Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית סאב ובעתיד הקרוב גם לשדח לו מגבר מונובלוק,

עד הקניה של המונובלוק הסאב יוגבר מהגיביאל

עכשיו השאלה שלי היא כזאתי

אם לדוגמא אני יקנה סאב שסופג 300 ר.מ.ס ויגביר אותו עם הגיביאל - שהוא מוציא 300 ר.מ.ס

הסאב יקבל בדיוק מה שהוא צריך.

אבל מה יקרה אם אני יקנה לדוגמא סאב שסופג 600 ר.מ.ס ויחבר אותו לגיביאל

האם הוא יהיה חזק כמו להגביר סאב שסופג 300 ? כשזה מה שהמגבר מוציא.

אני חושב על מה שיהיה בזמן שיהיה סאב ללא מונובלוק.

פורסם

בד"כ אפשר ורצוי לתת לסאב יותר ממה שהוא רשום . אבל אם הסאב שתקנה נציל והתיבה תהיה פתוחה אתה תקבל SPL גדול גם ממגבר 300 על סאב 600

אם הוא לא נציל אזי יש בעיה

זה פשוט הרחבה של מה שמידן רצה לומר וחסך מעצמו את הכתיבה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש לך את הנתונים של הסאבים כי כרגע אני לא זוכר היכן משיגים את של השיבא , והאינפיניטי תלוי בשאלה אם אתה לוקח את השני סלילים או אחד .

מכל מקום עליך לדעת שסאבים שמיועדים לSQ מיועדים להיות מהירים ומדוייקים מאוד , להשיג מהם רמות גבוהות של סאונד דורש הגברה חזקה . כי בשביל שהוא יעבוד כך הוא צריך דמפינג פקטור גדול מהממגבר.

הדמפינג פקטור נמדד ב4 אוהם וב1 KHZ . כשזה מגיע ל2 אוהם ול40HZ זה לא בטוח שנשאר הרבה , אבל עדיין יש משהו

עכשיו לJBL בניגוד למשל לסאונדסטרים EGA4220 שעולה פחות ממנו אין נתון כזה ולסאונדסטרים יש .

אז להזיז כן לשמוע חזק לא נראה לי .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אוקי אני יצטרך להסתפק בפחות עד שאני יקנה את המונובלוק, עוד לא חשבתי על איזה מגבר ללכת, עוד לא יודע מה יהיה התקציב (עתודאי, ואין לי הרבה זמן לעבוד לצערי).

שלחתי מייל לבעל האתר הישראלי של אדיר אודיו שיבא,

אני מקווה שיענה לי בהקדם אני עוד לא הצלחתי למצוא חנויות שמוכרות אותו גם.

• תוכן חדש...