Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שאתה מתגונן, ותוקף, במקום להבין שאני בצד שלכם. לא נגדכם.

בוקר טוב,

ראשית אני שמח שאנחנו באותו צד:-) , לא חשבתי אחרת.

מטבעי איני מתגונן, אלא מנסה לההציג עמדה, עובדות ולפעמים זה עוזר לכולם.

בגדול, אם לא הובן, אני מאד מעריך אנשים שתורמים מזמנם ויכולתם כדי להשיג מטרות צודקות (לא רק אישיות), לכן כל גישה של יוזמה ועשייה לשם שינוי עוולות ראויה בעיני לציון והערכה.

נראה לי שהבהרתה את עמדתך, לכן אני שואל:

ומה אתה עושה כדי לשנות את העוולות הללו?

אני שואל זאת לא בציניות, היות ויש בידך כלים היכולים להשפיע ולשנות, כמו האתר שבבעלותך והייתי שמח אם היה ניתן לשלב כוחות.

חג שמח לך ולכל חברי הפורום

מריוס

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומה אתה עושה כדי לשנות את העוולות הללו?

שום דבר.

במסגרת מה שאני כן עושה בחיים שלי, אין לי את הזמן/רצון להתעסק בעניין שעליו השרשור נסוב. אני לא גאה בזה. לכל אחד יש את המגבלות שלו, והטיפול בתחום הזה הוא מעבר למה שאני מגדיר כמגבלות הפרטיות שלי.

אם אתה רוצה לנצל את הבמה של האתר שלי כדי לפעול למען המטרות האלה, אתה בהחלט מוזמן ליצור קשר.

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת, אבל מוטב מאוחר...

אם הם היו באמת איכותיים יותר, אז אתה לא היית יודע כמה הם עולים.

אז במקום לקטר על עצם זה שאתה צריך להחליף פולי, אתה מבסוט מזה שהורידו לך מ1400 ל865. הלוואי על כולנו לקוחות כמוך.

אבל את האמת? אני בהחלט מבין את השמחה שלך, כי זה הרכב שאתה אוהב, וזו העלות המופרכת של האחזקה שלו, לטוב ולרע, והצלחת להוריד אותה קצת. רק כדאי להישאר בפרופורציות. לא ניצחת את היבואן הגדול. רק צמצמת בפסיק את הרווח המופקע שהוא עושה עליך. וגם זה יפה מאוד כשלעצמו.

המשפט הראשון שלך מאוד נכון, אבל כמו שכבר אמרתי - אי אפשר לקבל הכל.

רק לצורך הפרוטוקול, מה שאתה לא יודע זה שהמאבק הראשון שלי (ושל הקוסם ואחרים) היה שהיצרן יודה כי לפחות בעניין הפולי מדובר בכשל בייצור. מאבק זה עדיין לא נסגר אבל שוב, כמו שכבר אמרתי - אי אפשר לקבל הכל ולפחות בינתיים אני שמח שהצלחנו לבצע לפחות את ההוזלה הזו.

מעבר לזאת - עלויות האחזקה של הרכב לא גבוהות כלל, המטרה שלי היא פשוט לטפל בנקודות הבעייתיות שעולות הרבה כסף, ואין כל כך הרבה כאלו. ברור לי לחלוטין שהיבואן ימשיך להרוויח הון על חלפים, אני בסה"כ מעוניין להוריד את העלויות שאני צריך לשאת בהן, אם הן באמת מופרכות כמו העלויות המדוברות. מצדי, שירוויח מה שבא לו, רק לא על הגב שלי.

אני לא אומר שעשיתם את הדבר הלא נכון. מימשתם את זכותכם כצרכנים. אף אחד לא רוצה להידפק ביודעין- אבל בזכותכם קרסו מבינים כמה היה "מטופש" להביא את המכוניות ה"לא אמינות" האלה וכמה אסור לחזור על ה"טעות". צדק סולל הדרך בעמוד הקודם שאמר (אומנם בהקשר אחר) שפשוט "עדיף לוותר" על יבוא מכוניות כאלה. קיבלתם הנחה על תושבת אבל מכוניות ספורט מבית קרסו יחשבו פעמיים אם להביא.

