Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות מאוד יפות, נראה שנורא נהניתם בטיול

אולי פספסתי משהו אבל נאמר שהיו מסלולים רגליים כלשהם - מישהו מוכן לפרט יותר בעניין?

לכל אחד שרוצה לפרסם צילום של המכוניות שלי בכל אתר, אני מרשה לפרסם עם מספר לוחית הרישוי גלויה, אינני מרשה לפרסם עם לוית רישוי מחוקה.

דוד נמרי

מר נמרי - אתה לא יכול לאסור על אדם להעלות תמונת רכב ללא סימנים מזהים.

שהרי אם אין עליו סימנים מזהים - כיצד תדע שהוא שלך?

את הרכב שלי, אני לא רוצה שיזהו. אין ברצוני לתת לאיש את האפשרות של למצוא את מקום מגוריי ומקום משכנו של הרכב.

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני לא חושב שסאאב סונט בצבע צהוב הוא רכב נפוץ בארץ.

בכל מקרה דוד, אני לא חושב שלצאת חוצץ במקרה הזה זה רעיון טוב, שכן זה נראה כמו אנטי טהור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא אתווכח עם הכלל החדש למשתמשי הפורום, (מס' 6), המצורף בכחול להלן. יש הנהלה והיא החליטה. אך להבא לצערי לא אוכל להעלות תמונות מאירועים, כולל התמונות מאירוע זה.

הדבר לוקח ממילא זמן רב, והמחיקה של המספר לא מוסיפה זמן פנוי...

הכלל החדש:

"גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר."

בברכה - אבי.

אני מסכים עם אבי. אני לא רואה שום טעם בכלל החדש, שלדעתי נולד מתוך פרנויה מיותרת, וכל עוד הכלל הזה קיים, אני לא אעלה יותר תמונות לפורום. החיים פשוט קצרים מדי בשביל להתחיל לערוך כל תמונה. אני מרשה בזאת בכתב להעלות תמונות של האוטו שלי עם מספר גלוי.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אנחנו בדרך כלל לא מאפשרים דיונים פומביים על מדיניות הניהול והכללים של הפורום, אבל במקרה דנן אני אוסיף הסבר קצר, אחרון ומסכם:

כל זמן שיש בעלי רכבים שמתנגדים לפרסום הרישוי לוחית של רכבם (ויש לא מעט כאלו), אנחנו נקפיד על הכלל הזה. אני לא יכול ולא רוצה לעשות בדיקה על כל תמונה.

אנחנו נפעיל שיקול דעת בנושא, למשל במקרה של ארוע פומבי כמו התערוכה שננעלה היום במוזיאון הארץ - שם בעל-הרכב מסכים ומודע לכך שרכבו מוצג בארוע פומבי, לכל הציבור, ותחת סיקור עיתונאי. זה לא המקרה בצילומים מזדמנים, וגם לא במפגשי שישי.

עד כאן בנושא זה, ונא להפסיק לדוש בכך. מעבר לזה - איש-איש החלטותיו.

בברכה,

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מאחר והנושא הועלה בפומבי, ארשום את מה שהעברתי בפרטי להנהלה.

ההסתייגות מפירסום פרטים מזהים על רכבים, מקורה באתרים בהם מעלים תמונות של רכבים שעברו על החוק, כגון שיפורי מנוע או שינויי מבנה, או נהיגה ספורטיבית בכביש ציבורי.

פורום אספנות הוא שונה. ללוחית הרישוי יש מרכיב משמעותי ב"זהות ההיסטורית" של הרכב. חלקנו אף טורחים ללמוד סדרות רישוי כאלה ואחרות ומפיקים מכך הנאה.

אין כל משמעות למספר הרישוי מעבר לזה. זה משהו פומבי שכל מי שרואה את האוטו ברחוב יכול להבחין בו, ואין כל עילה חוקית מצד בעל רכב למנוע פירסום של תמונה שצולמה ברשות הרבים.

נמרוד

פורסם

אהלן כולם

לצורך העניין כדי שנוכל לגשר בין הדיעות החלוקות בחוק החדש, אני מוכן להרתם למשימה

אם ברצונכם להעלות את התמונות מחוקות או מוקטנות ואינכם יכולים או שהסתבכתם, אתם מוזמנים לשלוח את התמונות אלי למייל: [email protected]

ואעלה את התמונות עבורכם.

