Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז פשוט לקחתי אלה ..

מאיפה כולם משיגים אלות בדיוק בזמן המתאים? מאיפה קונים בכלל אלה?

מה קרה? קרש רחוב לא מספיק מתוחכם בשבילך?

GOT סחוג?

פורסם

לך לתאילנד, קנה אלה מתקפלת בעשר ש"ח ו 10 כוכבי נינג'ה ב 5 ש"ח לחלק לחברה ...

האמת שהתחלתי לקחת את האלה לפני שנתיים שהיה גל של אלימות בכבישים. לא השתמשתי באלה אף פעם נגד אדם ואפילו לא שלפתי אבל מי יודע מה יוליד יום ...

אפילו שכנראה שאם יגיע היום המתאים אני בספק אם אני אוכל להשתמש באלה. אני מניח שזה במיוחד לאפקט הפסיכולוגי ...

פורסם

גם לי קרה מקרה די דומה עם רכב השכרה שהיה חדש לגמרי אני חניתי יצאתי ואז אני רואה אפלאוז ישנה ודהויה חונה לידי בצורה עקומה ביותר ומשאירה מרווח של כמה סנטימטרים לפתיחת הדלת.

מה שעשיתי זה ביקשתי מהנהגת שנהגה אוטו מפוצץ הילדים להחנות בצורה נורמלית .

ואכן היא החנתה את הרכב בצורה נורמלית וכולם היו מרוצים.

מוסר השכל לפעמים מספיק פשוט לבקש . ולפעמים זה לא מספיק.

פורסם

מקלארן שלום!

כל שיש לך הם ראיות נסיבתיות , וכאלו ראיות לא מחיבות להצביע על כך שאותו רכב פגע ברכבך.(לא עומד בבימ"ש).

אוכל לייעץ לך שתי עיצות.

1. להגיע לתחנת המשטרה ןלדווח על כך. תבקש את פרטי בעלי הרכב ואז תוכל לתבוע בבימ"ש.

2. סביר להניח כי אותה נהגת בטח מגיעה למקום בדרך כלל(למכון?) ואז ליידע אותה לגבי אותו מקרה ושתמסור את פרטיה ביטוח ועוד.. מה שבטוח רק בדיקה מיקצועית של מומחה במעבדה תוכל לקבוע בוודאות לאחר שלוקחים דוגמת צבע ממה שנשאר אצלך ומהרכב החשוד אם הוא זה שהשאיר אצלך את הצבע( ואת זה במקרה כזה משטרה לא עושה). שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

וקס טוב ולחשוב שזו פורטונה.

אשם תורם שלך- למה לא הזזת הרכב?!

משטרה לא תעזור אלא אם ניסו לרצוח לך את הרכב - פנה למחלק הונאה על ניסיון לרצח.

וברצינות- תכנס למועדון ותשאל אם מכירים אותה ייתכן כי לא שמה לב שפגעה לך ברכב למה להרוג זבוב עם פיל?

וקח הכל בקלות.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תודה לכולם על התשובות, בנתיים אין תשובות מחברת הביטוח, מחפשים, נראה אולי נמצא את ה-&*%$

בנתיים האוטו משופשף:(.

כואב הלב תאמינו לי, אי אפשר לשמור על האוטו בארץ.

פורסם

צר לי לאכזב ולזרות מלח על הפצעים, אך המשטרה לא תעשה דבר בנושא.

תגיש תלונה במשטרה, התיק יסגר כעבור כמה ימים וזאת מפני שהנזק לדעתם לא יהיה רציני, ולא מצריך טיפול משטרתי.

מרגע זה מבקשים את פרטי הרכב הפוגע שעליו הוגשה התלונה, ומגיעים לבית המשפט לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מרגע זה מבקשים את פרטי הרכב הפוגע שעליו הוגשה התלונה, ומגיעים לבית המשפט לתביעות קטנות.

לנסות להמנע מבתי משפט, זה הליך יקר, איטי ומאוד מתסכל, גם אם בסופו של דבר יצאת צודק.

את בית המשפט תשאיר כאפשרות אחרונה ביותר, ממש האחרונה שיש. תנסה קודם לדבר עם הנהגת שפגעה לך ברכב, תגיעו להסדר כל שהוא. אל תבוא ותאיים ישירות על בית משפט, זו לא הדרך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם היא לא השאירה פרטים והעדיפה להמשיך בנסיעה, אני חושבת שגם להגיע להסדר איתה לא יהיה קל.

כדאי לו להתחיל בהליכים, במידה והוא יגיע להסדר הוא תמיד יכול להגיש ביטול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה צריך לגשת לתחנת משטרה שם ישלחו אותך לעוד מקום תודיעה על פגע וברח אז יביאו לך דף אם

כל הפרטים של בעל הרכב הפוגע אחרי שתקבל את זה תודיע לי באי סי

מספר ICQ: 255349899

ואני כבר יטפל לך בזה

בייייייייייייייי

mazda 323f 16v

פורסם
אתה צריך לגשת לתחנת משטרה שם ישלחו אותך לעוד מקום תודיעה על פגע וברח אז יביאו לך דף אם

כל הפרטים של בעל הרכב הפוגע אחרי שתקבל את זה תודיע לי באי סי

מספר ICQ: 255349899

ואני כבר יטפל לך בזה

בייייייייייייייי

תודה!
  • תוכן חדש...