אני מקווה מאוד שאתה טועה, אבל ימים יגידו. בכל זאת, היה חשוב לי להראות שאנחנו לא חייבים להתכופף ולמרוח וזלין כשנכנסים למוסך, אלא אפשר אחרת. כולי תקווה שזה לא יפגע במכירות עתידיות של רכבי ספורט בישראל. וד"א, נראה לי שלפחות כיום הרווח של קרסו (ויבואנים אחרים) על רכבי ספורט הוא לא קטן בכלל - רובם מרשים לעצמם לקחת פרמיות "ספורט" בסך אלפי שקלים מעל לכמה שהרכב היה אמור לעלות. וחלקים -הם ממילא הרווח הכי גדול שלהם, אז להוריד כמה מאות שקלים מעלות של חלק שנמכר בכמויות נמוכות - מה רע? הרי ברור לי שאת הפולי לקליאו ספורט הם לא קונים בעלות גבוהה משמעותית משהם קונים פולי של מגאן 1.6, פשוט בקליאו הרבה יותר קל להם לזרוק מחיר מנופח "כי זה ספורט".

ד"א, בסוף יתגלה ששמחתי לשווא, אתמול דיברתי עם אחראי השירות במחסן החלפים ושאלתי כיצד אקבל החזר על המחיר הגבוה ששילמתי על הפולי. הוא אמר שהוא יבדוק את העניין ויחזור אלי. מי יודע, בסוף הוא פשוט יעלה בחזרה את המחיר... :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תומר הדר כתב:

אני לא אומר שעשיתם את הדבר הלא נכון. מימשתם את זכותכם כצרכנים. אף אחד לא רוצה להידפק ביודעין- אבל בזכותכם קרסו מבינים כמה היה "מטופש" להביא את המכוניות ה"לא אמינות" האלה וכמה אסור לחזור על ה"טעות". צדק סולל הדרך בעמוד הקודם שאמר (אומנם בהקשר אחר) שפשוט "עדיף לוותר" על יבוא מכוניות כאלה. קיבלתם הנחה על תושבת אבל מכוניות ספורט מבית קרסו יחשבו פעמיים אם להביא.

אני מקווה מאוד שאתה טועה...

רוני

"הגם אתה ברוטוס"....

החלטה על יבוא כן או לא, היא לא כתוצאה מהתארגנות צרכני הדגם הספורטיבי, אלא מבוססת על מרווח הרווח הכספי והביקוש בפועל של המוצר(מחיר בסיס של המוצר ליבואן מול המחיר לצרכן).

הערכה של תומר היא השערה בלבד, ללא כל ביסוס עובדתי.

*הקליאו ספורט לא מיובא לישראל זה כשנתיים.

ראוי לשים לב לעובדות שבאמת גורמות לאחרונה לירידה משמעותית במכירות דגמי רנו בישראל.

*שרות גרוע המוצא את ביטויו בטירטור לקוחות - דוגמה: אי הערכת זמן סיום העבודה במוסכים המורשים.

*מחירים מופקעים עבור חלקים לרוב דגמי הרנו. דוגמה: רנו קנגו, הוזכר ע"י חנן .

דוגמה נוספת למחיר מופקע: מצתים\פלאגים המתאימים ל60000 עד 100000 ק"מ נסיעה, שניתן לרכוש אותם במחירים שבין: 250 ש"ח כולל מע"מ עד 450 כולל מע"מ בחנויות בארץ(אותו מותג או שווה איכות), קרסו גובה 960 ש"ח! ותאמינו לי הרשימה ארוכה!

הדגם הספורטיבי של הקליאו ספורט שיצא לשוק בסוף שנת 2000 היה "לחמניה חמה ", במחיר כל כך אטרקטיבי שאף יצרן אחר לא הצליח לספק באותה תקופה, קרסו זיהו את "הלחמניה החמה" ולכן היו כאלו שנהנו ממהלך זה.

כיום אין ליצרן הקליאו ספורט MK3 מוצר כל כך אטרקטיבי ביחוד בגלל המחיר (משוער כ210000ש"ח) וכתוצאה מכך יש השלכה ברורה גם לגבי היבוא של הדגם לישראל, ללא כל קשר להתארגנות של בעלי הקליאו ספורט הנוכחיים בארץ.

מריוס

פורסם

מריוס, רוני וכל שאר המשתתפים/עוזרים במאבק -

כל הכבוד!

המשיכו והצליחו יותר..

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מריוס - אפרופו מצתים שעולים כמעט אלפיה - יש לך מק"ט של רנו למצתים המקוריים?

נציגים מהמשפחה שלי נוסעים לפריז בעוד מספר חודשים וחשבתי לצייד אותם במק"ט ולבקש מהם לקנות לי רביעיית מצתים לקראת הטיפול הקרוב.

אני מבין שאין ממש טעם לבקש שיביאו חלקים נוספים, תקן אותי אם אני טועה ויש משהו ששווה להביא...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...