורטור, לנקות ולהחליף מה שצריך להחליף, רצוי דיזות,מצוף,קפיץ מצוף(הכי חשוב במקרה שלך), בנוסף להוריד מיכל דלק ולנקות אותו.

להוסיף פילטר דלק נוסף לפני הקרבורטור.

להשתדל למלא דלק בתחנה קבועה.

אם אתה ממש פדנט, תחליף גם את כל הצנרת מתחת לרכב ולפני הקרבורטור, כל צינורות הגומי והבנדים שלהם(100 שקל אתה סוגר הכל). פתרת לך את הבעייה לצמיתות,ושיפרת לך את איכות הנסיעה.

פורסם

תחליף קבל. (שיושב על הדיסטריביוטור).

בעייה ידועה בסובארו.

לא בהכרח נובע מהקרבורטור - וחבל לזרוק 300 שקל על ניקוי כשקבל עולה 25 שקל והעבודה אורכת דקה

קנה מקורי בלבד - תחליפי לעיתים תקול גם כן.

פורסם

גם לי יש חבר עם סובארו GL קופה 1600 שעבר את אותם התהליכים

הוא החליף קבלי הצטה ועשה כיוון הצטה ועכשיו ברוך השם הכל בסדר

אתה מרגיש כיאלו האוטו נחנק ונכבה נכון ?

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

לפרשנים שתירצו את הבעייה בקבל, ו/ או בחוטי הצתה, אין ליחס בעייה שנפתרה על ידי פתרון מסויים

אצלכם, כפתרון בעייה אצל אחרים, ובעיקר באם נסיונכם מתבטא, ברכב שלכם בלבד, רצוי שהניסיון

והידע יכוונו אותכם, ואחרים, לא הבעייה הספציפית שלכם, שיכולה לעיתים לקלוע, אך היא דומה לסכוי לזכות בלוטו.

בברכה

ובתקווה להבנה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

על איזה קבלים אתם מדברים? זה שנת 92, הצתה אלקטרונית.

הבעייה היא במיכל דלק עד לקרבורטור, ובקרבורטור עצמו.

פורסם
על איזה קבלים אתם מדברים? זה שנת 92, הצתה אלקטרונית.

הבעייה היא במיכל דלק עד לקרבורטור, ובקרבורטור עצמו.

הבעייה שהקרבורטור נוקה לפני מספר חודשים, במוסך, ולא במכון קרבורטורים, שזו תחום התמחותו הבלעדית.

בברכה

צביקה

פורסם

כן, שמתי לב וראיתי איך מנקים אותם במוסכים.

צריך ניקוי מקצועי והחלפת רכיבים שנוטים לשבוק ולא לעבוד כשורה, כגון , קפיץ מצוף\משקולת, מצוף עצמו, דיזות,אטמים ועוד.

אסור לחסוך בקטע הזה, עוד 100-200 שקל ויש לך שקט נפשי ונסיעה שקטה וחלקה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם הרכב נכבה אז כדאי לבדוק ולהחליף במידת הצודך כיוון הצתה, פלאגים ,וכבלי הצתה.

או שאפשר גם להרים מעט את הסל"ד במצב סרק. זה גם יכול למנוע היכבות של הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אם אתה ממש פדנט, תחליף גם את כל הצנרת מתחת לרכב ולפני הקרבורטור, כל צינורות הגומי והבנדים שלהם(100 שקל אתה סוגר הכל). פתרת לך את הבעייה לצמיתות,ושיפרת לך את איכות הנסיעה.

אתה נותן אחריות ??? :roll:

פורסם
אם הרכב נכבה אז כדאי לבדוק ולהחליף במידת הצודך כיוון הצתה, פלאגים ,וכבלי הצתה.

או שאפשר גם להרים מעט את הסל"ד במצב סרק. זה גם יכול למנוע היכבות של הרכב.

להרים את הסלד זה לא פותר את הבעייה רק עוקף אותה ודוחה את פתרונה, ובינתים סתם כך תצרוכת הדלק עולה.

לצערי חברי פורום רבים מעלים בעיות, מקבלים הצעות לפתרונות, ולא חוזרים לעדכן בפורום,

דבר שאותי אישית מתסכל מאד, פנית לפורום לעזרה, קיבלת שלל פתרקונות חינם, למה שלא "תטריח" את עצמך, ותחזור לעדכן בפורום, על מנת שנקבל סיפוק שעזרנו, ושאחרים ילמדו מפיתרון בעייתך...

בברכה

צביקה

המתוסכל זמנית

אנא עשה לך כלל בהציגך בעייה ברכבך, ציין סוג הרכב, שנת היצור, גודל המנוע, וסוג תיבת ההלוכים.

בעייתך באה על פתרונה, בעזרת חברי הפורום או בלעדיה, חזור לעדכן בפורום, על מנת שנלמד מבעייתך, ונוכל לעזור לאחרים בעתיד!

תודה מראש

צביקה

• תוכן חדש...