Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעייה שהקרבורטור נוקה לפני מספר חודשים, במוסך, ולא במכון קרבורטורים, שזו תחום התמחותו הבלעדית.

עשיתם ממכוני הקרבורטורים אורים ותומים .

מוסכים מורשים שמתמחים בסוג רכב ספציפי ידעו לשפץ קרבורטור לא פחות (ואם לא יותר טוב) ממכון.

כפליט לשעבר של מוסך דהייטסו אני יכול להעיד כי היינו משפצים קרבורטורים של דייהטסו על בסיס יום יומי עם אפס תקלות חוזרות, למה? כי היינו עובדים לפי הספר, בסבלנות, והכרנו את הקרבורטורים האלו בעיניים עצומות.

תנו קצת קרדיט.

פורסם

דניאל . קרדיט ממני קיבלת!

אך לצערי גם אתה מודע לכך שגשם אחד אינו מבשר את החורף, ושמש בשמים אינו מבשר את האביב, כנס לארכיון הפורום, ותראה כמה מאוכזבי מוסכים שטיפלו בקרבורטור, מכוני קרבורטורים שטיפלו

בקרבורטור, וכמה טיפול עצמי בקרבורטור, והיכן9 הסטסטיקה, והניסיון הוכיח את עצמו, ואני בטוח

שבמוסך דיהטסו שבו עבדת לא טיפלת בכל כלי הרכב לסוגיהם בעלי קרבורטורים, אלא התמקדת בדיהטסו, והניסיון שלך והידע פעלו לטובתך, וזה כלל בלתי יעבור לביצוע עבודה מקצועית, ידע ניסיון, ותנאי עבודה,

אך כמו שלא תלך לחייט לתפור נעל שנקרעה, ותגש לסנדלר, כך לניקוי ושיפוץ קרבורטור תלך לבעל היסיון שזהו העיסוק העיקרי והיום יומי שלו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ואני בטוח

שבמוסך דיהטסו שבו עבדת לא טיפלת בכל כלי הרכב לסוגיהם בעלי קרבורטורים, אלא התמקדת בדיהטסו,

על זה ורק על זה דיברתי, וחשבתי שהייתי די ברור.
פורסם

זה שספרות ונתונים טכניים קיימים במוסכים מורשים אין ספק.

זה שיש בעלי מקצוע בחלק מהמוסכים המורשים שיודעים לשפץ קרבורטור בצורה הטובה ביותר-- אין ספק!

זה שלא בכל מוסך מורשה קיים איש כזה, גם בזה אין ספק.

בקצרה-- מי שצריך שיפוץ קרבורטור, צריך לפנות לבעל מקצוע מיומן ומוכח,

הסיכוי לכזה גדול יותר לדעתי במכון קרבורטורים, ובתנאי שזה גם לאחר המלצות בלבד,

לחילופין

אם רוצים לשפץ במוסך מורשה, יש גם לוודא שיש שם איש מקצוע מיומן לעניין, ובמיוחד לאור העובדה, שחלפו שנים רבות מאז הקרבורטורים היו נפוצים.

המסקנה, לא משנה היכן, צריך לוודא קיומו של איש מקצוע מיומן, ולא דווקא שילוט כזה או אחר יכווין.

זוהי דעתי

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זומרשטיין , גם אני בדעה כמוך,וזאת בגלל שחלפו שנים רבות מאז הקרבורטורים היו נפוצים.

המכונאים החדשים יחסית, לא מתענינים בסוג התיקון הנ"ל.

שיפצתי, וגם ראיתי מכונאים שמשפצים קרבורטור, אבל רובם מוסרים למכון,פשוט אין להם זמן וסבלנות להתעסק איתו,בפרט לאחר שיפוץ מנוע.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אתה נותן אחריות ??? :roll:
ניקוי קרבורטור במכון שמתמחה בקרבורטורים + החלפת כל הצנרת מתחת לרכב ולפני הקרבורטור, החלפת פילטר אחורי + הוספת פילטר נוסף לפני הקרבורטור,

בנוסף בסובארו בד"כ מיכל מילוי הדלק נעשה חלודה, אפשר לבדוק את זה, פותחים את מכסה המילוי ומסתכלים על צוואר המילוי, אם הוא חלוד , יש להחליפו בחדש, ניתן להשיג רק בחברה = 700 שקלים, להחליף אותו זה 3 ברגים + בנד.

כמו כן אם חלוד, כדאי מאוד להוריד מיכל דלק ולנקות אותו כמו שצריך (500 שקל) ואז להחזיר ולמלא דלק בתחנה אחת קבועה.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לטווח הרחוק - תעשה כך, השקעה אחת גדולה ושקט לטווח רחוק.

במקום לחזור על ניקוי , ולחזור לאותו מוסך כל חודשיים, לחטוף עצבים ולבזבז זמן יקר...טיפול יסודי בבעיה יפתור לך אותה לצמיתות.

פורסם

שלום.

אני מבקש להרגע!

פעם לפני המון המון שנים לא היו מכוני קרבורטורים ומכוני עיסוי!

היה המוסכניק!!! ואנחנו המוסכניקים של פעם תיקנו הכול כולל שיפוץ קרבורטורים.

יותר מיזה כול פעם שמגיעה אלי רכב אחרי ניקוי קרבורטור אני נעלץ לפרק את הקרבורטור ולשפץ מהתחלה כמו שצריך.

יש מכוני קרבורטורים ותיקים שיודעים את המלאכה היטב. לעומת זה יש מכונים של חברה צעירים שמה שמענין אותם זה לראות את הטמבון האחורי של הרכב אחרי התשלום והמבין יבין.

יש הרבה מכונים שלא עובדים בצורה יסודית, לדוגמא פותחים את המיכסה של הקרבורטור וטובלים חצי ממנו בחומר ניקוי מבלי לפרק את האמא שלו וכך זה ניראה. אין מה לעשות כדי לשפץ קרבורטור צריך לפרק לגורמים וגם להחליף קיט שלם של גומיות אטמים וגולות וכמובן מחט ולפעמים דיזות.

יחי ההבדל.

אז שלא-----------יעבדו עליכם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...