לכל העצלנים, אם אין ברשותכם 30 שניות למחוק את מספרו של הרכב שאותו צילמתם כדי להגן על פרטיותו של בעליו, אל תצלמו כלל.

(זו אינה הבעת דיעה לגבי החוק, אם רצוי לנו או לא, אלא רק הצעת עזרה)

בברכה

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני גם מוכן-כול מי שרוצה להקטין תמונות ו/או למחוק מספרים אם זה לסימלון או להעלות לפורום או כול דבר אחר, אין לי בעייה!,האימיל שלי: [email protected].

חג שמח!

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
עד כאן בנושא זה, ונא להפסיק לדוש בכך.
במילים אחרות - כל התעסקות נוספת בנושא הזה ברמה של "כן הגיוני או לא הגיוני" תימחק מייד.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
....פורום אספנות הוא שונה. ללוחית הרישוי יש מרכיב משמעותי ב"זהות ההיסטורית" של הרכב. חלקנו אף טורחים ללמוד סדרות רישוי כאלה ואחרות ומפיקים מכך הנאה.

חלקנו נימרוד? חלקנו......תן רק עוד שם אחד (אחד) שמתעניין בזה פרט לך......:-)

אבל זה בסדר יש כאלה שעוקבים אחרי זמני היציאה של הרכבות........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני לא מסכים איתך רן.

חיפוש קצר העלה את זה. יש עוד הרבה שרשורים בענין. בארץ יש למספר הרישוי הרבה מה לספר על תולדות המכונית או האופנוע, ומי שמתענין בתחום חפץ במידע הזה.

ולשאלה שהועלתה בשרשור שציטטתי, אם האסקורט של ויקטור חסון מתחילה ב 632, היא קיבלה רישוי בירושלים בשנת 1968.

נמרוד

פורסם
לא אתווכח עם הכלל החדש למשתמשי הפורום, (מס' 6), המצורף בכחול להלן. יש הנהלה והיא החליטה. אך להבא לצערי לא אוכל להעלות תמונות מאירועים, כולל התמונות מאירוע זה.

הדבר לוקח ממילא זמן רב, והמחיקה של המספר לא מוסיפה זמן פנוי...

בברכה - אבי.

חברי לפורום.

ממש לא התכוונתי לפתוח דיון בנושא.

בפירוש כתבתי שיש הנהלה, היא החליטה, ולמעשה זו זכותה/חובתה.

לא רק מה שאנו יודעים או חושבים עליו ידוע לה, אלא הרבה יותר.

הם חושבים על הנושא מהיבטים רחבים ושונים, מאשר אנו, המעורבים בדר"כ רק במה שמעניין אותנו.

ברור שיש לי דיעה בעניין. היא הובעה כבר בעבר בשירשור שעסק בנושא מחיקת מספרי הזיהוי.

אך מאחר וקובי נעל את הנושא הבנתי שאין ברצונו בפולמוס זה.

אי לכך, תגובתי היתה רק משום שהבטחתי אתמול להעלות תמונות הקשורות לאירוע, ואינני מעלה אותן.

חג שמח - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני לא מסכים איתך רן.

חיפוש קצר העלה את זה. יש עוד הרבה שרשורים בענין. בארץ יש למספר הרישוי הרבה מה לספר על תולדות המכונית או האופנוע, ומי שמתענין בתחום חפץ במידע הזה.

ולשאלה שהועלתה בשרשור שציטטתי, אם האסקורט של ויקטור חסון מתחילה ב 632, היא קיבלה רישוי בירושלים בשנת 1968.

נמרוד

נימרוד, חזרנו לסיפור המצות....הסמיילי שבצד ההודעה בא לציין כי מדובר בהומור....עוד יומיים למנאייק

ונחזור לאכול ......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מתריס בך שלא למחוק הודעה זו, סורין :-)

סורין - גם תחילת ההודעה הזו נמחקה, ואני מודיע בפומבי שבפעם הבאה אתה נכנס למעקב. חוש ההומור שלי מאד מוגבל כאשר זה נוגע לכללי הפורום.

השירשור הזה ננעל.

קובי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...