Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הצעה להצטרף. החברה המארגנת היא חברת "נהרות". אין לי מושג לאן אני מצטרף או מה מחכה לי - אבל על כך אקבל תידרוך + חומר מודפס. הכושר הגופני שלי תקין והנפשי - ובכן, לעניות דעתי לפחות - גם הוא תקין. גם עם קור או מים אין לי בעיה. השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון ברפטינג זה ואולי גם לשמוע מספר טיפים מבעלי ניסיון.

תודה מראש.

פורסם

יצא לך לראות "עובדה" של אילנה דיין שבוע שעבר?

הייתה כתבה על "משלחת" שיצאה לנסות נהר חדש בפפואה ניו-גיני.

בוא רק נגיד שהם חזרו מינוס 3 אנשים. ולמתקשים, שלושה אנשים נהרגו להם.

זו הייתה משלחת של חברת "נהרות". כך זאת בחשבון.

אם תרצה עוד פרטים, ה"פ.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לא ראיתי.

לא מדובר במישלחת. לא מדובר בנהר חדש ולא מוכר; מדובר ברפטינג, מס' 60 ומשהו שלהם על אותו נהר. יש להם 12 שנות ניסיון במקום ספציפי זה עם אפס פגיעות בנפש ואני בטוח שתאונות קורות בכול מקום, גם במיקלחת (ראה שרשור קודם שלי מהיום...). בהתחלה קצת נבהלתי ממה שענית לי אבל בוא נהיה הגיוניים. האם יש לך או למישהו אחר המלצות או טיפים?

פורסם
קבלתי הצעה להצטרף. החברה המארגנת היא חברת "נהרות". אין לי מושג לאן אני מצטרף או מה מחכה לי - אבל על כך אקבל תידרוך + חומר מודפס. הכושר הגופני שלי תקין והנפשי - ובכן, לעניות דעתי לפחות - גם הוא תקין. גם עם קור או מים אין לי בעיה. השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון ברפטינג זה ואולי גם לשמוע מספר טיפים מבעלי ניסיון.

תודה מראש.

היי,

Been there, Done that.

תענוג מדהים ועילאי, מכות אדרנלין ישר ללב, אינספור פעמים שבהם אתה אומר לעצמך ....זהו, עכשיו אנחנו מתהפכים, עכשיו אנחנו טובעים, אבל בסופו של דבר מגיעים לסוף...

יש איזה קטע מדהים בסוף המסלול שהייתי בו (אני חושב שזה היה 11 ק"מ, אני לא זוכר...), שבו יש קטע של מין חור באמצע הנהר, שאם עוברים מעליו, נשאבים למטה במהירות וזה מקפיץ אותך בבום למעלה וקצת קדימה אחרי כמה שניות... מטורף לגמרי...

בקיצור, מומלץ... הכושר הגופני לא כל-כך חשוב, שכן אתה כל-כך באטרף, שרק אחרי שאתה מגיע, אתה מרגיש שכל הגוף שלך תפוס לגמרי :)

מומלץ לקחת גם שיט בJet Boat שיש באיזורים האלו... שיט בסירה במהירות מטורפת בין נקיקים, כשהעקרון שלה הוא שהיא עובדת כמו אופנוע ים, אז היא לא צריכה מים עמוקים... מדהים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הייתי במשלחת של נהרות לפני מספר שנים, אמנם לא לצ'ורו, אבל אני בהחלט יכול להעיד שמדובר במדריכים מצוינים ומנוסים מאוד. לא הייתי חושש ממשלחות כמו זו כיוון שהם עשו את זה כבר עשרות פעמים. משלחות ראשוניות יכולות להיות באמת מסוכנות, אבל לפעמים זה גם כל הכיף...

אתה כן צריך כושר גופני סביר+ כיוון שאם אינני טועה מדובר בדרגת קושי 5-6.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...