Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמית שלום רב.

הדלק המגיע בעת כל לחיצה על דוושת התאוצה, מותז לעבר הסעפת יניקה, ומשם לתא השריפה,

עקב הצתת הדלק על ידי הפלג, הדלק נשרף, והגזים הנפלטים מצינור הפליטה, הם תוצר הלוואי, של תהליך השרפה במנוע.

תערובת עשירה בקרבורטור, מפלס דלק גבוה בקרבורטור, שגורם להצפה, חודר לתא השרפה, ללא שרפתו, ומשם דרך הטבעות, שאינם יכולות למנוע חלחול של הדלק, משום שהוא דליל מדי, ישירות לאגן השמן.

3 אפשרויות בדיקה: שמן דליל מדי , ובעל ריח של דלק, מפלס שמן גבוה בצורה ניכרת מהמקסימום, תצרוכת דלק גבוהה מהנדרש, וסימני לוואי נוספים, כמו צינור פליטה מפוייח, ועשן שחור מצינור הפליטה.

במקרהשלך החלפת שמן עצמאית, עם מקור שמן לא ידוע שיתכן והיה מהול בשמן,("השמן הוחלף במסגרת פינוק של המנוע על ידי שמן שהיה זרוק אצלי" קח זאת בחשבון.

בברכה

צביקה

*פעם אחרונה שנימחקים סימני קריאה מיותרים-בפעם הבאה ההודעה תימחק בשלמותה*

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה לך על ההסבר המעולה ,אתה עוזר לי מאד.

האם ייתכן שבגלל שאני נוסע לפעמים קצת יותר מידי עם הצ'וק המכאני פתוח , אני גורם לתערובת עשירה ולכניסת דלק לשמן?

במידה ולא, איך ניתן לדעת האם מפלס הדלק בקרבורטור גבוה מידי וכיצד ניתן לתקן זאת? האם דרך הבורג שמכוונים איתו את הסל"ד בסרק, או שזה משהו מורכב יותר ?

*אין לי עשן שחור מצינור הפליטה למרות שהוא מפוייח מבפנים, מפלס השמן לא עלה לדעתי וגם צריכת הדלק סבירה יחסית אבל לא בדקתי במדוייק.

אולי בגלל שהחלפתי פלאגים לפני 17 אלף ק"מ אין הצתה טובה של הדלק?

*לגבי השמן שהחלפתי , לא נראה לי שיש בעיה איתו והוא לא היה מהול בדלק פשוט איחדתי שני גלונים פתוחים שהיו אצלי במחסן.

תודה רבה.!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הסיבה שאתה נוהג להשאיר את הצוק משוך יתר על המידה, הוא הסיבה העיקרית , לחדירת דלק לשמן, ולריח של הדלק, השתדל להמעיט בכך ככל האפשר.

מפלס דלק לא ניתן לכוון דרך בורג CO, בשביל זה חייבים לכוון מצוף , ולפתוח לשם כך את הקרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

הבנתי.

אז לא נראת לך תאוריית הפלאגים...

האמת היא שאני לא מושך את הצוק יותר מידי זמן, אולי 700 מטר משהו כזה.

אבל יכול להיות שאני מושך את הכפתור יותר מידי החוצה כי לפעמים אני שם לב שכשאני מחזיר אותו מעט מיד לאחר ההנעה הטורים עולים.

כיוון מצוף זה משהו שאני יכול לעשות לבד או שדרוש בעל מקצוע?

תודה רבה

פורסם

מלבד להחזיר מעט את כבל הצוק , עד למקסימום, שתי שליש ממהלכו, אתה לא יכול לעשות דבר.

בברכה

צביקה

פורסם

אני מקווה שלא אצטרך להשתמש בתקופה הקרובה בצ'וק הזה יותר.

בכל מקרה מומלץ להחליף עכשיו שמן ולא למשוך את זה עוד 1000 ק"מ למשל ,גם אם כמות הדלק שבו לא גדולה ,נכון?

אני אעדכן אם הצ'וק זו לא הבעיה.(למרות שהבנתי שהצפה זה הגורם היחיד לדלק בשמן)

תודה רבה לצביקה ולכולם.

שבת שלום

פורסם

כל רכב מחייב שימוש בצוק בבוקר , ובעיקר רכבים בעלי מנוע עם ראש מאלומיניום, וזאת גם בקיץ.

בברכה

צביקה

פורסם

דווקא בקיץ שעבר לא נגעתי בצ'וק, הרכב נדלק טוב בלעדיו כשחם.

זה גורם לנזק?

מה דעתך, להחליף את השמן או לחכות 1000 ק"מ עד הטיפול הבא?

תודה

פורסם

אם אתה חושד, שהשמן מהול בדלק, דליל מדי, ושאיכותו נפגעה, החלף ,אם לא ,המתן עוד 1000 ק:מ.

אי שימוש בצוק, אינו גורם נזק, אך לעתים בגלל תערובת דלק עשירה מדי, הרכב הותנע בקלות מפתיעה גם בקיץ, לאחר הטיפול בקרבורטור ,התצרוכת דלק ירדה בכ 40 אחוז, אך השימוש בצוק בבוקר היה חובה, מכאן הסק את המסקנות.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...