Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים רציתי לדעת מה הלחץ אוויר המדוייק לסובארו גסטי

על הדלת הקדמית יש לחץ של 29 PSI

שהחלפתי גלגלים אמרו לי למלא ב30 .

ראיתי שגם לגלגלים הקדמיים והאחוריים צריך לשם את אותו לחץ .אבל האם 29 או 30 ?

אשמח אם תעזרו לי תודה

Yehouda

טויטה קורולה -GLI שנת 2001

פורסם

עדיף לשים קצת יותר מכיוון שמהצמיגים חמים נפחם משתנה,המלצת היצרן הם לצמיגים קרים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא לסמוך על הנתונים שמפרסמות התחנות דלק ליד המשאבת לחץ אוויר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אל תסמוך לא על מה שרשום ליד (זה בכלל מעודכן? או שהרכב המודרני ביותר זה רנו16 ?).

ואל תסמוך בכלל על השעון (פעם אחרונה שכיילו אותו - היה בזמן הייצור)

קנה לך במס' עשרות שקלים, שעון נחמד וישמש אותך לעד (יצא חרוז :-D ).

פורסם

לא לא אני לא מדבר על המשאבות המכאניות של פעם בצורת שעון, עם לא שמת לב מאז שהתחילו עם החוק שכל תחנת דלק יהיה תדלוק עצמי התחילו להוסיף על מיני מכונות נחמדות! למשל הלחץ אוויר הוא כבר דיגיטלי עם מסך לדים ותאורה אתה לוחץ על מקש + כדי לעלות את הלחץ אוויר ולחיצה קלה על - כדי להוריד את הלחץ אוויר שאתה רוצה לנפח! כאשר אתה תוקע את הצינור בגלגל השעון מראה לך את הלחץ שיש כרגע בצמיג ומתחיל לנפח אותו, וכזה מסיים עושה רעש של שעון מעורר וכאשר הלחץ גדול מדי בצמיג הוא מתחיל להוריד אותו בהדרגה עד הלחץ שקבעת! שזה לדעתי מאוד נוח. ויש להם טבלת לחצי אוויר מעודכנת וחדשה בגלל זה אני שואל, עוד חלק מהגאדג'ט החמודים זה מכונה משולבת עם משאבת לשאיבה וניקוי ברכב ומכונה לריסוס בושם ב-3 טעמים לבחירתך ב-5 ש"ח שהיא מעוד ידידותית למשתמש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רצוי לדייק בכמות האויר אבל בין 29-30PSI אין הבדל של ממש . צמיג עם עודף אויר: הצמיגים יאכלו במרכז, צמיג עם חוסר אויר: הצמיגים יאכלו משני הצדדים של הצמיג.

בהצלך יצחק .

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
:shock: ניסית את זה?!

ד"א - היה הרבה יותר נעים לקרוא את מה שכתבת עם מעט פיסוק.

לא ניסיתי את זה אבל ראיתי! על המכונה יש 3 בקבוקים שקופים ואחד לוחץ על כפתור מתחת לאחד מהם ויש לך צינור שאתה מושך אותו עד הרכב ומתחיל לרסס.

בקשר לפיסוק אני מודע לזה אבל אני קצת עייף ואין לי כוח לעשות את זה הערב. 8)

פורסם

עדיין אני טוען שיש לקנות שעון לחץ טוב ולא לסמוך על השעון/תצוגה במכשיר.

אל תשכך, לחץ יש לבדוק בצמיג קר, ולכן בהכרח, בדיקה בתחנה אינה נכונה...

ולפי העיין ? שכך מזה !

שים לב בלינק הזה מה המשמעות של 5psi בסך הכל...(ויש שם עוד דברים מעניינים):

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=3&currentpage=21

פורסם

גם מכשירים דיגיטליים זקוקים לכיול!!!

אגב, פעם שמעתי על המלצה לגעת ביד בצמיג ולהרגיש אם הוא חם, ובמידה וכן, למלא 10% יותר אוויר מהמומלץ לפי היצרן (כי האוויר מתנפח בחום).

מישהו שמע על זה או יכול לחוות דעתו על השיטה? (תגובות מלומדות ולא סתם בבקשה)

• תוכן חדש...